• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۵۰۷۲۳
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۸
سیاسی » امنیتی و دفاعی

سپاه پاسداران؛ سدی در برابر دشمنی استکبار جهانی علیه ملت ایران

بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در بیانیه‌ای با گرامیداشت روز پاسدار تاکید کرد: سپاه پاسداران؛ سدی در برابر فتنه‌ها، توطئه‌ها و دشمنی استکبار جهانی علیه ملت ایران است.

سپاه پاسداران؛ سدی در برابر دشمنی استکبار جهانی علیه ملت ایرانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، در بیانیه بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آمده است: «فرخنده زادروز بزرگ‌پاسدار اسلام ناب محمدی (ص)، سرور آزادگان تاریخ، حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و ابتکار تاریخی و ماندگار حضرت امام خمینی (ره) در نامگذاری این روز به عنوان ـ روز پاسدار ـ نشان‌دهنده ارزش‌ها، فضیلت‌ها و عظمت‌هایی است که در این نهاد انقلابی و ارزشی تجلی یافته و آن را با نهضت حسینی و عاشورا پیوند داده است.»
«حافظه تاریخی ملت ایران گواهی می‌دهد پاسداران انقلاب از هنگام تولد سپاه در این سرزمین با الهام از فرهنگ جاویدان عاشورا و عبرت‌های تاریخی آن واقعه عظیم، با درک عمیق شرایط و مقتضیات زمانه، همواره پاسداری غیرمحافظه‌کارانه از انقلاب را ماموریت اولی و قطعی خود دانسته و طی ۴۲ سال اخیر بر توطئه‌ها، فتنه‌ها و بحران‌های داخلی و منطقه‌ای که برای نابودی نظام و انقلاب اسلامی طراحی و عملیاتی شده بود، فائق آمده است.»
این بیانیه با اشاره به برکات وجودی و نقش‌آفرینی‌های راهبردی سپاه و مجاهدت‌های پاسداران انقلاب اسلامی در صیانت از میهن و ملت در برابر توطئه‌های دشمنان تصریح کرده است: «بی‌شک پاسداران انقلاب اسلامی در مقطع حساس تاریخی کنونی، در صف مقدم مجاهدان راهبرد ایستادگی و مقاومت فعال قرار دارند که با گام‌های استوار خود توانسته‌اند در حوزه سازندگی، فشار اقتصادی و تحریم، دشمن را مستهلک و با ناکارآمدسازی عملیات روانی و جنگ رسانه‌ای دشمن از رهگذر کارکرد‌ها و خدمت‌رسانی‌های اجتماعی نشاط و سرافرازی ملت را فراهم و بستر‌های وحدت و عزت ملی را فراتر از مرز‌های مذهبی، قومی و سیاسی در درون کشور ارتقا بخشند.»
این بیانیه با اشاره به رسالت خطیر سپاه در دهه پنجم انقلاب و در عرصه تحقق بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی تصریح کرده است: «در طلیعه قرن جدید و ورود به گام دوم انقلاب اسلامی، سپاه با محور قرار دادن منویات مقام معظم رهبری و فرماندهی معظم کل قوا (مد ظله‌العالی) به عنوان قطب‌نمای حرکت خود، به دستاورد‌ها و توانمندی‌های امروز قانع نبوده و ضمن تعمیق معنویت به عنوان گوهر اصلی و جوهره وجودی خود و وحدت و برادری با سایر نیرو‌های مسلح، انتقال فرهنگ مقاومت و ایستادگی فعال که با برهم زدن محاسبات دشمن و دورسازی تهدیدات فرا روی کشور، ارتقاء ارکان قدرت بازدارنده نظام به آن سوی جغرافیای کشور تحقق بخشیده است، را در زمره اولویت‌های خود تلقی و در این راستا حمایت از جبهه مقاومت اسلامی را بدون توجه به جنجال‌آفرینی‌های رسانه‌ای استکبار و صهیونیسم جهانی، مصمم‌تر از گذشته بایستی در دستور کار خود داشته باشد.»
این بیانیه در پایان با تبریک میلاد باسعادت حضرت امام حسین (ع) و بزرگ‌پرچمدار کربلا حضرت ابالفضل‌العباس (ع) به آحاد فرماندهان، مدیران و کارکنان مومن، انقلابی، بصیر و شجاع سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و تکریم و تعظیم به مقام شامخ شهیدان این نهاد ارزشی و مردمی، سپاه را موجب افتخار و مباهات ایران و ایرانی و سد مستحکم و خلل‌ناپذیر میهن عزیز در برابر دشمنان قسم خورده اسلام و ولایت توصیف و آورده است: «پاسداران انقلاب در عرصه‌های پاسداری و دفاع از انقلاب اسلامی و دستاورد‌های گران‌سنگ آن، همواره مواضع و عمل غیرمحافظه‌کارانه را سرلوحه خود قرار داده‌اند و به فضل الهی در این مسیر خطیر بدون تاثیرپذیری از شرایط و محیط القایی دشمن، همچنان قادر به تاثیرگذاری و شکل‌دهی محیط‌ها، واقعیت‌ها، مقتضیات ملی، منطقه‌ای و جهانی طبق حرکت آرمانی انقلاب اسلامی خواهند بود و در تعامل و همراهی سایر دستگاه‌ها و نهاد‌های دیگر نظام و به‌ویژه به پشتوانه حمایت ملت عظیم‌الشأن ایران، عمق‌بخشی ظرفیت‌ها و فرصت‌های معطوف به تضمین امنیت پایدار مردمی را در صدر انتظارات و مطالبات فرا روی خود می‌دانند.»

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مهار آتش سوزی ساختمان فروشگاه لوازم خانگی در نجف آباد
محسنی بندپی: تأکید بر تدوین نقشه جامع گردشگری دریایی
بازگشت تیم بسکتبال ۳ نفره دختران و پسران از بازی های آسیایی به ایران
تمدید نام نویسی مسابقات قرآن بسیج در چهارمحال‌وبختیاری
رویداد ملی ایران جان، محور وحدت، همدلی و معرفی خراسان جنوبی
جدال نمایندگان ایران با ستارگان تنیس روی میز آسیا و جهان در منامه
هوس شیرینی نشانه چیست؟
آمادگی تیم بسکتبال نوجوانان مراغه برای مسابقات کشوری
نخستین طلای تاریخ شنای ایران بر گردن ورزشکار شیرازی
رزمایش پدافند غیرعامل در شرکت پخش فرآورده‌های نفتی خراسان شمالی
هوای اصفهان در یک منطقه بسیار ناسالم است
المپیک فناوری؛ گذرگاهی برای تبادل دانش و نوآوری
کامیون در کمربندی شیراز ، قربانی گرفت
مصرف بیش از ۳۳ میلیون مترمکعب گاز طبیعی در جایگاه‌های CNG
شمار شهدای حملات مجدد اسرائیل به غزه به ۶۳ تن رسید
پیش‌بینی بارش و کاهش دما در نوار شمالی کشور
کاهش شدید محبوبیت نخست‌وزیر انگلیس
قالیباف: بذر اراده کاشتید و غرور ملی و افتخار درو کردید
کسب عناوین برتر تئاتر چهارمحال و بختیاری در جشنواره بچه‌های مسجد
نگاهی به چند فیلم و مستند آماده پخش از تلویزیون
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز فرایند اخذ گواهینامه‌های پروازی هواپیمای سیمرغ
فارسی‌ها منتظر باران نباشند
آخرین وضعیت کودک معلول کلاردشتی که مورد ضرب و شتم قرار گرفت
پیش ثبت‌نام ۴۰ هزار نفر برای تشرف به تمتع ۱۴۰۵
«مثل آینده تصمیم بگیرید» همان تقدم ‎امر ملی بر جناحی است
عارف: وحدت و انسجام بعد از دفاع مقدس ۱۲ روزه حفظ شود
گام بلند شبکه بانکی برای تامین مالی پروژه‌های نیمه تمام
خرید سهام سهامداران بانک آینده آغاز شد
سلیمان زاده: نخستین بار در تاریخ بسکتبال سه نفره دختران به مدال رسیدیم
کارزار حقوقی ایران در مقابله با جنایات صهیونیست‌ها
مسکو: غرب به دنبال تجزیه روسیه است
لاریجانی: منطقه با دشمنان و چالش‌های مشترکی مواجه است
دستور نتانیاهو برای ازسرگیری حملات علیه غزه
سروری : گزارش ها درباره ساخت و ساز‌ها در حریم تهران نگران کننده است
مقاومت در همه میدان‌ها، هک حساب صهیونیست‌ها
غرب آسیا پس از سه‌هزار سال به صلح پایدار می‌رسد  (۱ نظر)
چین به محدودیت‌های تجارت با ایران پاسخ مناسب می‌دهد  (۱ نظر)
گلایه از پرداخت نشدن معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی  (۱ نظر)
فردا آخرین مهلت ثبت‌نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
سفر معاون ارشد امنیتی وزارت کشور افغانستان به تهران  (۱ نظر)
نماینده پارلمان اروپا: جهان نباید از کنار جنایات اسرائیل بگذرد  (۱ نظر)
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت  (۱ نظر)
اطلاعیه توانیر درباره شایعه افزایش تعرفه‌های برق  (۱ نظر)
مسکو: غرب به دنبال تجزیه روسیه است  (۱ نظر)
سروری : گزارش ها درباره ساخت و ساز‌ها در حریم تهران نگران کننده است  (۱ نظر)
شناسایی ۱۵۰ نانوای متخلف در اردبیل  (۱ نظر)
بزرگداشت آیت الله دهکردی با پیام آیت الله مظاهری  (۱ نظر)