• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۷۹۷۶۹
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۷
اقتصادی » آب و انرژی

در پی زلزله جنوب وضع تأسیسات نفتی با ثبات است

وضع تأسیسات نفت و گاز شرکت ملی نفت ایران پس از وقوع زلزله ۵.۹ ریشتری امروز با مرکزیت بندر گناوه، باثبات و مطلوب است و هیچ وقفه‌ای در روند تولید نفت ایجاد نشده است.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما؛ زلزله‌ای که حوالی ظهر امروز جنوب کشور را لرزاند، خوشبختانه خسارت جانی و مالی به همراه نداشته و جز ریزش سقف اتاق‌های کنترل در تلمبه‌خانه گوره A و C شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب (شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران)، خسارت قابل‌توجه دیگری در دیگر زیرمجموعه‌های شرکت ملی نفت اعم از نفت فلات قاره ایران، پایانه‌های نفتی ایران، نفت مناطق مرکزی ایران و منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس گزارش نشده است.

عباس اسدروز، مدیرعامل شرکت پایانه‌های نفتی ایران گفت: این زلزله که در خارک با شدت کمتری احساس شد، هیچ‌گونه خسارتی به تأسیسات این شرکت وارد نکرده و فعالیت‌ها به‌طور طبیعی در حال انجام است.

شهباز صفری، رئیس اداره اچ‌اس‌ئی شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران درباره خسارت‌های ناشی از این زمین‌لرزه گفت: گزارش‌های اولیه حاکی از ریزش سقف اتاق‌های کنترل در تلمبه‌خانه گوره A و C و همچنین ریزش تپه‌های مجاور واحد بهره‌برداری بینک است، اما خوشبختانه تاکنون خسارت جانی و مالی در تأسیسات این شرکت در گستره جغرافیایی استان کهگیلویه و بویراحمد، بوشهر، فارس و خوزستان گزارش نشده است.

علیرضا قاسمی‌نژاد، رئیس بهداشت، ایمنی و محیط زیست و مدیر بحران شرکت نفت مناطق مرکزی ایران نیز اعلام کرد مناطق عملیاتی شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی (تابع نفت مناطق مرکزی) در جریان زمین‌لرزه امروز آسیبی ندیده‌اند و روند تولید در این مناطق ادامه دارد.

مظاهر انصاری، سرپرست ایمنی، بهداشت، محیط زیست و پدافند غیرعامل شرکت نفت فلات قاره ایران هم اعلام کرد: بررسی‌های انجام‌شده از مناطق عملیاتی این شرکت نشان می‌دهد خوشبختانه این زمین‌لرزه خسارت جانی و مالی در سطح این شرکت به‌دنبال نداشته است.

پیگیری‌ها از منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس نیز حاکی از آن است که هیچ خسارتی متوجه تأسیسات مستقر در این منطقه نشده است.

پیش از ظهر امروز زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۵.۹ ریشتر جنوب کشور را لرزاند که بنا به گزارش مرکز لرزه‌نگاری وابسته به مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، مرکز این زلزله بندر گناوه بوده است.

زلزله به صنایع پتروشیمی جنوب ایران آسیبی نزده است

زلزله صبح امروز در استان‌های خوزستان و بوشهر، آسیب یا خسارتی به مجتمع‌ها و طرح‌های پتروشیمی وارد نکرده است.

آقای داود عمادی با اعلام این مطلب افزود: زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۵.۹ ریشتر، ساعت ۱۱ و ۱۱ دقیقه یکشنبه بیست و نهم فروردین، مرز استان‌های فارس و بوشهر (منطقه بندرگناوه و دیلم) را لرزاند که خوشبختانه با توجه به وجود زیرساخت‌های مطلوب، هیچ‌گونه حادثه‌ای یا خسارتی در مجتمع‌ها و طرح‌های پتروشیمی منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس و دیگر مناطق استان‌های فوق رخ نداده است.

مدیر بهداشت، ایمنی، محیط زیست و پدافند غیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی تأکید کرد: همزمان با تأمین خوراک پایدار، مجتمع‌ها در حال فعالیت عادی و تولید هستند.

مرکز لرزه‌نگاری کشوری موسسه ژئو فیزیک دانشگاه تهران، کانون این زمین لرزه را حوالی بندر گناوه و در عمق ۱۰ کیلومتری زمین اعلام کرده است. کانون این زمین لرزه در طول جغرافیایی ۵۰.۷۲ و عرض جغرافیایی ۲۹.۷۶ و در ۲۸ کیلومتری گناوه و ۹۱ کیلومتری بوشهر گزارش شده است.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تشییع مادر شهید جهانگیر پناهنده در کیان
به یاد شهدای والامقام کارگری
آغاز پویش به عشق رهبر عزیزمان می‌بخشم در خوزستان
خسارت جنگ تحمیلی سوم به حوزه گردشگری اصفهان
جنگ تحمیلی سوم، نقطه عطف تاریخی و پیچ بزرگ تحولات جهانی
مردم امام رضایی شهرستان باشت میزبان پرچم رضوی
خلیج فارس مرهون روحیه رئیسعلی و میرمهنا
میزبانی سروش‌پلاس از ۵۰۰ هزار جلسه برخط روزانه و ۱۶ هزار مدرسه
اعضای بدن، هدیه فوتبالیست رامهرمزی به بیماران نیازمند
رونمایی از سلاح‌ های اهدایی وزارت اطلاعات به موزه حرم مطهر رضوی
جانبازان ستون‌های عزت و امنیت ملت ایران هستند
پشتیبانی از انقلاب اسلامی در رزمایش جان فدا
سیاست تعامل ایران با کشور‌ها بر پایه احترام متقابل است
اهدای ۱۳۵ واحد خون در عجب‌شیر
بسته حمایت از صنعت گردشگری آسیب دیده از جنگ
دسترسی برابر به منابع فرهنگی از طریق نمایشگاه مجازی کتاب
جوان یزدی در تولد مادرش، آزادی زندانی غیرعمد را هدیه داد
روایتی از نسل‌هایی که کنار هم ایستاده‌اند
تولید کالای منحصر‌به‌فرد بازار‌های جهانی در سربیشه
اعزام هیئتی از سوی آیت‌الله سیستانی برای دلجویی از خانواده شهدا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
«کادر فنی» و «پویش پرچم»، از شبکه ورزش
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
امارات برای گذران زندگی طلا‌های خود را حراج کرد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)