• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۷۸۱۴۸
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۶
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه

برنامه انتخاباتی نهاد رهبری در دانشگاه‌ها تبیین شد

معاون فرهنگی و سیاسی نهاد نمایندگی رهبری با بیان اینکه برنامه انتخاباتی این نهاد در دانشگاه‌ها تبیین شده است، گفت: در این برنامه‌ها به تمامی جریانات انقلابی تربیون اختصاص می‌یابد.

برنامه انتخاباتی نهاد رهبری در دانشگاه‌ها تبیین شدبه گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه گروه علمی فرهنگی هنری خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از روابط عمومی معاونت فرهنگی و سیاسی نهاد نمایندگی رهبری؛ حجت الاسلام علی تقوی ضمن بیان این مطلب به سیاست نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها در آستانه انتخابات ریاست جمهوری اشاره کرد وگفت: ما باید در این زمینه چند کار مهم انجام بدهیم. اول اینکه تلاش کنیم مشارکت حداکثری اتفاق بیفتد و تمامی احزاب، جریانات و سلایق کمک کنند تا هم اندیشی و گفتمان خوبی اتفاق بیفتد.
وی تصریح کرد: نکته دیگر این است که باید سعی کنیم در فضای رقابت انتخاباتی امیدوارانه صحبت شود. زیرا گاهی ممکن است در رقابت‌ها مسائلی مطرح شوند که موجب افسردگی و نبود نشاط و شادی در جامعه شوند. از این رو باید سعی شود گفتمان‌ها طوری برگزار شوند که به افزایش امید در بین مردم کمک کنند. در این راستا تلاش کنیم دانشگاهیان، تشکل‌ها و کانون‌ها و هیأت‌ها هر کدام در حیطه کاری خود در موضوع انتخابات ورود داشته باشند و این هم اندیشی، گفتمان و تضارت آرا شکل بگیرد و در این گفتمان‌ها محور‌های مد نظر رهبری تحقق یابد.
معاون فرهنگی سیاسی نهاد رهبری در دانشگاه‌ها با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری گفت: باید تلاش کنیم تا نامزدی اصلح انتخاب شود. این حقی است که مردم بر گردن ما دارند تا با تبیین شاخص‌های صحیح به انتخاب اصلح توسط مردم کمک کنیم.
حجت الاسلام تقوی در ادامه با اشاره به شرایط خاص جهان و به تبع آن شرایط خاص کشور در زمینه شیوع کرونا تأکید کرد: در شرایط شیوع کرونا برنامه‌های انتخاباتی نهاد رهبری به صورت مجازی برگزار می‌شوند. اگرچه قبل از کرونا فعالیت‌های ما حضوری بود، اما در بحث کرونا تلاش کردیم اکثریت برنامه‌ها مجازی برگزار شوند.
وی ادامه داد: رویکرد‌های نهاد رهبری در حوزه انتخابات، برای دانشگاه‌ها تبیین شده است و ما با تمامی دفاتر نهاد در دانشگاه‌های کشور جلسه مجازی برگزار کرده‌ایم و ریاست نهاد دیدگاه ها، مباحث و نقطه نظرات خود را در این زمینه اعلام کرده و اطلاعات و آگاهی بخشی‌های لازم صورت گرفته است.
حجت الاسلام تقوی با بیان اینکه دانشگاه‌ها باید به همه جریان‌ها تریبون اختصاص بدهند، گفت: فضای دموکراتیک در جامعه ما حاکم و مد نظر رهبری این است که تمامی گفتمان‌هایی که در داخل جریان‌های انقلاب هستند، تریبون داشته باشند که البته ممکن است جریان معاندی هم در این بین باشد. اما مرزی که رهبری مشخص کردند این است که فرمودند من عناوین اصولگرا یا اصلاح طلب را نمی‌پسندم، اما بحث انقلابی و غیر انقلابی را می‌پسندم؛ بنابراین اگر جریانی خارج از جریان انقلاب باشد ما از آن‌ها حمایت خواهیم کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دلجویی نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثاگران کشور از خانواده شهدا در چهارمحال و بختیاری
روند اجرایی طرح مسکن ملی در پارس آباد
اختصاص ۶۰۰ میلیارد بودجه به طرح های آبخیزداری دماوند
عطرافشانی گلزار شهدای جنگ تحمیلی سوم در نقده
سپاه: مقتدرانه از حقوق ملت ایران در خلیج فارس دفاع می‌کنیم
دستگیری فروشنده سکه و اسکناس جعلی در کلاردشت
برگزاری اینوتکس ۱۴۰۵ در شهریور امسال
توجه ویژه آیت الله سیستانی به وضعیت خانواده‌های شهدای جنگ تحمیلی ایران
تجلیل از پاسداران طبیعت در منطقه خانگرمز تویسرکان
حفظ ذخایر خلیج فارس با بهره برداری مسئولانه
محسن سیفی کفشگری سرپرست بانک ملی ایران شد
احیای کارخانه نساجی شماره یک قائم‌شهر
خلیج فارس، امانت نسل های آینده
دشت شقایق‌ کدکن؛ انعکاس بهشت خدا بر زمین
اجتماع جان فدایان ایران امام رضایی
تایلند به‌دنبال ایجاد پل زمینی در پی محدودیت در تنگه هرمز
سرمایه انسانی؛ محور عبور صنعت مس از شرایط ناپایدار اقتصادی
توزیع جهیزیه به زوج های چرامی به میمنت میلاد امام رضا(ع)
فعالیت گروه خادمیاران رضوی در نیشابور
پیش بینی افزایش دما و وقوع گردوخاک محلی در خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ وگنده‌گویی وزیرخزانه‌داری آمریکا
پیکر عبدالحمید نقره کار پیشکسوت معماری ایرانی- اسلامی به خاک سپرده شد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)