امروز: -
فصل برداشت تربچه از مزارع سرسبز اصفهان آغاز شده است. زمان کاشت تربچه فصل بهار تا اوسط پاییز بوده و روش کاشت آن نیز به صورت خطی می‌باشد. بهترین محصول را هنگام قرار گرفتن در معرض نور کامل خورشید میدهد. تربچه از خانواده شب بو‌ها میباشد و یکی از سبزیجات مورد علاقه ما ایرانیان می‌باشد همچنین این گیاه به نام نگین سبزی خوردن معروف است
عکاس :آزاده عزیزیان
تاریخ : ۱۴۰۰/۰۲/۱۱ - ۱۵:۱۴
 
به گزارش گروه عکس خبرگزاری صدا و سیما؛ تربچه (Radish) گیاهی است که دارای انواع بیشماری می‌باشد و عموما با غذا یا به عنوان پیش غذا به طور خام خورده می‌شود. در بعضی موارد از برگ تربچه به صورت خام استفاده می‌شود. تربچه بسیار اشتها آور بوده و برای هضم غذا نیز مفید است. تربچه دارای انواع و اقسام زیادی است که علاوه بر رنگ‌های مختلف دارای شکل و اندازه‌های گوناگون و متعدد نیز می‌باشند. تربچه یک گیاه یک ساله است و ارتفاع شاخه‌های آن تا یک متر هم می‌رسد. برگ‌ها و ریشه این گیاه سرشار از ویتامین C می‌باشد البته ویتامین موجود در برگ‌ها نسبت به ریشه بیشتر است. ریشه این گیاه که گرد و قرمز رنگ می‌باشد سرشار از پتاسیم، اسید فولیک و مس می‌باشد این گیاه برای درمان اختلالات کبدی مناسب است و خاصیت ضد سرطانی نیز دارد. 
 
نظر شما
تعداد کارکتر های مجاز ( 700 )
* کد کپچا:
captcha