• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۸۰۵۶۲
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۶
سیاسی » سیاست خارجی

گفتمان باید برای باز شدن قفل‌های اقتصادی باشد

سخنگوی شورای وحدت گفت: گفتمان باید کارگشا و برای باز شدن قفل‌های حوزه اقتصاد باشد و در این زمینه تلاش کند.

گفتمان باید کارگشا و برای باز شدن قفل‌های اقتصادی باشدبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ آقای منوچهر متکی در ادامه نشست خبری در باشگاه خبرنگاران در پاسخ به این سوال که کدام گفتمان را در انتخابات پیروز می‌دانید؟ افزود: گفتمان باید کارگشا و برای باز شدن قفل‌های حوزه اقتصاد باشد؛ این گفتمان باید تعهد خود را به مردم و انقلاب حفظ کند و درک درستی از شرایط مردم در جامعه داشته باشد.
وی با بیان اینکه گفتمان جدید باید تحولی اساسی در مسیر وضع مطلوب ایجاد کند؛ تصریح کرد: گفتمان ما باید اصولگرایانه انقلابی و معطوف به مشکلات مردم، مقاومت و ایستادگی در حوزه داخلی و بین المللی باشد، زیرا هزینه مقاومت و ایستادگی همیشه کمتر از وادادگی است.
سخنگوی شورای وحدت با اشاره به اینکه بر اساس دبیرخانه شورای وحدت برنامه خود را عملیاتی می‌کنیم افزود: اقدام ما در طراحی شورای وحدت موکول به کسانی است که به نامه رئیس شورای وحدت پاسخ می‌دهند.
آقای متکی ادامه داد: در متن نامه آمده کسانی در معرض نامزد شدن قرار دارند که برنامه‌های خود را اعلام کنند، یا حداقل ۱۰ نفر از تیم خود را معرفی کنند، ما کارگروه بررسی برنامه و تیم را در شورای وحدت تشکیل دادیم؛ این دو کارگروه سوالات و چالش‌ها را نسبت به نامزد‌ها می‌توانند مطرح کنند و بعد از آن اعلام نظر خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه زمان کمی تا انتخابات مانده است بررسی قانون انتخابات، جزو اولویت شورای وحدت نیست گفت: موضوعاتی در مجلس و شورای نگهبان مطرح شده است اگر به نتیجه نهایی در خصوص قانون انتخابات برسند ما هم براساس قانون جدید عمل خواهیم کرد.
سخنگوی شورای وحدت در ادامه در پاسخ به این سوال که رقیب اصلی خود را کدام جریان می‌دانید؟ اضافه کرد: بیان کرد: یک جریان، جریانی است که در ۸ سال گذشته کشور را مدیریت کرده و علیرغم اینکه برخی در تلاش هستند بازی را خراب کنند و هم بگویند من نبودم و هم بگویند دولت اختیاری ندارد، اما معتقدم که همه این‌ها از یک جریان هستند، جریان دوم هم جریانی است که در دولت نبوده و صرفا شاهد و ناظر اعمال آن بوده است و آن هم جریان انقلابی کشور است و رقابت بین این دو جریان شکل گرفته است.
آقای متکی درباره مذاکرات وین هم گفت: واقعیت این است که من درباره نتایج این مذاکرات تردید جدی دارم؛ زیرا دوستان ما در دولت همواره شاهد شرایط بودند و حال چیزی را که سال‌ها نتوانستند به آن برسند در صدد هستند تا با تلاش چند ماهه شاید به دست بیاورند.
وی با تاکید بر اینکه نمی‌خواهم قصاوت کنم که چقدر انتخاباتی است گفت: این موضوع می‌تواند در انتخابات موثر باشد؛ اما واقعیت صحنه این است که با توجه به تجربه ۴۰ سال خود به صورت عام و ۶ سال به طور خاص باید قدری عینک ذوق زدگی را از خود دور کنیم و واقع بین باشیم.
آقای همچنین با بیان اینکه واقعیت این است که آمریکا از هیچ فرصتی برای تحمیل خواسته‌های خود به ملت ایران فرو گذار نکرده است گفت: عملکرد ترامپ درباره ایران هم از دلایل اصلی شکست در دور دوم انتخابات بود و ما شاهد این شرایط هستیم؛ حالا دولت تازه آمریکا باید کاری انجام دهد که در دو جمله مقام معظم رهبری خلاصه شده است؛ اول اینکه تحریم‌ها به طور کامل لغو شود و دوم اینکه تمام گفته هایشان راستی آزمایی شود.
سخنگوی شورای وحدت همچنین با بیان اینکه برخی از پرونده‌های موجود در قوه قضاییه مربوط به دولت است افزود: وقتی خصوصی سازی دچار مشکل می‌شود، سیستم بانکی دچار رشوه خواهد شد؛ اگر در دولت یک تحولی ایجاد شود و سلامت در این مجموعه شکل بگیرد، ۸۰ تا ۹۰ درصد پرونده‌هایی که در قوه قضاییه مربوط به دولت است، رفع می‌شود.
سخنگوی شورای وحدت تصریح کرد: افرادی که بتوانند مبارزه با فساد را براساس آن چه که مدنظر رهبری است در قوه قضائیه اجرا کنند، کم نیستند.

بیشتر بخوانید: 

انتخابات ۱۴۰۰/حضور رئیسی در انتخابات مطالبه اقشار مختلف است

انتخابات ۱۴۰۰/ متکی: اصلح بودن برای ما مهم است

انتخابات ۱۴۰۰/ متکی: قدرت اجماع سازی از ویژگی‌های مهم رئیسی است

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۴ دی ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۴ دی ۱۴۰۴ به افق قم
کسب رتبه دوم عمرانی آذربایجان شرقی حاصل تعامل دستگاه‌های اجرایی
جرم انگاری اعتراض به نسل کشی در انگلیس
رونق خرید کالا‌های دست دوم برای هدیه کریسمس
اجبار به غنی‌سازی صفر مذاکره محسوب نمی‌شود
افزایش معافیت مالیاتی تا سقف ۴۰ میلیون تومان
اسناد جدید پرونده اپستین ترامپ را بیشتر تحت تاثیر قرار می‌دهد
حبس هشتاد هزار مهاجر در انبار‌های اداره مهاجرت آمریکا
ترامپ تهدید کرد مجوز پخش شبکه‌های تلویزیونی بزرگ را لغو می‌کند
احتمال تعطیلی تنها کارخانه تولید بالگرد در انگلیس
پیش بینی بارش های پراکنده برف در ارتفاعات شرقی سمنان
برگزاری محفل انس با قرآن دانش آموزان کیش در مسجد امام حسن (ع)
صنایع دریایی بدون سفارش ساخت
بسته خبر‌های کوتاه سوم دی ۱۴۰۴
نام‌نویسی داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی شهر از ۲۱ دی
حضور موفق بخش خصوصی در صنعت فضایی
پیروزی تیم فوتسال مس سونگون مقابل عرشیا شهر قدس
شمارش معکوس برای پرتاب ماهواره ایرانی به فضا
معطلی کامیون‌های صادراتی در مرز آستارا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
۸۰۰ هزار نفر در صف انتظار وام ازدواج و فرزندآوری
سقف مهریه تابع اراده طرفین است؛ حمایت کیفری تا ۱۴ سکه
تشکیل هسته استانی برای اصلاح مقررات صنعت چاپ
بارش برف و باران در غرب کشور، امروز ۳ دی ماه
افزایش مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی در سال ۱۴۰۵
وضع ورود گردشگران به کشور به شرایط عادی رسیده است
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳ دی
بخشنامه جدید فروش محصولات سایپا ویژه خودرو فرسوده
اعمال لیلة الرغائب یا شب آرزو‌ها
توافق جدید ایران و آذربایجان برای کاهش ترافیک کامیون‌ها در مرز آستارا
حریفان احتمالی ایران پیش از جام جهانی فوتبال ۲۰۲۶
قوه قضائیه آماده برخورد با متخلفان حوزه تنظیم بازار و احتکار
پاسخ کوبنده ایران به غربیها: «غنی سازی صفر» درکار نیست
نمایشگاه تخصصی آرد و نان زنجان با حضور ۴۰ تولید کننده از سراسر کشور
محدودیت‌های ترافیکی محور‌های شمالی در پایان هفته
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
قالیباف: ریشه بحران آب در ضعف حکمرانی مصرف است  (۱ نظر)
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
مدارس آذربایجان‌غربی روز چهارشنبه ۳ دی ماه تعطیل شد  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)
این بار سلاح سرما علیه مردم غزه  (۱ نظر)