• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۸۹۳۰۳
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۹:۰۳
قزوین » اقتصادی
بازرس کل استان قزوین:

هیچ واحد تولیدی نباید در تملک بانک‌ها قرار گیرد

بازرس کل استان قزوین گفت: در تلاش هستیم در استان قزوین تا آنجایی که امکان دارد هیچ واحد تولیدی در تملک بانک‌ها قرار نگیرد و اگر این جانشینی اتفاق افتاد، به هر دلیلی فعالیت تولیدی و اقتصادی نباید متوقف شود.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، آقا علیخانی، بازرس کل استان قزوین در برنامه گفت و گوی ویژه خبری شبکه قزوین هیچ واحد تولیدی نباید در تملک بانک قرار گیردگفت: سازمان بازرسی در دو سال اخیر به موضوع حمایت از تولید به صورت جدی ورود کرده و بهتر از هر سازمان دیگری با آسیب‌های بخش اقتصادی و موانع موجود در تولید آشناست.

وی افزود: تزلزل در آمار فعالیت‌های اقتصادی و تولیدی، مشکل سراسری در کشور و همچنین در استان قزوین است و در تلاش هستیم تا آمار دقیقی از میزان تولید در استان برای برنامه ریزی بلند مدت به دست بیاوریم.

بازرس کل استان قزوین خاطرنشان کرد: ستاد اقتصاد مقاومتی در قوه قضائیه و در دادگستری‌های استان، در راستای حمایت‌های قضایی و حقوقی از تولیدکنندگان، فعالیت می‌کنند.

وی افزود: در راستای حمایت از کالای ایرانی و بر اساس قانون، اگر مشابه کالای وارداتی در داخل وجود داشته باشد، به شرط دارا بودن کیفیت و استاندارد‌های لازم، باید از تولیدکنندگان داخلی حمایت کنیم و وظیفه نظارت بر این بخش هم بر عهده سازمان بازرسی است.

آقا علیخانی تصریح کرد: یکی از راهکار‌های حمایت از کالای داخلی این است که آن کالا، حداقل کیفیت و استاندارد‌های تولید را داشته باشد.

وی افزود: صدور مجوز‌های مختلف در بخش‌های تولیدی، باعث اطاله در تولید می‌شود و یکی از مهمترین اقدامات سازمان بازرسی، شناسایی قوانین و مقررات مانع و دست و پا گیر تولیدکنندگان و اعلام آن به سازمان بازرسی کل کشور است.

بازرس کل استان قزوین با بیان اینکه پنجره واحد سرمایه گذاری در استان قزوین تشکیل شده، اما فعالیت آن به کندی پیش می‌رود گفت: وجود قوانین بیش از حد، که تجمیعی نیستند، عامل اصلی کاهش میزان سرمایه گذاری در استان قزوین است.

وی افزود: اگر در جذب سرمایه گذاری شفاف نباشیم، ابهامات موجود سبب می‌شود تا سرمایه گذاران علاقه‌ای به سرمایه گذاری و تداوم کار پیدا نکنند.

آقا علیخانی با بیان اینکه قانون، راهکار‌های مناسبی در زمان تکان‌ها و تغییرات اقتصادی ارائه نکرده است، خاطرنشان کرد: در برخی از موارد می‌دانیم که مشکلات در مسیر تولید وجود دارد، اما طبق قانون باید مانع‌ها شناسایی شوند و همین رعایت قانون باعث می‌شود تا مدت زمان رسیدگی به این مشکلات طولانی شود.

وی افزود: به صورت مشترک با بخش خصوصی موانع را شناسایی می‌کنیم و برای رفع مشکلات موجود را به سازمان بازرسی کل کشور و مجلس اعلام می‌کنیم.

به گفته بازرس کل استان قزوین، تا زمانی که مجلس در راستای اصلاح قوانین دست و پاگیر در مسیر تولید، اقدام نکند، ما همچنان موظف به رعایت قوانین فعلی هستیم.

وی افزود: در تلاش هستیم در استان قزوین تا آنجایی که امکان دارد هیچ واحد تولیدی در تملک بانک قرار نگیرد و اگر این جانشینی اتفاق افتاد، به هر دلیلی فعالیت تولیدی و اقتصادی نباید متوقف شود و هماهنگی بین قوه قضائیه، قوه مجریه و بخش خصوصی در این زمینه حتماً صورت گیرد.

آقا علیخانی تصریح کرد: تمرکز ما بر روی شناسایی موانع استانی پیش روی تولیدکنندگان است و حمایت‌های ما از تولیدکنندگان تقنینی و اجرایی است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعلام آخرین مهلت ارسال آثار به مسابقه داستان نویسی روز کیش
راهیابی دو اثر از کیش به مرحله نهایی سی و هفتمین جشنواره تئاتر هرمزگان
برگزاری کارگاه‌های سفالگری و آینه نگاری در حریره کیش
غارت منابع ایران؛ هدف همیشگی قدرت‌های استکباری
گشایش نمایشگاه دائمی بیت الاحزان در بناب مرند
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
راه‌آهن کشور محور ترانزیت جدید هند و روسیه شد
فروش دارو در مطب‌ها ممنوع!
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آبان ۱۴۰۴
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
تالاب بین‌المللی قوریگل در خطر خشکی دائمی قرار دارد
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ قلب تپنده مسگری کشور
دستگیری سارقان خودرو با ۱۲ فقره سرقت در تبریز
نویدکیا: شب ناامیدکننده‌ای بود؛‌ تساوی لحظه‌آخری خوشحالی ندارد
معاون رئیس جمهور بر توسعه شهر‌های هوشمند تاکید کرد
ضرورت توسعه ظرفیت‌های صنعتی و معدنی آذربایجان شرقی
سند دار شدن ۱۳۴ هزار و ۳۶۶ قطعه از اراضی کشاورزی آذربایجان شرقی
بردیف بهترین بازیکن دیدار سپاهان و آخال شد
ماندگاری هوای سرد در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
درگذشت پزشک گچسارانی
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
سپاهان در ثانیه های پایانی از شکست فرار کرد
نتانیاهو بار دیگر برای پاسخ به اتهامات در دادگاه حاضر شد
واکنش عراقچی به تمجید برنده جایزه صلح نوبل از جنایتکاران
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)