• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۶۹۵۱۸
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۵
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه

کلیه فعالیت‌های دانشگاه صنعتی شریف غیرحضوری شد

دانشگاه صنعتی شریف اعلام کرد که با توجه به وضعیت قرمز کرونا در تهران، کلیه فعالیت‌های این دانشگاه از امروز پنجشنبه ۱۹ فروردین تا اطلاع ثانوی به صورت دورکاری و بدون حضور فیزیکی افراد انجام می‌شود.

کلیه فعالیت‌های دانشگاه صنعتی شریف غیرحضوری شدبه گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه گروه علمی فرهنگی هنری خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه صنعتی شریف در اطلاعیه جدید خود اعلام کرد که با توجه به وضعیت قرمز کرونا در شهر تهران، کلیه فعالیت‌های آموزشی (شامل کلاس‌ها و جلسات دفاع از پایان‌نامه) به صورت مجازی ادامه خواهد یافت و اعضای هیات علمی که نیاز به استفاده از استودیو‌های دانشگاه برای تدریس دارند، کماکان می‌توانند در استودیو‌هایی قبلی، به تدریس خود ادامه دهند.

تردد دانشجویان به دانشگاه مجاز نخواهد بود مگر در مواردی که حضور دانشجویان تحصیلات تکمیلی به تشخیص و پذیرش مسئولیت استاد راهنما و رئیس دانشکده و تایید معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه برای زمان‌های محدود ضروری باشد و تمامی مجوز‌های صادر شده قبلی از تاریخ ۲۱ فروردین سال جاری ملغی خواهد شد.

همچنین، دانشجویان در مراحل نهایی فراغت از تحصیل برای پیگیری فرایند‌های فراغت از تحصیل خود می‌توانند با هماهنگی قبلی به ساختمان جدید آموزش مراجعه کنند.

دانشگاه صنعتی شریف تاکید کرد که هیچ دانشجویی حتی با داشتن مجوز قبلی از روز جمعه ۲۰ فروردین اجازه اسکان در خوابگاه‌ها را نخواهد داشت. دانشجویانی که قبل از این تاریخ در خوابگاه مستقر شده‌اند نیز در صورت تمایل می‌توانند با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی به اسکان در خوابگاه‌ها ادامه دهند. البته در این مدت، توزیع وعده‌های غذایی دانشجویان مستقر در خوابگاه‌ها، در محل خوابگاه انجام خواهد گرفت.

بنا بر اعلام این دانشگاه، کلیه جلسات و رویداد‌های دانشگاه از قبیل شورا‌ها و کمیته‌های دانشکده‌ها و پژوهشکده‌ها و سمینار‌های پژوهشی که به صورت مجازی امکان برگزاری دارند، طبق روال معمول برگزار خواهد شد.

این دانشگاه هشدار داد، افرادی که در مجتمع‌های خدمات فناوری و دانشجویانی که در طرح‌های ارتباط با صنعت همکاری دارند، امکان حضور فیزیکی در دانشگاه را ندارند و به تناسب به صورت دورکاری به فعالیت خود ادامه خواهند داد. در موارد استثناء و ضروری حضور افراد شاغل در واحد‌های مجتمع‌های خدمات فناوری به تشخیص و پذیرش مسئولیت استاد مربوطه و با تأیید معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه برای زمان‌های محدود مجاز خواهد بود.

حضور کارکنان جهت انجام امور مربوط به سامانه‌های الکترونیکی، حفاظت فیزیکی، تأسیسات و ساختمان، فضای سبز و خدمات پشتیبانی مرتبط با دانشجویان مستقر درخوابگاه‌ها (شامل کارکنان ادارات امور خوابگاه، کارکنان و پیمانکاران امور تغذیه، مرکز بهداشت و پرسنل خدمات خوابگاهی)، با حداقل تعداد ممکن، بسته به اعلام مدیر واحد مربوطه و تایید معاونت مربوطه دانشگاه، ضروری است.

دانشگاه صنعتی شریف تاکید کرد که کارکنان تا یک سوم تعداد هر واحد با نظر مدیر و تأیید معاونت مربوطه در دانشگاه حضور خواهند داشت و در همه مواردی که حضور افراد در دانشگاه مجاز شمرده شده است، افراد ملزم به رعایت کامل شیوه نامه‌های بهداشتی خواهند بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نرم افزار ایرانی سبک زندگی سالم برای کودکان آماده بهره‌برداری
برگزاری جشن نیمه شعبان در خراسان رضوی
برنامه ریزی برای افتتاح طرح‌های گاز رسانی در استان سمنان
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
مسدود شدن گردنه چری در چهارمحال و بختیاری
تهیه و توزیع کیک ۴۵۰ کیلویی در همدان
سینما از عوامل افزایش تاب‌آوری جامعه است
غرب وحشی دیجیتال
تردد در محور‌های مواصلاتی و مسیر‌های بین روستایی فریدن برقرار است
بهره‌برداری از ۲۳۸ پروژه عمرانی در شهرستان فاریاب به مناسبت دهه فجر
تمام راه‌های استان اردبیل باز است
استان اصفهان سراسر غرق در شادی وسرور
لطفا مفهوم تروریست را شرح دهید!
طنین جشن انقلاب در گنبد پیرمحمد ملکشاهی
سپاه پاسداران رکن امنیت و اقتدار کشور است
همتی: اولویت اصلی سیاست‌گذار پولی، مهار تورم است
چهره تازه‌ آشتیان با اجرای طرح‌های عمرانی
برگزاری نشست مشترک شورای اداری، معتمدین، فعالان اقتصادی وسرمایه‌گذاران شهرستان شاهین‌دژ
بازگشایی راه ارتباطی بیش از ۲۵۰ روستا در الیگودرز
شهر کریمه اهل بیت مسرور سالروز میلاد یوسف زهرا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور | افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان در پایتخت
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
جزئیات تمهیدات ترافیکی ویژه مراسم جشن نیمه شعبان در تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)