• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۷۸۶۶۳
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۵
علمی و فرهنگی » فرهنگ و هنر

تبیین عبارت باید ماند و ساخت در «بچه مهندس ۴»

«بچه مهندس ۴» تلاش می‌کند به شیوه‌ای متفاوت عشق به وطن را به تصویر بکشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ جواد جوادی ماه رمضان سال ۹۷ به تلویزیون آمد. جواد که یک نوزاد بد سرپرست بود به خانه مهر آمد و با حمایت‌های شخصیتی به نام مامان صدیقه رشد کرد و پرورش یافت. جواد یاد گرفت روی پای خودش بایستد و در دانشگاه امیر کبیر قبول شد. چیزی نگذشت که جواد یک نخبه علمی شد و به عقیده نویسنده اش نماد یک جوان مستقل و پر تلاش ایرانی شد.

حالا جواد هم دغدغه درس و دانشگاه دارد و هم مسائل عاطفی برایش جدی‌تر شده است. عوامل این سریال این روز‌ها روز‌های پایانی تصویر برداری را می‌گذرانند و در قالب دو گروه سخت مشغول کارند. یکی از محل‌ها خانه‌ای در شمال تهران است.

سری به پشت صحنه این سریال زدیم تا از آنچه آنسوی دوربین بچه مهندس می‌گذرد روایت کنیم.

آقای حسن وارسته نویسنده این مجموعه تلویزیونی است که از فصل دوم قصه جواد جوادی را پیش می‌برد. وارسته در گفتگو با ما درباره آنچه برای جواد جوادی اتفاق می‌افتد گفت: جواد جوادی را ما از نوزادی به قصه آوردیم و نخبه‌ای دغدغه‌مند شدنش را دیدیم و در این فصل می‌خواهیم پسرمان را زن بدهیم. البته از قدیم گفته اند که عشق آسان نمود اول، ولی افتاد مشکل‌ها و در این فصل جواد برای رسیدن به عشقش با مشکلاتی رو به رو می‌شود.

وی ادامه داد: از سویی، چون بچه مهندس فضایی نخبگانی دارد به بیان دغدغه‌های نخبگان و دانشجویان می‌پردازد. باید پای این خاک ماند این شعار نیست این اعتقاد من است مشکلات در این آب و خاک زیاد است بخشی از آن دست خودمان است بخشی ناشی از تحریم‌ها است. اینکه ما در این شرایط چه کنیم اهمیت دارد.

آقای وارسته ادامه داد: پرنده‌های علمی را در فصل سه مطرح کردیم که در این فصل هم به آن خواهیم پرداخت بخشی از این ماجرا مستند است و بخشی هم عنصر خیال؛ مجبور شدیم یکسری از شخصیت‌ها را حذف کنیم در عوض جذابیت‌هایی به داستان بچه مهندس اضافه کردیم. این فصل به گونه‌ای است که از دانش آموز تا دانشجو و آدم‌های سن و سال دار با آن ارتباط برقرار می‌کنند.

وی افزود: بچه مهندس نماد جوان مملکت است. جوانی که هزار و یک بلا سرش آمده و از هیچ بدون هیچ پشتوانه‌ای به جایی رسیده است. سخن ما با افرادی است که شرایط انچنان خوبی ندارند ما به آن‌ها می‌گوییم تو که دیگر از جواد بد‌تر نیستی پس می‌توانی به آنچه می‌خواهی برسی.

وی درباره کار در شرایط کرونایی ادامه داد: کرونا سه تا از بازیگران ما را از ما گرفت استاد پرویز پور حسینی، کریم اکبری مبارکه و علی برقی. ما برای فصل ۴ صورت زخمی با بازی کریم اکبری مبارکه را داشتیم. جواد هیچگاه صورت زخمی را رها نمی‌کرد. ان شاءالله که در سال ۱۴۰۰ این ویروس منحوس و تورم از بین برود، این ویروس کرونا بهره وری تولید ما را پایین آورد. کرونا کار ما را بسیار سخت کرده بود. بازیگران با التهاب بازی می‌کردند؛ قصه ما در مقطع سال‌های ۹۰ - ۹۱ اتفاق می‌افتد و تیم ما برای اینکه کار به ماه مبارک رمضان برسد با دو گروه کار می‌کنند آقای کاوری کارگردان دو ساعت در شبانه روز می‌خوابد.

نویسنده سریال «بچه مهندس» گفت: ما محل‌های متعدد و سفر به مشهد مقدس داشتیم. این سفر قلبی بود و دوست داشتیم ارادتمان را به آقا نشان دهیم و در قصه هم بهانه ما محکم بود. ما بچه‌های بد سرپرست و بی سرپرست را رها نکردیم و سعی کردیم در شب‌های قدر ویژگی‌های امام علی (ع) در حمایت از کودکان بد سرپرست یا بی سرپرست را به نمایش بگذاریم.

آقای وارسته گفت: ما کم فروشی نکردیم تلاش کردیم قصه جذاب پر از غافلگیری در بچه مهندس داشته باشیم. در قصه سعی کردیم عشق و میهن دوستی را به تصویر بکشیم.

کمی آنطرف‌تر بازیگران مشغول بازی در یکی از سکانس‌های تأثیر گذار سریال هستند.

آقای محمدرضا رهبری بازیگر نقش اصلی این سریال است. آقای رهبری درباره فصل چهارم این سریال گفت: فصل یک و دو و سه هر کدام یک فاصله زمانی ۱۰ تا ۱۵ ساله داشته، اما فصل ۳ که تمام شد به دلیل بازخورد خوبی که داشتیم بنا بر ادامه سریال شد و قرار شد دیگر آن فاصله زمانی را نداشته باشیم. هم کارگردان و هم بازیگر عوض شدند.

وی افزود: در فصل ۴ بیشتر به زندگی جواد جوادی پرداخت می‌شود. هم مسائل کاری و هم عاطفی مطرح است که یکی از ویژگی‌های مثبت این سریال این است که سبک‌های مختلفی را در دل خود دارد. ملودرام، خانوادگی، وحشت و.... در زمان‌هایی مخاطب با سریال اشک می‌ریزد، گاهی می‌خندد، گاهی صحنه‌های اکشن داریم و ضربان قلب مخاطب بالا می‌رود و... اینقدر ریتم خوب و همه چیز سر جایش است که به یقین مخاطب با آن ارتباط برقرار خواهد کرد. به نظرم کار آبرومندی شده است.

بچه مهندسی‌ها در قالب دو گروه مجزا سخت مشغول کارند و احتمالا تصویر برداری سریالشان تا چند روز دیگر هم ادامه داشته باشد.

بچه مهندس ۴ به تهیه کنندگی آقای سعید سعدی در شب‌های ماه مبارک رمضان مهمان شبکه دو سیما می‌شود.

ثریا قاسمی، فرهاد قائمیان، محمدرضا رهبری، مهشید جوادی، عبدالرضا اکبری، سهند جاهدی، عباس جمشیدی‌فر، سیاوش چراغی‌پور، شیوا خسرومهر، عزت‌الله مهرآوران، شهین تسلیمی، محمدرضا هدایتی و امید روحانی بازیگرانی هستند که تا به امروز مقابل دوربین سریال جدید آقای احمد کاوری رفته‌اند. قرار است در روز‌های پیش رو بازیگران دیگری نیز به این طرح اضافه شوند.

تبیین عبارت باید ماند و ساخت در «بچه مهندس ۴»

 

گزارش از سحر قناعتی

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رهبر دموکرات های سنا: ترامپ مزخرف می گوید
روند اجرایی مگاپروژه سرمایه‌گذاری میدان امام (ره) تسریع یابد
قربانپور: سامانه بارشی جدید از دوشنبه وارد آذربایجان غربی می شود
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
شنیده شدن صدای چندین انفجار در اربیل عراق
سه فقره تصادف در آذربایجان غربی ۱۲ مصدوم برجای گذاشت
تداوم حماسه شب های اقتدار ملی در ارومیه در موج شصت و دو
حدود ۴۰ شهید و زخمی در حمله صهیونیست‌ها به لبنان
آسمانی شدن مادر شهیدان توکلی
گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و فرانسه
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
تظاهرات بحرینی‌ها علیه آل خلیفه
ورود بیش از ۶۵۰۰ زائر ایرانی به شهر پیامبر
نقش کلیدی زنجان در پایداری اقتصاد کشور با تولید ۱۴ میلیون تن مواد معدنی
استاد نقره‌کار هنر معماری را با اندیشه ولایی پیوند زد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
اعلام آمادگی ۳ هزار معلم لرستانی در دفاع از ایران اسلامی
حذف ثبت سفارش برای واردات کالا‌های ضروری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گفت‌و‌گوی تلفنی وزیر خارجه کشورمان با وزرای خارجه منطقه
طرح ملی مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ادامه می‌یابد
نقش راهبردی پارک‌های علم و فناوری در بازآفرینی اقتصاد پساجنگ
تجلیل کمیته برگزاری بازی‌های آسیایی از ملی‌پوش واترپلو ایران
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
شصت و یکمین شب دلدادگی در ورامین؛ تجدید میثاق با آرمان‌های رهبر شهید
«اشاره» از شبکه امید
بازسازی بازارهای میوه و تره‌بار آسیب دیده در جنگ تحمیلی سوم
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
معیشت مردم نباید دست محتکران بیفتد
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
خلیج فارس؛ ایستگاه پایانی استعمارگران
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
حدنصاب حمل کالای اساسی از بنادر در جنگ رمضان شکست
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
عامل حمله به ماموران نیروی انتظامی به دار مجازات آویخته شد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)