• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۷۰۵۸۳
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۵:۲۳
فارس » سیاسی

ثبت نام ۳ هزار و ۴۶۷ فارسی در انتخابات شورا‌ی روستا

از آغاز ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا در استان فارس ۳ هزار و ۴۶۷ نفر ثبت نام کرده اند.

ثبت نام ۳ هزار و ۴۶۷ نفر برای انتخابات شورا‌های روستا در فارسبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس و رئیس ستاد انتخابات این استان گفت: از دوشنبه ۱۶ فروردین تا ساعت ۱۸ پنجشنبه نوزدهم فروردین، سه هزار و ۴۶۷ داوطلب انتخابات شورا‌های اسلامی روستا و تیره های عشایری در این استان اقدام به نام‌نویسی کردند.

سید احمد احمدی‌زاده افزود: از این تعداد ۳ هزار و ۲۳۵ نفر آقا و ۲۳۲ نفر خانم هستند و بیشترین افراد نیز با یک هزار و ۹۴۲ نفر دارای شغل آزاد هستند.

وی ادامه داد: سن ۲۵۵ نفر از داوطلبانی که اقدام به نام‌نویسی کرده‌اند زیر ۳۰ سال و سن ۱۴ نفر نیز ۷۵ سال به بالا بوده است.

رئیس ستاد انتخابات فارس اظهار داشت: از لحاظ تحصیلی نیز یک هزار و ۶۵۵ نفر دارای تحصیلات ابتدایی، ۱۶ نفر حوزوی، ۲ نفر دکترا و مابقی نیز دارای مدارک تحصیلی دیپلم، لیسانس و فوق لیسانس هستند.
 
احمدی‌زاده اعلام کرد: از مجموع ۲۶۵ نفری که در سه روز نخست اقدام به نام‌نویسی کرده‌اند ۹۸ نفر مربوط به شهرستان شیراز است که از این میان ۹۰ نفر آقا و هشت نفر از خانم‌ها هستند.

وی، استقبال از شیوه غیر حضوری و مکانیزه ثبت نام در این دوره را خوب ارزیابی کرد و گفت: از مجموع کل افرادی که اقدام به نام نویسی کرده‌اند یک هزار و ۱۷۶ نفر به شکل غیر حضوری و بدون مراجعه به بخشداری مراحل ثبت نام خود را انجام داده‌اند.

وی اظهار داشت: ۱۹۲ نفر از ثبت نام‌های انجام شده نیز مربوط به شهرستان شیراز است که از این تعداد ۱۷۶ نفر آقا و ۱۶ نفر خانم و بیشترین افراد نیز با ۹۹ نفر دارای شغل آزاد هستند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس ادامه داد: سن ۱۲ نفر از داوطلبانی که اقدام به ثبت نام کرده‌اند زیر ۳۰ سال و سن ۶ نفر نیز بین ۶۶ تا ۷۰ سال بوده است.

احمدی‌زاده افزود: از لحاظ تحصیلی نیز ۳۷ نفر دارای تحصیلات ابتدایی، پنج نفر کارشناسی ارشد، ۲ نفر حوزوی و مابقی نیز دارای سایر مدارک تحصیلی هستند.

رئیس ستاد انتخابات فارس، تعداد روستا‌های واجد شرایط برگزاری انتخابات شورا‌های روستایی این استان را ۲ هزار و ۲۹۸ روستا برشمرد و گفت: هشت هزار و ۲۴ نفر در انتخابات پیش رو به عنوان اعضای اصلی و پنج هزار و ۲۷۷ نفر به عنوان اعضای علی البدل شورا‌های روستایی استان انتخاب خواهند شد.

احمدی‌زاده افزود: شورا‌های روستایی در روستا‌های بالای یک هزار و ۵۰۰ نفر جمعیت با پنج عضو و روستا‌های دارای جمعیت کمتر با سه عضو تشکیل خواهد شد.

رئیس ستاد انتخابات فارس افزود: علاوه بر شورا‌های روستایی، در ۲۳۰ تیره عشایری در استان فارس نیز انتخابات برگزار خواهد شد.

وی، از افراد تحصیل کرده، تاثیرگذار و فعال در امور عمرانی و آبادانی روستا‌ها تقاضا کرد که در فرصت باقیمانده (ساعت ۱۸ روز یکشنبه ۲۲ فروردین) اقدام به ثبت نام در انتخابات شورا‌های روستایی کنند.

سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری و ششمین دوره انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا بیست و هشتم خرداد ۱۴۰۰ برگزار می‌شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پایان سردرگمی میان سامانه‌ها؛ دولت در مسیر ایجاد زیست‌بوم دیجیتال
زنجان، قطب نوآوری هوش مصنوعی و استارتاپ‌های فناور
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
اختصاص ۲۰۰ میلیارد تومان برای تعریض جاده قره پشتلوی زنجان
قانون کاهش مصرف کیسه های پلاستیکی در انتظار اجرا
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
مدال طلا را برای سربلندی کشورم کسب کردم
پیگیری رفع آلودگی دره خرگوش دراستان زنجان
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
آخرین وضع مصدومان سپاهان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۱ آبان ۱۴۰۴
هفته نهم فوتبال بوندس لیگا؛ باواریایی ها همچنان می تازند
اختتامیه سی‌وهفتمین جشنواره تئاتر آذربایجان‌شرقی
رقابت ۲۵۰ ورزشکار جانباز در مسابقات تنیس روی میز کشور
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
مسابقات اتومبیلرانی قهرمانی استان در بروجرد
بازدیداستاندار قم از محل احداث نیروگاه خورشیدی در جاده قم به گرمسار
رزمایش ارزیابی آمادگی مولدهای برق اضطراری در مراکز حیاتی لرستان
معرفی برترین‌های مسابقات بومی محلی دختران بسیجی استان قم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
دیدار تیم‌های صنعت نفت آبادان و برق شیراز در مرحله سوم جام حذفی
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
میدان امیر چخماق یزد
عراقچی: موشک هایمان را در نبردی واقعی آزمایش کردیم
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
انتشار فراخوان برای پیشنهاد شعار مشترک فاطمیه ۱۴۰۴  (۱ نظر)