• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۸۲۰۴۱
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۶:۴۹
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت

بخش خصوصی برای واردات واکسن در سامانه تی تک رصد می‌شود

رئیس سازمان غذا و دارو: همه شرکت‌های خصوصی که مجاز به ورود به بحث واردات واکسن کرونا شده اند در سامانه تی تک رصد می‌شوند.

دکتر شانه ساز در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما افزود: چهار سامانه برای ثبت واکسن کرونا وجود دارد که سامانه تی تک ، یکی از آنهاست و در سامانه تی تک، اطلاعات واکسن و مقایسه بین افراد دریافت کننده و نوع واکسن قرار می گیرد البته تمام کالاهای سلامت محور در سامانه تی تک قرار می گیرند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی افزود: لینک مشخص بین مراکز بهداشتی وزارت بهداشت سامانه تی تک وجود دارد که برای ما قابل رویت است و کاملاً می دانیم چه تعداد افرادی چه نوع واکسنی دریافت کرده اند.
آقای شانه ساز در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما، برای هشدار به مردم درخصوص موارد تقلبی و احیاناً سودجویی ها پیرامون واکسن کرونا گفت: همه دو میلیون دوز واکسنی که وارد شده ، در سامانه تی تک ثبت شده است و زیر نظر دانشگاه های علوم پزشکی تزریق می شوند و قطعاً اگر جایی تبلیغ فروش واکسن می کنند نه تنها جیب مردم را خالی بلکه سلامتشان را هم تهدید می کنند.
وی در خصوص ورود شرکت های خصوصی برای واردات واکسن نیز افزود: شرکت های خصوصی در دوره مورد تائید سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت در این زمینه فعالیت می کنند و هر فردی در کشور واکسن دریافت کند باید در سامانه تی تک ثبت شود که قبلاً آن شرکت حتماً باید در سامانه سازمان غذا و دارو ثبت شده باشد.
رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه بخش خصوصی هم فقط مجاز به واردات واکسن های مورد تایید سازمان غذا و دارو هستند ادامه داد: این شرکت های خصوصی برای ما مشخص هستند و خارج از رصدها کسی نمی تواند در واردات واکسن دخالت کند.

رئیس سازمان غذا و دارو: کمبود انسولین نداریم

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: کمبود انسولین نداریم بلکه ثبت انسولین در سامانه "تی تک"، زمانبر است که این موضوع موجب صف بستن بیماران در برخی داروخانه‌ها شده است.
دکتر شانه ساز افزود: تعداد و دوز مورد نیاز بیماران دیابتی به انسولین با سازمان‌های بیمه گر کاملاً برای ما روش شده است. ما الان بیش از ۴ میلیون دوز قلم انسولین به کشور در ماه قبل وارد کردیم که نباید با وجود این حجم واردات قلم انسولین مشکلی وجود داشته باشد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی گفت: در گذشته که انسولین در سامانه تی تک ثبت نمی‌شد تفاوت قیمت انسولین در داخل و خارج کشور‌ها بسیار بالا بود به همین علت ثبت انسولین برای جلوگیری از بوجود آمدن بازار سیاه ایجاد شد. البته این موضوع زمان بر است و در داروخانه‌ها باعث صف بیماران شده است که ما به همکاران در بخش آی تی گفته ایم تا سریعتر اینکار را انجام دهند.
دکتر شانه ساز افزود: در حال حاضر انسولین کم نیست و در سامانه تی تک موجودی آن وجود دارد و توزیع آن با ثبت و ضبط درست باید انجام شود.
رئیس سازمان غذا و دارو ادامه داد: ما واقعاً کمبود انسولین نداریم و ماه قبل ۲ برابر نیاز یک ماهه وارد کردیم و گزارش‌های ما نشان می‌دهد اصلا کمبود انسولین نداریم و اگر داروی بیماری در نسخه وارد شده باشد، اما به بیمار داده نشده به این علت است که سهمیه اش را قبلاً گرفته است.
وی ادامه داد: ندادن دارو توسط داروخانه دولتی توجیهی ندارد و ما کمبودی نداریم و این موضوع در سامانه تی تک مداوم رصد می‌شود.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
مهارت‌افزایی نیروی کار، گام مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت، بدل به شهری بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
داستان یک نردبان
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)