• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۵۵۳۱۸
تاریخ انتشار: ۰۱ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۹
سیاسی » دولت
روحانی دستور داد:

وزرا به سرعت موانع تولید را رفع کنند

رئیس جمهور به وزیران اقتصادی و تولیدی دولت مأموریت داد تا برنامه‌ها و سیاست‌های رفع موانع تولید را با سرعت بیشتری دنبال کنند.

وزرا به سرعت موانع تولید را رفع کنند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری؛ دویست و دوازدهمین جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت روز یکشنبه و در نخستین روز از سال ۱۴۰۰ با حضور رئیس جمهور و کلیه اعضای ستاد برگزار و در این جلسه بر تلاش همه جانبه دولت تا روز پایانی فعالیت خود برای شکوفایی اقتصاد ایران با ادامه روند رو به رشد تولید و پشتیبانی و مانع‌زدایی از آن تأکید شد.
رئیس جمهور در این جلسه با تشکر از تداوم توجه مقام معظم رهبری به موضوع مهم تولید در نامگذاری امسال همچون سال‌های اخیر و بیان اینکه بی‌تردید سال ۱۴۰۰ سال آغاز دوباره شکوفایی اقتصادی کشور و به ثمر رسیدن مقاومت سه ساله ملت در برابر جنگ اقتصادی دشمن خواهد بود، گفت: همه ارکان دولت بویژه دستگاه‌های اقتصادی همانطوری که در یکسال گذشته برغم تحریم‌های ظلمانه و ویروس کرونا برای مدیریت کشور و تحقق شعار جهش تولید، تلاش همه جانبه کردند، تا آخرین روز فعالیت خود با همین نشاط و پویایی به کار ادامه خواهند داد.
حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی، تأکید کرد: این دولت همانطوری که در یکسال گذشته با تحقق شعار جهش تولید همراه با مقاومت مردم بزرگ ایران منجر به شکست دشمن در جنگ اقتصادی شد امسال نیز همه تلاش خود را برای پشتیبانی و مانع‌زدایی از جهش تولید و تداوم روند توسعه و پیشرفت متوازن کشور انجام خواهد داد.
آقای روحانی همچنین در این جلسه به وزیران اقتصادی و تولیدی دولت مأموریت داد در اسرع وقت برنامه‌ها و سیاست‌های عملیاتی تنظیم شده برای رفع موانع تولید و پشتیبانی و حمایت از مراکز تولیدی کشور را با سرعتی بیش از پیش دنبال کنند.
رئیس جمهور با اشاره به اقدامات انجام گرفته در سال گذشته برای تحقق شعار «جهش تولید»، گفت: بخشی از آنچه در سال ۹۹ در خصوص شعار سال انجام گرفت، در حوزه زیرساخت‌های توسعه‌ای کشور بوده است که اثرات آن در زندگی مردم به تدریج و در آینده مشاهده خواهد شد و رشد و آبادانی کشور در سال‌های آتی رقم خواهد خورد.
آقای روحانی با تأکید بر دستور مقام معظم رهبری در خصوص پشتیبانی و مانع‌زدایی از تولید با محوریت اثرگذاری بر معیشت و زندگی مردم، افزود: در تحقق شعار امسال می‌بایست با اولویت‌بندی موضوعات مختلف مرتبط با حوزه تولیدات ضروری مورد نیاز مردم با شناسایی موانع و همچنین پشتیبانی تولید در این حوزه اقدامات سریع و فوری انجام گیرد.
رئیس جمهور همچنین با اشاره به اولویت‌های اصلی و ضروری در زندگی و معیشت مردم، تأکید کرد: باید برای مصارف و موارد ضروری در کشور با اولویت مواد اولیه کارخانجات و تولید کالا‌های ضروری تعیین‌کننده، برنامه‌ریزی دقیق صورت گیرد.
آقای روحانی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه این دولت توانسته در سه سال جنگ اقتصادی بی‌سابقه و فشار حداکثری آمریکا علیه ملت ایران در سخت‌ترین شرایط چرخ اقتصاد کشور را بگرداند و کشور را اداره کند، گفت: همه دستگاه‌ها بویژه وزارتخانه‌های اقتصادی و تولیدی موظف هستند برای تحقق شعار «تولید؛ پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی» و همچنین تکمیل و راه‌اندازی پروژه‌های کلان ملی با هماهنگی حداکثری با سایر دستگاه‌ها نسبت به رفع موانع تولید اقدام نموده و به صورت ماهیانه گزارش اثربخشی اقدامات خود را به ملت ارائه کنند.
رئیس جمهور در همین رابطه افزایش تولید را مستلزم همکاری، اتحاد و انسجام قوای سه‌گانه و همه دستگاه‌های ذیربط و همراهی مردم در حمایت از مراکز تولیدی و کمک به رفع موانع تولید عنوان کرد و گفت: بخش خصوصی می‌تواند نقش مهمی در این زمینه ایفا کند.
در این جلسه همچنین گزارش دستگاه‌های ذیربط همچون وزارت صمت در خصوص بازار کالا‌های ضروری و مایحتاج مردم بویژه گوشت و مرغ، روغن و میوه و اقدامات انجام گرفته برای کنترل قیمت و مدیریت بازار ارائه شد.
رئیس جمهور با تأکید بر تداوم اقدامات در حوزه تولید، توزیع و نظارت بر عرضه گسترده کالا و کنترل قیمت‌ها، گفت: حفظ آرامش بازار و وجود هماهنگی لازم میان دستگاه‌های مرتبط با این موضوع ضروری است و رسانه‌ها نیز با اطلاع‌رسانی دقیق برنامه‌ها و اقدامات در زمینه همکاری و مشارکت گسترده مردمی را فراهم کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز پیش‌فروش بلیت سفر‌های نوروزی در خراسان جنوبی
اجرای ۱۱۱ پروژه آموزشی در مازندران با هدف تحقق عدالت آموزشی
آب واسطه فیض و یک امر قدسی است
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
تیم ملی فوتبال بانوان ایران وارد استرالیا شد
رنگ نانویی فوق‌آبگریز ایرانی با الهام از برگ نیلوفر؛ گامی نو در دوام نمای ساختمان
انتقام مهرگان نور از صنعتگران امید در لیگ برتر والیبال
ونس: رئیس جمهور آمریکا خواهان حل دیپلماتیک برنامه هسته‌ای ایران است
اجرای سرود دختران دهه نودی مازندران مقابل رئیس جمهور 
حذف حسین وفایی از رقابت‌های اسنوکر آزاد ولز
شوراهای اسلامی هموار کننده مسیر توسعه مناطق شهری و روستایی
شورا‌های صنفی دانشجویی از ورود به عرصه‌های غیرمرتبط خودداری کنند
افتتاح نمایشگاه بخش انسجام ملی جشنواره تجسمی فجر
مهلت ۵ روزه برای ترخیص کالا‌های اساسی ابلاغ شد
نتایج هفته ۲۰ لیگ برتر والیبال؛ صعود پیکان به مرحله حذفی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۷ اسفند
جمع آوری ۲۷ هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیر بهداشتی در کیش
فوت ۴ عضو یک خانواده بر اثر تجاوز به چپ پراید در محور طبس_یزد
میلیون‌ها ربات در خدمت عملیات رسانه‌ای غرب
پانزدهمین «محفل سینما انقلاب» به پایان رسید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا
ترکیه ادعای برنامه‌ریزی برای حمله به ایران در صورت اقدام آمریکا را رد کرد
ایرانیان کارکرد رُعب‌افکنی آمریکایی‌ها را مختل کرده‌اند
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد
قالیباف خطاب به آمریکایی‌ها: همه گزینه‌ها روی میز است
تخلفات رانندگی در سفر‌های نوروزی پر هزینه‌تر شد
آغاز فیلمبرداری کوچه ۶ متری در البرز
ترامپ ترجیح می‌دهد بحران با ایران از راه دیپلماتیک حل‌ شود
کشتی آزاد رده بندی اتحادیه جهانی؛ معرفی حریفان نمایندگان ایران
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای
پیش بینی ورودسامانه بارشی جدید و کاهش دما در آذربایجان غربی
ضرورت راه اندازی کرسی‌های آزاد اندیشی در دانشگاه‌ها
دادگاه کورش کمپانی در ایستگاه پایانی
اعلام جرم علیه دهیاران متخلف در مازندران  (۳ نظر)
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است  (۲ نظر)
ثریا آقایی به کشور بازگشت  (۱ نظر)
واگذاری قطعات زمین در کرمان  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
اعلام محل‌های مجاز تخلیه نخاله در ارومیه  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های صنعت برق در ۳ استان کشور  (۱ نظر)
تأکید اژه ای بر تسریع رسیدگی به پرونده‌های اغتشاشات  (۱ نظر)