• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۸۰۹۲۸
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۶:۳۰
سیاسی » انتخابات

انتخابات ۱۴۰۰/ مرعشی: کاندیدای جبهه اصلاحات حتما باید اصلاح طلب باشد

سخنگوی حزب کارگزاران تاکید کرد: نامزد نهایی جبهه اصلاحات برای انتخابات ریاست جمهوری حتما باید چهره‌ای اصلاح طلب باشد.

آقای حسین مرعشی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، با تبیین ضوابط لازم برای معرفی نامزد اصلاح طلب، قابلیت عبور از فیلتر شورای نگهبان، مهارت تحت تاثیر قراردادن و به صحنه آوردن مردم و توانایی اداره کشور را سه ضابطه جبهه اصلاحات برای تعیین نامزد نهایی این جبهه برشمرد.

وی در پاسخ به این پرسش که با توجه به این شاخص‌ها آیا حمایت جبهه اصلاحات از آقای علی لاریجانی به عنوان نامزد نهایی این جبهه منتفی می‌شود؟ تصریح کرد: اصلا وی مطرح نبود و ما چنین بحثی نداشتیم؛ آقای لاریجانی شخصیت مورد احترام همه ماست، اما ما هیچ گاه درباره کاندیداتوری او بحث و گفتگو نداشتیم.

آقای مرعشی افزود: نه آقای لاریجانی تمایلی به این کار داشت و نه ما تمایلی داشتیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی در پاسخ به این پرسش که آیا بررسی نشدن حمایت از آقای لاریجانی مربوط به حزب کارگزاران است یا نهاد اجماع ساز جبهه اصلاحات"ناسا" گفت: منظورم این است که در شورای مرکزی حزب کارگزاران بررسی نشده است، اما در نهاد اجماع ساز جبهه اصلاحات نیز به طریق اولی مطرح نشد.

سخنگوی حزب کارگزاران همچنین درباره آخرین تصمیمات ناسا برای معرفی نامزد نهایی جبهه اصلاحات تصریح کرد: اصحاب و اعضای جبهه اصلاحات گزینه‌های پیشنهادی شان را برای داوطلبی ریاست جمهوری از هفته آینده ارائه خواهند کرد و جبهه اصلاحات ایران بررسی گزینه‌ها را آغاز خواهد کرد.

آقای مرعشی ابراز امیدواری کرد که داوطلبان تائید شده از جانب اکثریت جبهه اصلاحات تا قبل از ۲۱ اردیبهشت یعنی زمان نام نویسی از داوطلبان ریاست جمهوری به اطلاع مردم برسد.

وی گفت: جبهه اصلاحات ایران متشکل از ۲۷ حزب است و ۱۰ نفر اشخاص حقیقی نیز به عنوان مشاور در آن جا حضور دارند و ناسا، عمده جریان اصلاحات را نمایندگی می‌کند.

آقای مرعشی درباره تعداد داوطلبان حائز شرایط ریاست جمهوری برای بررسی در جلسات ناسا اظهار داشت: هر داوطلبی بخواهد در این نهاد بررسی شود باید از جانب ۱۰ نفر از اعضای جبهه اصلاحات پیشنهاد شود.

سخنگوی حزب کارگزاران درباره گزینه‌های پیشنهادی این حزب به ناسا برای داوطلبی ریاست جمهوری گفت: قبلا دو کاندیدای مصوب داشتیم که به جبهه اصلاحات پیشنهاد داده بودیم و این هفته نیز دو کاندیدای جدید اضافه می‌کنیم و در نهایت حزب ما ۴ داوطلب معرفی خواهد کرد.

وی با پرهیز از معرفی اسامی این گزینه‌ها افزود:، چون باید مراحل تصویب این گزینه‌ها هم در حزب کارگزاران و هم در جبهه اصلاحات طی شود فعلا نمی‌توانم آنان را معرفی کنم اجازه دهید تا قبل از نام نویسی داوطلبان از معرفی آنان بپرهیزم.

آقای مرعشی در پاسخ به این پرسش که آیا دو گزینه جدید حزب کارگزاران برای داوطلبی ریاست جمهوری در این حزب تعیین شده اند؟ اظهار داشت: این موضوع در دستور کار کمیته سیاسی حزب کارگزاران قرار دارد.

سخنگوی حزب کارگزاران در پاسخ به این پرسش که آقای محسن هاشمی پیش‌تر از خودش و آقای جهانگیری به عنوان دو گزینه این حزب برای داوطلبی ریاست جمهوری نام برده است تاکید کرد: این دو شخصیت حتما جزو برترین‌های حزب کارگزاران و دو گزینه از چهار داوطلب پیشنهادی حزب ما به جبهه اصلاحات هستند.

وی همچنین در پاسخ به پرسش دیگری درباره فعالیت کمیته‌ای متشکل از آقایان جهانگیری، زنگنه و ظریف در دولت برای بررسی مسائل انتخابات با پرهیز از توضیح درباره فعالیت این کمیته گفت: درباره این موضوع باید از آقای جهانگیری بپرسید، زیرا من در جمع آنان نیستم.

سخنگوی حزب کارگزاران همچنین درباره آخرین بررسی‌ها برای ارائه فهرست داوطلبان انتخابات شورای شهر تهران در جبهه اصلاحات اظهار داشت: در این باره منتظر اعلام نهایی داوطلبان تائید صلاحیت شده هستیم.

آقای مرعشی افزود: براساس نظامی که طراحی شده است همه اصلاح طلبان تهران را در تهیه فهرست نهایی مشارکت خواهیم داد.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا اعضای کنونی شورای شهر تهران در فهرست جبهه اصلاحات برای انتخابات آینده تکرار می‌شوند؟ گفت: بله، ممکن است. این افراد نیز شخصیت‌های قابل احترامی هستند، اما چون فقط احزاب در این باره تصمیم نمی‌گیرند طرحی تهیه کرده ایم که بدنه اصلاحات و اکثر اصلاح طلبان در تهران در تهیه لیست نهایی مشارکت خواهند داشت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گازرسانی به ۶۷ واحد صنعتی و تولیدی گیلان همزمان با دهه فجر ۱۴۰۴
هوای بارانی تهران
لذت لبخند در بلده
افزایش ۸ درصدی شمار مشترکان خوش‌مصرف‌ آب در تهران
تجدید میثاق کارکنان دانشگاه جامع علمی کاربردی با آرمان‌های امام خمینی (ره)
اعزام نخستین گروه راهیان نور دانشجویان مازندران 
بازنگری در شیوه انتقال ارزش‌ها به نسل جدید، امری ضروری است
المپیاد ورزشی مدارس سما
بزرگداشت استاد برجسته مصری
جام پنجم به پیکان بندر دیر رسید
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
اعزام کاروان راهیان نور ملکان به مناطق عملیاتی جنوب کشور
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق شاهرود
راه اندازی نخستین مرکز جامع حمایت از اوتیسم در لرستان
عرضه ۲۰ درصد سهام بورس بین الملل از طریق پذیره‌نویسی به مردم
انتشار کتاب «ایرانیوم» در ارومیه
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد
ستاد بررسی حوادث دی به دستور رئیس‌جمهور تشکیل شد
ایران، قهرمان کشتی فرنگی رده بندی اتحادیه جهانی
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۰ بهمن
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
جشنواره فیلم فجر یک رویداد ملی و متعلق به همه اهالی سینماست
اعلام میزان بارش ها در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)