• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۵۶۴۵۲
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: ۰۳ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۹:۵۳
سیاسی » مجلس

تشکیل کمیته ویژه نظارتی برای حمایت از تولید و تحقق شعار سال

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس از تشکیل کمیته ویژه نظارت و اجرای قوانین اقتصادی در جهت تحقق شعار سال خبر داد.

تشکیل کمیته ویژه نظارتی برای حمایت از تولید و تحقق شعار سالآقای محمدرضا پورابراهیمی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما با اشاره به نامگذاری سال جاری به نام "تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی ها" گفت: در جهت اجرای فرامین مقام معظم رهبری برای تحقق شعار سال و تاکید بر حمایت از تولید؛ کمیسیون اقتصادی مجلس به زودی کمیته ویژه نظارتی و اجرای قوانین اقتصادی تشکیل می‌دهد.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس افزود: با تشکیل این کمیته، نظارت‌های میدانی کمیسیون اقتصادی در حوزه‌های مختلف اقتصادی تشدید و دعوت از مسئولان اجرایی کشور برای پاسخ و ارایه گزارش در کمیسیون افزایش خواهد یافت.
وی همچنین گفت: با هماهنگی انجام شده با هیئت رئیسه مجلس در اولین جلسه علنی در سال جاری، لایحه اصلاح قانون قاچاق کالا و ارز برای تامین نظر شورای نگهبان به بررسی و تصویب نهایی گذاشته خواهد شد.
آقای پورابراهیمی تصریح کرد: در این اصلاحیه، قانون فعلی مبارزه با قاچاق کالا و ارز بروزرسانی شده و نواقص و ایرادات آن برطرف شده است.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در ادامه ابراز امیدواری کرد؛ قانون جدید مبارزه با قاچاق کالا و ارز تا پایان اردیبهشت ماه از سوی مجلس به دولت ابلاغ شود.
آقای پورابراهیمی همچنین گفت: این اولین گام مهم مجلس در سال جاری در حمایت از تولید و مبارزه با قاچاق کالا و ارز خواهد بود.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به اینکه کمیسیون اقتصادی و مجلس شورای اسلامی تمام تلاش خود را برای حمایت بیشتر از تولید در کشور به کار خواهد بست، افزود: در زمینه رفع موانع تولید، اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده در دستور کار مجلس قرار دارد.
وی تصریح کرد: به دلیل آزمایشی بودن و وجود نواقص و ابهامات این قانون در طول سال‌های اجرا؛ لازم بود که اصلاحاتی بر روی آن صورت گیرد.
آقای پورابراهیمی افزود: یکی از اقدامات کمیسیون اقتصادی مجلس در سال ۱۴۰۰؛ نهایی کردن قانون جدید مالیات بر ارزش افزوده است که بخش عمده‌ای از مشکلات تولیدی را رفع و موجب تقویت در چرخه حرکت تولید کشور خواهد شد.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس همچنین گفت: امیدوارم تا پایان خردادماه سال جاری قانون جدید مالیات بر ارزش افزوده ابلاغ و اجرایی شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
اقتصاد را در رسانه ملی عمومی تر کنید.
چرا رسانه ملی برنامه های اقتصادی در شبکه سراسری ندارد.
در طول هفته چند ساعت برنامه برای اقتصاد درست کنید.
اگر چند برنامه انتقادی در حوزه اقتصاد مثل برنامه 90 ورزشی در صدا و سیما درست کنید مسئول جرات نمیکند اقتصاد کشور را بی برنامه رها کند.ضعف از رسانه ملی است.ساعت های خوب رسانه ملی را به برنامه های ورزشی و تفریحی و سرگرمی داده اید آنوقت میخواهید اقتصاد کشور را درست کنید.یک نظر سنجی از مردم کنید خواهید دید 95 درصد مردم خواهند گفت صدا و سیما در حوزه اقتصادی و خبر اقتصادی و برنامه های چالشی اقتصادی فعال نیست.
قانون مالیات بر خانه های خالی بخاطر برنامه پایش و فشار افکار عمومی اجرایی شد.رسانه ملی باید برای اصلاح قوانین و تصویب راهکارها در حوزه بورس ارز بانکداری گمرک صادرات واردات مسکن تولید تامین اجتماعی بیمه برنامه بگذارد.دنیای اقتصاد خیلی بزرگ و وسیع است.
رسانه ملی باید پرچم دار تحول در اقتصاد کشور شود.برنامه سازان و بخش خبر صدا و سیما باید خیلی فعال تر در حوزه اقتصاد ملی عمل کند.
اگر فشار رسانه ملی نبود دستگاه های مسئول وارد بازار میوه و مرغ نمی شدند.
نظر شما
آخرین اخبار
صدور و دریافت شناسنامه نوزادان به صورت غیر حضوری در چهارمحال و بختیاری
بررسی طرح پشتیبانی و رفع موانع کشاورزی در هیئت نظارت مجمع
عیادت رئیس دانشگاه تبریز از دانشجوی مصدوم این دانشگاه
شورای عالی راهبردی بستری برای همدلی و توسعه استان قزوین
واکاوی ابعاد سیاسی، حقوقی و رسانه‌ای پدیده تروریسم در شیراز
سرپرست فدراسیون ورزش‌های ناشنوایان منصوب شد
درگذشت پدر شهید کورش کلاه کج در رامهرمز
خوشایندسازی محیط خدمتی با جدیت دنبال می‌شود
کشف و پلمب یک واحد تولیدی غیرمجاز کره در قم
برگزاری کلاس عملی و آموزشی کاشت گیاهان مرتعی و دارویی در خرم آباد
آغاز سرشماری کل و بز در استان زنجان
اصلاح حکمرانی آب با اولویت مصرف در دستور کار مجلس و دولت
آغاز مرحله استانی جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی در آذربایجان شرقی
آدرس محل توزیع برنج دولتی در شهرستان بویراحمد
اخبار البرز در یک نگاه در روز دوم دی
افزایش حجم مبادلات تجاری ایران و قزاقستان در دستور کار
کشف قرص‌های غیرمجاز در تالش
کشف و ضبط ۹۰ کیسه آرد یارانه‌ای قاچاق در مهاباد
پیروزی صدرنشینان در هفته یازدهم لیگ برتر بسکتبال بانوان
اختصاص ۵۰۰ میلیون دلار برای واردات ماشین آلات صنعت نساجی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
مدارس ابتدایی استان تهران جز فیروزکوه و رباط کریم مجازی شد
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۶ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)