• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۸۲۰۶۴
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۶:۵۸
اجتماعی » جامعه و شهری

خدمات کارکنان بهشت زهرا؛ برگ زرین افتخاری در تاریخ کشور

معاون اول رییس جمهور با قدردانی و تجلیل از خدمات سازمان و کارکنان بهشت زهرا (س) در دوران شیوع بیماری کرونا تأکید کرد: خدمات و زحمات کارکنان بهشت زهرا به ویژه سالن‌های تطهیر برگ زرین افتخاری در تاریخ کشور است.

خدمات کارکنان بهشت زهرا؛ برگ زرین افتخاری در تاریخ کشور

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ؛ آقای اسحاق جهانگیری روز سه شنبه در آیین تجلیل از کارکنان سالن‌های تطهیر سازمان بهشت زهرا (س) که در محل غسالخانه بهشت زهرا انجام شد، تأکید کرد: برای هر بیننده و شنونده‌ای مایه افتخار است که در نهایت رعایت پروتکل‌های بهداشتی و انجام آیین‌های دینی و احترام به متوفی و خانواده آنان، خدمات به مردم در زمان شیوع بیماری کرونا انجام شده است.
معاون اول رییس جمهور با اشاره به گزارش‌های مدیرعامل سازمان بهشت زهرا در زمینه اقدامات انجام شده در طول شیوع بیماری کرونا توسط کارکنان این سازمان افزود: پس از دریافت این گزارش‌ها به این جمع بندی رسیدم که قدردانی در طی یک یادداشت از کارکنان این سازمان کافی نیست و باید در خدمت این زحمتکشان حاضر شده و مراتب قدردانی هیئت دولت جمهوری اسلامی را خدمت این عزیزان و زحمتکشان اعلام کنم.
آقای جهانگیری با بیان اینکه زمانی که یکی از هموطنان فوت می‌کند و با وجود اینکه نزدیکترین افراد متوفی تحت تأثیر هستند، اما برای تدفین جرأت نزدیک شدن به جنازه عزیز از دست رفته خود را ندارند ادامه داد:، اما در چنین شرایط سختی گروهی اعلام آمادگی کردند و با تمام وجود در صحنه حضور یافتند.
معاون اول رییس جمهور خاطرنشان کرد: در دوران شیوع بیماری کرونا دفن فوت شدگان با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی و آیین‌های غسل و تدفین با توجه به منویات مقام معظم رهبری و مراجع تقلید انجام شد.
آقای جهانگیری با اشاره به اینکه با وجود چنین شرایط سخت کاری، اما یک نفر نیز از کارکنان بهشت زهرا و سالن‌های تطهیر جان خود را بر اثر بیماری کرونا از دست نداد و با اقدامات انجام شده مبتلایان نیز در آغوش خانواده‌های خود بازگشتند تصریح کرد: در زمان اوج و پیک کرونا در کشور ادارات دولتی تعطیل شده و یا با حضور یک سوم کارکنان خود دورکاری می‌کنند، اما کارکنان بهشت زهرا در سه شیفت کاری به مردم خدمت رسانی می‌کنند.
معاون اول رییس جمهور با اشاره به طولانی شدن و استمرار بحران کرونا در کشور ادامه داد: مجموعه کارکنان بهشت زهرا در طول این دوران با تمام وجود برای خدمت رسانی به خانواده‌های درگذشتگان در صحنه حاضر شدند.
آقای جهانگیری در ابتدای سخنان خود با بیان اینکه بهشت زهرا به دلیل دفن شهدای عزیز هشت سال دفاع مقدس و انقلاب اسلامی و مدافعین سلامت و شهدای آتش نشان برای همه ایرانیان خاطره انگیز است افزود: همه ایرانیان برای الهام گرفتن از روح و راه شهدا به این مکان معنوی سر می‌زنند.
پیش از سخنان آقای جهانگیری نیز مدیرعامل سازمان بهشت زهرا (س) با اشاره به اینکه بر اساس گزارش وزارت بهداشت، سازمان بهشت زهرا در صدر رعایت پروتکل‌های بهداشتی بوده است ادامه داد: مدیریت شهری تهران و همچنین این سازمان توانست با برنامه ریزی خوب با بحران کرونا به خوبی مقابله کند تا جایی که کارکنان سالن‌های تطهیر ۹ بار غربالگری شده اند و هیچ یک از این کارکنان با توجه به در معرض خطر و آسیب بودن از بیماری کرونا جان خود را از دست نداده اند.
وی تأکید کرد: خدمات سازمان مدیریت بهشت زهرا در زمان شیوع بیماری کرونا برگ افتخاری برای جمهوری اسلامی ایران بوده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
معرفی پرفروش‌ترین‌های پنج روز اول جشنواره اسباب‌بازی
آغاز ثبت‌نام جایزه ملی جوان سال ۱۴۰۴ در قم
نزدیک شدن هواپیمای ایرانی «سیمرغ» به بهره‌برداری تجاری
۱۸ کشته و زخمی در آتش سوزی یک مرکز ترک اعتیاد در مصر
ثبت‌نام سی‌امین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی
پیش بینی وضعیت هوای استان مرکزی/ ۱۶ دی
داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس در بندرانزلی تا کی فرصت نام نویسی دارند؟
مشارکت گسترده نوجوانان در المپیاد فیلم‌سازی
پیش‌بینی اجرای حدود ۱۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر تا آغاز پیک ۱۴۰۵ در خوزستان
تاکید بر اجرای طرح‌های آبخیزداری مطالعه شده در داراب
ترویج زایمان‌های طبیعی با توسعه زایمان بدون درد
محکومیت تجاوز آمریکا به ونزوئلا در شورای امنیت
دمای هوا در کرمانشاه تا پایان هفته روندی افزایشی دارد
تجلیل از جانبازان با قطع پای کامل (کانادین)
مروری بر خبر‌های پانزدهم دی قم در ۱۲۰ ثانیه
رئیس کل دادگستری استان تهران: اجرای احکام نباید سبب اطاله دادرسی شود
دستگیری فردی که قصد خودسوزی در جهرم را داشت
بومی سازی حسگر‌های تخصصی در خط پایان رقابت‌های ورزشی جهانی
سرشماری آزمایشی عمومی نفوس و مسکن ثبتی مبنا ۱۴۰۵ در استان اردبیل
دستگیری متخلف شکار غیرمجاز در حوضه سد چپرآباد اشنویه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
غیر حضوری شدن مدارس تهران
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۲ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۵ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج  (۲ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)