• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۷۷۹۲۳
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۹:۲۴
بین الملل » تحلیلی

واکنش روسیه به تحریم‌های جدید آمریکا

روسیه در برابر تحریم‌های جدید آمریکا ضد ۵۰ فرد و شرکت روسی و نیز اخراج ۱۰ دیپلمات روس واکنش متقابل نشان خواهد داد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از مسکو، روسیه در برابر تحریم‌های جدید آمریکا ضد ۵۰ فرد و شرکت روسی و نیز اخراج ۱۰ دیپلمات روس واکنش متقابل نشان خواهد داد.
ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه روز جمعه در نشست از راه دور با اعضای شورای عالی امنیت ملی روسیه گفت: هرچه سریعتر اقدامات متناسب و متقابل در برابر تحریم‌های جدید آمریکا و اخراج دیپلمات‌های روسی باید انجام شود.
یوری اوشاکوف مشاور رئیس جمهور روسیه در امور بین الملل نیز پس از اظهارات ولادیمیر پوتین گفت؛ پس از احضار سفیر آمریکا در مسکو، اقدامات لازم برای پاسخ به اقدام خصمانه آمریکا به اطلاع وی رسید.
یوری اوشاکوف بدون اشاره به اقدامات روسیه افزود: به زودی فهرست کامل اقدامات روسیه به رسانه‌ها اعلام خواهد شد.
ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امورخارجه روسیه نیز با انتقاد شدید از اعمال تحریم ضد شرکت‌ها و افراد روسی گفت: تحریم‌های ناکارآمد آمریکا ضد روسیه، جز زیان، سودی عاید واشنگتن نخواهد کرد.
زاخارووا افزود: درحالیکه جو بایدن در گفتگوی تلفنی با ولادیمیر پوتین خواهان عادی سازی و بهبود روابط با روسیه شد، اما اقدامات عملی کاخ‌سفید در تضاد کامل با این ادعاست.
این سیاست دوگانه و متناقض نشان از بی‌صداقتی آمریکایی‌هاست.
ولادیمیر جپاروف، معاون کمیته بین‌الملل شورای فدراسیون روسیه هم گفت: تحریم‌های آمریکا ضد شرکت‌ها و صنایع دفاعی روسیه، حاکی از هراس آمریکایی‌ها از برتری روسیه در فناوری‌های دفاعی است.
این سناتور ارشد روسی تاکید کرد: آمریکا تلاش می‌کند برتری روسیه در صنعت نظامی پیشرفته را متوقف کند، اما باید بدانند این تحریم‌ها هیچ تاثیری بر فعالیت این شرکت‌ها ندارد.
لئونید اسلوتسکی، رئیس کمیته بین الملل مجلس دومای روسیه نیز گفت: بعد از درخواست بایدن از پوتین برای حرکت به سمت بهبود روابط، آمریکا بلافاصله با اعمال تحریم‌های جدید ضد روسیه، چندین دیپلمات روسی را نیز اخراج کرد، معنای دقیق این اقدام، پوچی و بی ارزشی سخنان و اظهارات بایدن است.
در همین حال دیمیتری پسکوف، سخنگوی ریاست جمهوری روسیه با اشاره به اقدام حتمی روسیه در برابر تحریم‌های جدید آمریکا گفت: روسیه به اخراج دیپلمات‌های روسی از خاک آمریکا و اعمال تحریم‌های جدید، بر مبنای اصل تعادل، واکنش متقارن نشان خواهد داد.
پسکوف تصریح کرد: مسکو همچنین نسبت به درخواست جو بایدن برای دیدار حضوری با ولادیمیر پوتین تجدیدنظر می‌کند.
این رویداد‌ها همزمان با افزایش کم سابقه تنش بین روسیه و آمریکا بر سر شبه جزیره کریمه و نیز تشدید تشنج در شرق اوکراین، آتش زیر خاکستری است که هر آن ممکن است زبانه بکشد.
در روز‌های اخیر آمریکا و ناتو با تقویت توان موشکی و نظامی خود در شرق اوکراین و کشور‌های هم مرز با روسیه واکنش مسکو را برانگیختند.
روسیه در واکنش به این اقدام آمریکا و ناتو، تسلیحات سنگین نظامی خود را در شبه جزیره کریمه و مناطق هم مرز با اوکراین مستقر کرده است.
آمریکا به بهانه حملات سایبری و نیز دخالت روسیه در انتخابات ریاست جمهوری این کشور، ضمن تحریم حدود ۵۰ فرد و شرکت روسی، همچنین ۱۰ دیپلمات روس را از خاک آمریکا اخراج کرد.
کاخ سفید روز پنجشنبه اعلام کرد: هدف از این تحریم‌ها که به امضای جو بایدن رسیده جلوگیری از فعالیت‌های زیانبار خارجی روسیه است.
این تحریم‌ها همچنین از ماه ژوئن بانک‌ها و شرکت‌های آمریکایی را از خرید اوراق بهادار به روبل را ممنوع می‌کند.
این دومین دور تحریم‌های عمده علیه روسیه پس از تحریم‌های ماه گذشته در واکنش به مسمومیت الکسی ناوالنی، چهره مخالف دولت روسیه است که شامل تحریم هفت مقام روسی و بیش از دوازده نهاد آن کشور بود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
مصاحبه ها:
۱- دیمیتری پسکوف، سخنگوی ریاست جمهوری روسیه
۲- لئونید اسلوتسکی، رئیس کمیته بین الملل مجلس دومای روسیه
۳- ولادیمیر جپاروف، معاون کمیته بین‌الملل شورای فدراسیون روسیه
۴- ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امورخارجه روسیه
روسیه: سیدعلی دارابی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، جمعه ۱۱ اردیبهشت
جایگزینی رادار‌ها و موشک‌های آمریکا دشوار و زمان بر است
انتقاد نخست‌وزیر اسلواکی از عملکرد سازمان ملل در قبال حمله آمریکا به ایران
راه اندازی میز خدمت تا ایستگاه مشاوره
موج مجازی با نام «خلیج همیشه فارس» در سایه بیانات رهبری
هیچ شناور متخاصمی وارد خلیج فارس نخواهد شد
امنیت مراودات با دنیا را در خلیج فارس ایجاد می‌کنیم
سازمان ملل: هزینه جنگ علیه ایران برابر با کمک به حدود ۹۰ میلیون نفر است
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
مدیرکل صمت زنجان: اجازه توقف چرخ تولید حتی یک واحد را نخواهیم داد
تاکید اسپانیا بر لغو فوری توافق همکاری اتحادیه اروپا با رژیم صهیونیستی
افزایش خطر تب کریمه‌کنگو با آغاز فصل گرما
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
سنندج میزبان جشنواره امتنان از کارگران نمونه
اوقات شرعی اهواز، ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵
سفارتخانه‌های ایران با هشتگ «پرشین گلف» از تاریخ خلیج فارس نوشتند
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
روشن ماندن چراغ آموزش در روستای خرمتا با همت معلم سقزی
دعوت هیئت دولت از مردم برای شرکت در مراسم چهلم شهید لاریجانی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
بازگشت به جنگ آثار مخربی بر غیرنظامیان خواهد داشت
«کادر فنی» و «پویش پرچم»، از شبکه ورزش
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
دبستان شجره‌ طیبه، نماد مظلومیت و عزت ملت ایران
فراخوان مسابقه عکس خط مقدم مرهم
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پزشکیان: ادامه محاصره دریایی غیرقابل تحمل است
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
امارات برای گذران زندگی طلا‌های خود را حراج کرد
پیکر عبدالحمید نقره کار پیشکسوت معماری ایرانی- اسلامی به خاک سپرده شد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)