• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۷۹۳۷۶
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۰
بین الملل » غرب آسیا
سفیر امارات در تل آویو

خشم فلسطینیان از خوش رقصی امارات

امارات عربی متحده عربی در پیامی هفتاد و سومین سالگرد اشغال اراضی فلسطین و تشکیل رژیم صهیونیستی را تبریک گفت .

به گزارش سرویس بین الملل­ ­­خبرگزاری صدا و سیما به نقل از تلویزیون العالم؛ گروه‌های فلسطینی پس از آنکه سفارت امارات در تل آویو به رژیم صهیونیستی هفتاد و سومین سالگرد اشغال اراضی فلسطین را تبریک گفت به شدت از این کشور انتقاد کردند.
 این گروهها، تبریک گویی امارات به رژیم صهیونیستی را نادیده انگاشتن خون‌های فلسطینیان و درد‌های آنان در طول ۷۳ سال گذشته دانستند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
فارس الصرفندی خبرنگار العالم در گزارشی از البیره در کرانه باختری اشغالی گفت تضاد بین فلسطینان و اسرائیلی‌ها پایان نخواهد یافت و عید استقلال رژیم صهیونیستی یعنی نکبت و مصیبت برای فلسطینیان. برای این رژیم نیز یکپارچه سازی قدس به معنای اشغال پایتخت ابدی فلسطینیان است.
خبرنگار افزود: حتی به اذهان فلسطینیان هم خطور نمی‌کرد که روزی برسد و یک عرب برای نکبت و مصیبت فلسطینیان از همان عبارتی استفاده کند که اسرائیلی‌ها استفاده می‌کنند چه برسد به اینکه به رژیم صهیونیستی چنین روزی را تبریک و تهنیت بگوید، اما چنین چیزی عملا اتفاق افتاده است.
سفارت امارات در تل آویو که چند ماه پیش افتتاح شد به رئیس و نخست وزیر رژیم صهیونیستی پیام تبریک فرستاد و هفتاد و سومین سالگرد آنچه را که استقلال این رژیم نامیده می‌شود تبریک گفت.
سفیر امارات به نظر می‌رسید در تاریخ تحقیق نکرده است که تشکیل رژیمی که او تبریک می‌گوید به ضرر یک ملت بوده است؛ ملتی که کشته شدند، خانه هایشان ویران شد و مردمانش از سرزمیشان بیرون رانده شدند.
حسین حمایل سخنگوی جنبش فتح گفت: «امارات با این پیام به همه تاریخ و به همه کسانی که به خاطر فلسطین جان باختند بی اعتنایی کرد. امارات به حکومتی تبریک می‌گوید که فاقد کمترین حس انسانی است. اسرائیل یک جنایتکار است.»
خبرنگار گفت : تبریک امارات به رژیم اشغالگر اسرائیل در شبکه‌های اجتماعی با انتقادات گسترده‌ای مواجه شد به خصوص آنکه این تبریک گویی به ضرر فلسطینیانی است که ۷۳ سال است در حال جنگ با اشغالگران اسرائیلی هستند.
گروه‌ها و نیرو‌های فلسطینی از امارات به شدت انتقاد کردند و این تبریک گویی را نادیده انگاری خون‌ها و درد‌های فلسطینیان در طول هفتاد و سه سال گذشته دانستند.
رمزی رباح عضو دفتر سیاسی جبهه دمکراتیک برای آزادی فلسطین گفت: «این موجب تشویق اشغالگر و کار‌های اوست. از ملت امارات می‌خواهیم حرفش را در برابر این حکام که چنین سیاست افراطی را در پیش گرفته است و با ملت فلسطین دشمنی می‌کند بزند.»
خبرنگار افزود: سرزمین فلسطین، حق مسلّم و ثابت فلسطینیان است و سخنانی که از این و آن صادر می‌شود باد هواست، زیرا بدون سند است.
خبرنگار در پایان گفت: شاید این پرسش مطرح شود اینکه امارات به اشغالگران اسرائیلی تبریک بگوید یا نگوید چه چیزی را برای فلسطینیان تغییر خواهد داد؟
از نظر سیاسی چیزی تغییر نکرده است، اما در عمل، اشغالگران اسرائیلی هر گونه رابطه اعراب را با آن‌ها به معنای چراغ سبز برای سرکوب فلسطینیان می‌دانند.



بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
انتقاد نخست‌وزیر اسلواکی از عملکرد سازمان ملل در قبال حمله آمریکا به ایران
راه اندازی میز خدمت تا ایستگاه مشاوره
موج مجازی با نام «خلیج همیشه فارس» در سایه بیانات رهبری
هیچ شناور متخاصمی وارد خلیج فارس نخواهد شد
امنیت مراودات با دنیا را در خلیج فارس ایجاد می‌کنیم
سازمان ملل: هزینه جنگ علیه ایران برابر با کمک به حدود ۹۰ میلیون نفر است
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
مدیرکل صمت زنجان: اجازه توقف چرخ تولید حتی یک واحد را نخواهیم داد
تاکید اسپانیا بر لغو فوری توافق همکاری اتحادیه اروپا با رژیم صهیونیستی
افزایش خطر تب کریمه‌کنگو با آغاز فصل گرما
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
سنندج میزبان جشنواره امتنان از کارگران نمونه
اوقات شرعی اهواز، ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵
سفارتخانه‌های ایران با هشتگ «پرشین گلف» از تاریخ خلیج فارس نوشتند
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
روشن ماندن چراغ آموزش در روستای خرمتا با همت معلم سقزی
دعوت هیئت دولت از مردم برای شرکت در مراسم چهلم شهید لاریجانی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵
قدردانی از وزارت جهاد کشاورزی برای مدیریت خوب بازار در شرایط جنگ
دستگیری سارق حرفه ای در تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
بازگشت به جنگ آثار مخربی بر غیرنظامیان خواهد داشت
«کادر فنی» و «پویش پرچم»، از شبکه ورزش
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
دبستان شجره‌ طیبه، نماد مظلومیت و عزت ملت ایران
فراخوان مسابقه عکس خط مقدم مرهم
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پزشکیان: ادامه محاصره دریایی غیرقابل تحمل است
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
امارات برای گذران زندگی طلا‌های خود را حراج کرد
پیکر عبدالحمید نقره کار پیشکسوت معماری ایرانی- اسلامی به خاک سپرده شد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)