• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۸۳۲۵۹
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۶:۳۸
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

افزایش حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان در شهرک‌ها و نواحی صنعتی

حمایت‌ها برای استقرار فعالان زیست‌بوم فناوری و نوآوری در شهرک‌ها در قالب تفاهم نامه همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و سازمان صنایع کوچک ایران افزایش می‌یابد.

افزایش حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان در شهرک‌ها و نواحی صنعتیبه گزارش خبرنگار حوزه علم و فناوری گروه علمی فرهنگی هنری خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از روابط عمومی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران در قالب تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک زمینه توسعه و نفوذ فناوری‌های نوین در بین صنایع کوچک و متوسط در سطح کشور را فراهم می‌کنند.
سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران در راستای توسعه استقرار شرکت‌های دانش‌بنیان، فناور، خلاق، مخترعان، شتاب دهنده‌ها و مراکز نوآوری در شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور، مشوق‌های حمایتی را اجرایی کرده است و معاونت علمی و فناوری امکان بهره گیری شرکت‌های مستقر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی از زیرساخت‌های حمایتی خود را در چارچوب ضوابط فراهم می‌کند.
این کار با هدف استفاده از ظرفیت فعالان زیست‌بوم فناوری و نوآوری در خلق ارزش افزوده، ایجاد اشتغال و ارتقای فناوری و رقابت‌پذیری محصولات واحد‌های تولیدی کوچک و متوسط، صورت می‌گیرد. براساس این حمایت‌ها، شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور، مشمول ۱۰درصد مشوق نسبت به کل قرارداد حقوق انتفاع عرصه، خواهند شد.
همچنین ارتقای سطح فنی و کیفی در محصولات و خدمات فنی و تخصصی، ایجاد بستر‌های لازم برای توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز نوآوری در سطح کشور و بهبود فضای کسب و کار در این همکاری دنبال خواهد شد.
در این راستا با ارائه حمایت‌ها و مشوق‌هایی استقرار فعالان زیست‌بوم فناوری و نوآوری در شهرک‌ها و نواحی صنعتی افزایش می‌یابد و از ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های موجود برای توانمندسازی و توسعه بازار (تجاری‌سازی) واحد‌ها و مؤسسات فناور کوچک و متوسط، شرکت‌های دانش بنیان و بنگاه‌های صنعتی مستقر در مراکز نوآوری، مراکز رشد، پارک‌های علم و فناوری، نواحی نوآوری و شهرک‌های صنعتی و فناوری و مشاوران مراکز خدمات تخصصی فناوری به کار گرفته می‌شود.
همچنین ایجاد و توسعه شبکه‌ها و خوشه‌های تخصصی کسب و کار و تسهیل هم رسانی عرضه و تقاضای فناوری و نوآوری برای ارتقای سطح فنی و کیفی در محصولات و خدمات در بنگاه‌های کوچک و متوسط در راستای توسعه زیست‌بوم نوآوری کشور در دستور کار قرار گرفته است.

مشوق‌های حمایتی برای فعالان زیست‌بوم فناوری و نوآوری

بنابراین بر اساس تازه‌ترین مصوبه سازمان صنایع کوچک وشهرک‌های صنعتی ایران، فعالان زیست‌بوم فناوری و نوآوری علاوه بر مشوق ۱۰درصدی می‌توانند قدرالسهم بخش نقدی موضوع قرارداد خود را در مناطق توسعه یافته به میزان ۲۰درصد و در مناطق کمتر توسعه یافته به میزان ۱۰درصد و همچنین بخش تعهدی موضوع قرارداد خود را هم در مناطق توسعه یافته و هم در مناطق کم‌تر توسعه یافته در ۲۴ ماه پرداخت کنند.
در صورت بهره‌برداری پیش از موعد شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور، تا سقف ۱۰ درصد مبلغ قرارداد به طرف‌های قرارداد بازمی‌گردد. اجاره بهای دفاتر تحت قرارداد شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور، در مراکز خدمات فناوری و کسب و کار ایجاد شده در سطح کشور در سال اول استقرار در صورتی که فعالیت اثربخش داشته باشند، مشمول مشوق خواهد شد.
از سوی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، واگذاری حقوق انتفاع عرصه به شرکت‌های دانش‌بنیان در زمین‌های حاصل از فسخ قرارداد‌های راکد حتی در شهرک‌ها و نواحی تقاضامحور در سراسر کشور در اولویت قرار داده شده است.
همچنین برای احداث هزار واحد کارگاهی برای انجام فعالیت‌های تولید شرکت‌های دانش‌بنیان در شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور برنامه‌ریزی و زمینه‌سازی لازم انجام شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
داستان یک نردبان
صعود نیما زاهدی به جدول اصلی جام جهانی شمشیربازی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
غرب پشت اعتراضات صربستان
آغاز ساخت زیر گذر شهدا در بوکان
خبر‌هایی از بررسی مشکلات بهداشت و درمان دامغان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
اختصاص ۲۵ همت اعتبار برای زیرساخت‌های عمرانی و آموزشی کردستان
افزایش قابل توجه اخراج‌ها در آمریکا
دومین پیروزی پیاپی تیم ملی والیبال مردان ایران
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
برادران خدایاری، شانه‌به‌شانه تا جاودانگی
برد چوکا در برابر شایان دیزل در تالش
مصاف تیم والیبال شهید املاکی لنگرود در برابر افق قم
گلایه اهالی شهر جعفریه قم از آسفالت نبودن مسیر مدرسه شهید سلیمانی
شورای حل اختلاف ظرفیتی برای کاهش پرونده‌های قضایی
احداث اولین زمین والیبال ساحلی در شهرکرد
روایت همدلی در دفاع ۱۲ روزه با اولین رویداد رسانه‌اى «هما»
ابلاغ ترخیص ۱۰۰ درصدی چای وارداتی
تساوی ملوان مقابل شمس آذر در بندرانزلی در خانه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
استعفا در شرایط حساس
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)