• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۸۰۵۶۲
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۶
سیاسی » سیاست خارجی

گفتمان باید برای باز شدن قفل‌های اقتصادی باشد

سخنگوی شورای وحدت گفت: گفتمان باید کارگشا و برای باز شدن قفل‌های حوزه اقتصاد باشد و در این زمینه تلاش کند.

گفتمان باید کارگشا و برای باز شدن قفل‌های اقتصادی باشدبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ آقای منوچهر متکی در ادامه نشست خبری در باشگاه خبرنگاران در پاسخ به این سوال که کدام گفتمان را در انتخابات پیروز می‌دانید؟ افزود: گفتمان باید کارگشا و برای باز شدن قفل‌های حوزه اقتصاد باشد؛ این گفتمان باید تعهد خود را به مردم و انقلاب حفظ کند و درک درستی از شرایط مردم در جامعه داشته باشد.
وی با بیان اینکه گفتمان جدید باید تحولی اساسی در مسیر وضع مطلوب ایجاد کند؛ تصریح کرد: گفتمان ما باید اصولگرایانه انقلابی و معطوف به مشکلات مردم، مقاومت و ایستادگی در حوزه داخلی و بین المللی باشد، زیرا هزینه مقاومت و ایستادگی همیشه کمتر از وادادگی است.
سخنگوی شورای وحدت با اشاره به اینکه بر اساس دبیرخانه شورای وحدت برنامه خود را عملیاتی می‌کنیم افزود: اقدام ما در طراحی شورای وحدت موکول به کسانی است که به نامه رئیس شورای وحدت پاسخ می‌دهند.
آقای متکی ادامه داد: در متن نامه آمده کسانی در معرض نامزد شدن قرار دارند که برنامه‌های خود را اعلام کنند، یا حداقل ۱۰ نفر از تیم خود را معرفی کنند، ما کارگروه بررسی برنامه و تیم را در شورای وحدت تشکیل دادیم؛ این دو کارگروه سوالات و چالش‌ها را نسبت به نامزد‌ها می‌توانند مطرح کنند و بعد از آن اعلام نظر خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه زمان کمی تا انتخابات مانده است بررسی قانون انتخابات، جزو اولویت شورای وحدت نیست گفت: موضوعاتی در مجلس و شورای نگهبان مطرح شده است اگر به نتیجه نهایی در خصوص قانون انتخابات برسند ما هم براساس قانون جدید عمل خواهیم کرد.
سخنگوی شورای وحدت در ادامه در پاسخ به این سوال که رقیب اصلی خود را کدام جریان می‌دانید؟ اضافه کرد: بیان کرد: یک جریان، جریانی است که در ۸ سال گذشته کشور را مدیریت کرده و علیرغم اینکه برخی در تلاش هستند بازی را خراب کنند و هم بگویند من نبودم و هم بگویند دولت اختیاری ندارد، اما معتقدم که همه این‌ها از یک جریان هستند، جریان دوم هم جریانی است که در دولت نبوده و صرفا شاهد و ناظر اعمال آن بوده است و آن هم جریان انقلابی کشور است و رقابت بین این دو جریان شکل گرفته است.
آقای متکی درباره مذاکرات وین هم گفت: واقعیت این است که من درباره نتایج این مذاکرات تردید جدی دارم؛ زیرا دوستان ما در دولت همواره شاهد شرایط بودند و حال چیزی را که سال‌ها نتوانستند به آن برسند در صدد هستند تا با تلاش چند ماهه شاید به دست بیاورند.
وی با تاکید بر اینکه نمی‌خواهم قصاوت کنم که چقدر انتخاباتی است گفت: این موضوع می‌تواند در انتخابات موثر باشد؛ اما واقعیت صحنه این است که با توجه به تجربه ۴۰ سال خود به صورت عام و ۶ سال به طور خاص باید قدری عینک ذوق زدگی را از خود دور کنیم و واقع بین باشیم.
آقای همچنین با بیان اینکه واقعیت این است که آمریکا از هیچ فرصتی برای تحمیل خواسته‌های خود به ملت ایران فرو گذار نکرده است گفت: عملکرد ترامپ درباره ایران هم از دلایل اصلی شکست در دور دوم انتخابات بود و ما شاهد این شرایط هستیم؛ حالا دولت تازه آمریکا باید کاری انجام دهد که در دو جمله مقام معظم رهبری خلاصه شده است؛ اول اینکه تحریم‌ها به طور کامل لغو شود و دوم اینکه تمام گفته هایشان راستی آزمایی شود.
سخنگوی شورای وحدت همچنین با بیان اینکه برخی از پرونده‌های موجود در قوه قضاییه مربوط به دولت است افزود: وقتی خصوصی سازی دچار مشکل می‌شود، سیستم بانکی دچار رشوه خواهد شد؛ اگر در دولت یک تحولی ایجاد شود و سلامت در این مجموعه شکل بگیرد، ۸۰ تا ۹۰ درصد پرونده‌هایی که در قوه قضاییه مربوط به دولت است، رفع می‌شود.
سخنگوی شورای وحدت تصریح کرد: افرادی که بتوانند مبارزه با فساد را براساس آن چه که مدنظر رهبری است در قوه قضائیه اجرا کنند، کم نیستند.

بیشتر بخوانید: 

انتخابات ۱۴۰۰/حضور رئیسی در انتخابات مطالبه اقشار مختلف است

انتخابات ۱۴۰۰/ متکی: اصلح بودن برای ما مهم است

انتخابات ۱۴۰۰/ متکی: قدرت اجماع سازی از ویژگی‌های مهم رئیسی است

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (هفدهم آبان ۱۴۰۴)
چالش دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد شیعیان دو روی سکه انتخابات پیش‌روی عراق
کشور، با همراهی مردم و نیروهای مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
سقوط با موتور سیکلت به دره در جاده وردیج
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت سیب‌زمینی از اراضی کشاورزی شهرستان ابهر
پیروزی استقلال بجنورد در والیبال دسته اول کشور
ورزشی‌های شانزدهم آبان ماه در استان سمنان
بررسی قضایی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
آسمان صاف تا قسمتی ابری در چهارمحال و بختیاری
سقوط پاراگلایدر در منطقه جنگلی سوردار نور
بابل فاتح جایزه بزرگ والیبال دودانگه
نمایشگاه رنگارنگ پاییزه با دست پُر به مهران آمد
پیروزی خانگی شوکاشور آمل 
آغاز ثبت‌نام رویداد سرمایه‌گذاری پویانمایی کوتاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با دبیر کل سازمان ملل
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)