• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۵۰۷۲۳
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۸
سیاسی » امنیتی و دفاعی

سپاه پاسداران؛ سدی در برابر دشمنی استکبار جهانی علیه ملت ایران

بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در بیانیه‌ای با گرامیداشت روز پاسدار تاکید کرد: سپاه پاسداران؛ سدی در برابر فتنه‌ها، توطئه‌ها و دشمنی استکبار جهانی علیه ملت ایران است.

سپاه پاسداران؛ سدی در برابر دشمنی استکبار جهانی علیه ملت ایرانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، در بیانیه بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آمده است: «فرخنده زادروز بزرگ‌پاسدار اسلام ناب محمدی (ص)، سرور آزادگان تاریخ، حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و ابتکار تاریخی و ماندگار حضرت امام خمینی (ره) در نامگذاری این روز به عنوان ـ روز پاسدار ـ نشان‌دهنده ارزش‌ها، فضیلت‌ها و عظمت‌هایی است که در این نهاد انقلابی و ارزشی تجلی یافته و آن را با نهضت حسینی و عاشورا پیوند داده است.»
«حافظه تاریخی ملت ایران گواهی می‌دهد پاسداران انقلاب از هنگام تولد سپاه در این سرزمین با الهام از فرهنگ جاویدان عاشورا و عبرت‌های تاریخی آن واقعه عظیم، با درک عمیق شرایط و مقتضیات زمانه، همواره پاسداری غیرمحافظه‌کارانه از انقلاب را ماموریت اولی و قطعی خود دانسته و طی ۴۲ سال اخیر بر توطئه‌ها، فتنه‌ها و بحران‌های داخلی و منطقه‌ای که برای نابودی نظام و انقلاب اسلامی طراحی و عملیاتی شده بود، فائق آمده است.»
این بیانیه با اشاره به برکات وجودی و نقش‌آفرینی‌های راهبردی سپاه و مجاهدت‌های پاسداران انقلاب اسلامی در صیانت از میهن و ملت در برابر توطئه‌های دشمنان تصریح کرده است: «بی‌شک پاسداران انقلاب اسلامی در مقطع حساس تاریخی کنونی، در صف مقدم مجاهدان راهبرد ایستادگی و مقاومت فعال قرار دارند که با گام‌های استوار خود توانسته‌اند در حوزه سازندگی، فشار اقتصادی و تحریم، دشمن را مستهلک و با ناکارآمدسازی عملیات روانی و جنگ رسانه‌ای دشمن از رهگذر کارکرد‌ها و خدمت‌رسانی‌های اجتماعی نشاط و سرافرازی ملت را فراهم و بستر‌های وحدت و عزت ملی را فراتر از مرز‌های مذهبی، قومی و سیاسی در درون کشور ارتقا بخشند.»
این بیانیه با اشاره به رسالت خطیر سپاه در دهه پنجم انقلاب و در عرصه تحقق بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی تصریح کرده است: «در طلیعه قرن جدید و ورود به گام دوم انقلاب اسلامی، سپاه با محور قرار دادن منویات مقام معظم رهبری و فرماندهی معظم کل قوا (مد ظله‌العالی) به عنوان قطب‌نمای حرکت خود، به دستاورد‌ها و توانمندی‌های امروز قانع نبوده و ضمن تعمیق معنویت به عنوان گوهر اصلی و جوهره وجودی خود و وحدت و برادری با سایر نیرو‌های مسلح، انتقال فرهنگ مقاومت و ایستادگی فعال که با برهم زدن محاسبات دشمن و دورسازی تهدیدات فرا روی کشور، ارتقاء ارکان قدرت بازدارنده نظام به آن سوی جغرافیای کشور تحقق بخشیده است، را در زمره اولویت‌های خود تلقی و در این راستا حمایت از جبهه مقاومت اسلامی را بدون توجه به جنجال‌آفرینی‌های رسانه‌ای استکبار و صهیونیسم جهانی، مصمم‌تر از گذشته بایستی در دستور کار خود داشته باشد.»
این بیانیه در پایان با تبریک میلاد باسعادت حضرت امام حسین (ع) و بزرگ‌پرچمدار کربلا حضرت ابالفضل‌العباس (ع) به آحاد فرماندهان، مدیران و کارکنان مومن، انقلابی، بصیر و شجاع سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و تکریم و تعظیم به مقام شامخ شهیدان این نهاد ارزشی و مردمی، سپاه را موجب افتخار و مباهات ایران و ایرانی و سد مستحکم و خلل‌ناپذیر میهن عزیز در برابر دشمنان قسم خورده اسلام و ولایت توصیف و آورده است: «پاسداران انقلاب در عرصه‌های پاسداری و دفاع از انقلاب اسلامی و دستاورد‌های گران‌سنگ آن، همواره مواضع و عمل غیرمحافظه‌کارانه را سرلوحه خود قرار داده‌اند و به فضل الهی در این مسیر خطیر بدون تاثیرپذیری از شرایط و محیط القایی دشمن، همچنان قادر به تاثیرگذاری و شکل‌دهی محیط‌ها، واقعیت‌ها، مقتضیات ملی، منطقه‌ای و جهانی طبق حرکت آرمانی انقلاب اسلامی خواهند بود و در تعامل و همراهی سایر دستگاه‌ها و نهاد‌های دیگر نظام و به‌ویژه به پشتوانه حمایت ملت عظیم‌الشأن ایران، عمق‌بخشی ظرفیت‌ها و فرصت‌های معطوف به تضمین امنیت پایدار مردمی را در صدر انتظارات و مطالبات فرا روی خود می‌دانند.»

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر پژوهشگر برتر کشوری شد
برگزاری نشست پیشگیری و مقابله با قاچاق فرآورده های نفتی کردستان
پایان مسابقات شنای جام ولایت با قهرمانی تیم استخر شهید حججی مشهد
جلد اول کتاب «امامت الهی» منتشر شد
ماهانه تا سه رام قطار به ناوگان مترو وارد می‌شود
«نجات انار»؛ آموزش مهندسی هوافضا برای کودکان در شب یلدا
میلیا، آکنه و اگزما، عوارض پوستی شایع در نوزادان
توقیف خودروهای حامل کود شیمیایی قاچاق در پلدختر
ورزشکاران توان یاب نیازمند حمایت بیشتر هستند
تعیین شعبه ویژه جرایم انتخاباتی در شهرستان گچساران
سنت قدیمی، هزینه‌های جدید؛ گلایه مردم از گرانی بازار شب یلدا
محاسبه تعرفه‌های آب، برق و گازمدارس غیردولتی و کودکستان‌ها مشابه مراکز آموزشی دولتی
آمار فروش و تماشاگران نمایش‌های در حال اجرا
اعتبار ویژه برای بهبود کیفیت آموزشی خراسان جنوبی
بازگشایی مسیر‌های نزدیک به ۳۰۰ روستا در عملیات راهداری استان یزد
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
معرفی ۳۹ کتاب و ۹ مقاله علمی پژوهشی طلاب خواهر در مازندران
برای واردات کالا در مقابل صادرات توسط وزارتخانه‌ها محدودیت ایجاد نشود
برای نخستین بار ؛ از دوربین نجات هوشمند آتش‌نشانی مشهد رونمایی شد
مدارس و دانشگاه‌های استان فردا حضوری است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مدارس کدام استان‌ها، فردا (شنبه) غیرحضوری است
مدارس ۵ شهرستان فارس فردا غیرحضوری است
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
جاسوس موساد اعدام شد
اعلام میزان بارش‌های اخیر استان کهگیلویه وبویراحمد
میران بارش‌ها در چهارمحال و بختیاری
فردا، فعالیت همه مدارس و مراکز آموزشی آذربایجان شرقی
تمامی فرودگاه‌های کشور در آماده‌باش کامل قرار گرفتند
ادامه بارش‌ها و کاهش دما در نقاط مختلف کشور
کنفرانس‌های ضدفاشیست در ونزوئلا، آمریکا را عصبانی کرده است
آبگیری سد‌های استان بوشهر در بارش‌های اخیر
اعلام وضعیت مدارس استان برای روز شنبه ۲۹ آذرماه
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
ثبت رکورد جدید بارش‌ها در غرب و جنوب کشور
پیش بینی آغاز مجدد بارش برف از ظهر امروز، ۲۸ آذر، در خراسان رضوی
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱۱ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
اجرای ۴۲ طرح عمرانی در کمالشهر  (۲ نظر)
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور  (۱ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)