• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۹۳۷۹۷
تاریخ انتشار: ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۵
اجتماعی » حقوقی و قضایی

حفظ اشتغال بیش از صد هزار نفر با حمایت دستگاه قضا

معاون دادستان کل کشور از حفظ اشتغال بیش از صد هزار نفر با حمایت دستگاه قضا خبر داد و گفت: هفته‌ای نیست که کارخانه‌ای در سطح کشور به مدار تولید بازنگردد.

حفظ اشتغال بیش از صد هزار نفر با حمایت دستگاه قضابه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای سعید عمرانی، معاون قضایی دادستان کل کشور و رئیس دبیرخانه ستاد مرکزی پیگیری اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی قوه قضاییه در گفت‌وگوی مشروح با میزان ضمن تبریک هفته کار و کارگر به همه کارگران کشورمان با اشاره به اقدامات حمایتی دستگاه قضا از تولید و اشتغال، احیای واحد‌های تولیدی در سراسر کشور و رفع موانع تولید و جلوگیری از بیکاری کارگران اظهار داشت: رویکرد حمایتی دستگاه قضا از واحد‌های تولیدی و کارخانجات و کارگاه‌ها، مستمر و مداوم است و بخش اعظم این رویکرد ناظر بر جلوگیری از تعطیلی خطوط تولید واحد‌های صنعتی و تولیدی و حفظ اشتغال کارگران عزیز است.

حفظ اشتغال بیش از صد هزار نفر

وی تصریح کرد: استمرار و مداومت حمایت دستگاه قضایی از مقوله تولید، سطوح مختلفی دارد که بالاترین سطح آن، اهتمام به حقوق کارگران و جلوگیری از بیکار شدن آن‌ها با اتخاذ استراتژی عدم تعطیلی واحد‌های تولیدی در اثر مشکلات مختلف اعم از مالی و تسهیلاتی و واگذاری بدون ضابطه و ... است.
عمرانی با بیان اینکه تاکنون به مشکلات بیش از ۱۲۰۰ بنگاه تولیدی در حوزه دادستانی کل کشور رسیدگی شده و به منظور رفع مشکلات آن‌ها اقدامات مجدانه‌ای صورت گرفته است، گفت: در نتیجه ورود دستگاه قضایی به مقوله رفع موانع تولید، اشتغال بیش از صد هزار نفر حفظ شد و از بیکاری این تعداد قابل توجه افراد جلوگیری به عمل آمد؛ همچنین با بازدید‌هایی که از سوی مسئولان قضایی در دادستانی کل کشور از این واحد‌های تولیدی صورت گرفت، مشکلات حقوقی و مالی آن‌ها نیز مورد بررسی قرار گرفت و تمهیدات لازم برای رفع این مشکلات اتخاذ شد.

جلوگیری از تعدیل نیروی کار، راهبرد اصلی در دستگاه قضایی در مقوله حمایت از تولید

معاون قضایی دادستانی کل کشور با بیان اینکه راهبرد اصلی در دستگاه قضایی در مقوله حمایت از تولید، جلوگیری از تعدیل نیروی کار است، تصریح کرد: دستگاه قضایی و دادستانی کل کشور علاوه بر جلوگیری از توقف تولید در واحد‌های تولیدی و جلوگیری از تعدیل کارگران، در وهله دوم به مقوله احیای آن بخش از کارخانجات و کارگاه‌ها و بنگاه‌هایی همت گماشت که طی ادوار گذشته در نتیجه مشکلات حقوقی یا مالی تعطیل شده و از مدار تولید خارج شده بودند. در نتیجه همین امر، طی یک سال جاری، چندین هزار نفر از کارگران کارخانجات و کارگاه‌هایی که تعطیل شده بوند، با احیای آن واحد‌های تولیدی به سر کار خود بازگشتند.
وی با بیان اینکه تمرکز دستگاه قضایی، رفع موانع تولید در داخل است ادامه داد: در این راستا با ۹۰۰ هیات مدیره و مدیر عامل دستگاه‌های مختلف ملاقات و با بیش از ۵۰۰۰ هزار مکاتبه، مشکلات آن‌ها را پیگیری کردیم ضمن اینکه ریاست قوه قضائیه نیز در هر سفر استانی خود به احیای یک یا چند کارخانه کمک کردند.

بازگشت به کار هزاران نفر با رفع مشکلات کارخانه‌های فولاد

عمرانی با بیان اینکه هفته‌ای نیست که کارخانه‌ای در سطح کشور در نتیجه رفع مشکلاتش توسط دستگاه قضایی به مدار تولید بازنگردد، گفت: در نتیجه ورود دستگاه قضایی و دادستانی کل کشور، بخش اعظم مشکلات واحد‌هایی نظیر هفت تپه، آذرآب، هپکو، کارخانه‌های فولادی و کارخانه‌ها و کارگاه‌های دیگری که پرداختن به اسامی آن‌ها مجال و مقال مبسوط‌تری را می‌طلبد، مرتفع شد؛ در بحث کارخانه‌های فولادی، واحد‌هایی وجود داشت که اصلاً تعطیل شده بودند و در نتیجه ورود دستگاه قضایی، به سرعت احیاء گشته و هزاران نفر در آن‌ها مجدداً مشغول به کار شدند؛ همچنین شرکت‌های بزرگ خودروسازی نظیر ایران‌خودرو و سایپا نیز در مقطعی دچار بحران‌های شدیدی شدند که با مساعدت دستگاه قضایی این بحران‌ها رفع شد.

بازدید‌های مستمری که مسئولان قضایی از واحد‌های تولیدی

معاون قضایی دادستان کل کشور با اشار به بازدید‌های مستمری که مسئولان قضایی بویژه مسئولان مربوطه در دادستانی کل کشور از واحد‌های تولیدی دارند، گفت: هدف اصلی از بازدید‌های به عمل آمده از واحد‌های تولیدی سراسر کشور توسط مسئولان قضایی که بلاانقطاع و پیاپی ادمه دارد، مخابره این پیام به کارگران و صاحبان این واحدهاست که دستگاه قضایی حامی و پشتیبان جدی آن‌ها است و حمایت از تولید و اشتغال جزء مولفه‌های کاری اصلی قوه قضاییه است؛ مزیت این بازدید‌ها آن است که مسئولان قضایی از نزدیک و به ملموس‌ترین شکل ممکن در جریان مشکلات واحد‌های تولیدی و مطالبات بحق کارگران قرار می‌گیرند و مستمع راهکار‌هایی از زبان خود کارگران و صاحبان واحد‌های تولیدی می‌شوند که بعضاً اتخاذ این راهکار‌ها مثمرثمر است.

اشتغال مجدد ۷۰۰ کارگر تعدیل شده با رفع مشکلات کارخانه فولاد توسط قوه قضاییه

عمرانی در ادامه با ذکر خاطره‌ای از احیای یکی از واحد‌های تولیدی گفت: یکی از کارخانه‌های فولاد کشور با حجم انبوهی از تجهیزات و نیروی کار به سبب مشکلات بانکی و مسدودی حساب، تعطیل شده بود؛ ما وقتی برای بازدید به این واحد تولیدی مراجعه داشتیم، مشاهده کردیم که حدود ۳۰ کارگر برای مراقبت از ماشین آلات و تجهیزات این کارخانه در آنجا مستقر هستند؛ آن‌ها به ما گفتند که حدود ۷۰۰ تن از همکارانشان که در این کارخانه مشغول بودند، به تدریج تعدیل شدند؛ من به مدیر آن مجموعه گفتم که با تأسی به نام و ساحت مقدس امام رضا (ع) مشکلات این کارخانه را مرتفع می‌کنیم و وقتی چنین شد، شما یک تابلو مزین به نام مقدس امام رضا (ع) را بر سردر کارخانه خود نصب کنید که از تهران دیده شود؛ علی‌ایحال بعد از حدود ۷ ماه در نتیجه پیگیری‌های مستمر مسئولان قضایی و رفع موانع موجود، کارخانه مورد اشاره به مدار تولید بازگشت و ۷۰۰ کارگر تعدیل شده آن، به کار بازگشتند؛ وقتی ما را برای افتتاح مجدد این کارخانه دعوت کردند، اولین تصویری که در بدو ورود به محوطه کارخانه توجه همگان را جلب کرد، آن تابلو منقش به نام مبارک علی بن موسی الرضا (ع) بود که توسط جرثقیل بالای سر سوله اصلی تولید نصب و شور و معنویت خاصی به فضا و محیط کارخانه و کارگران آن بخشیده بود و جالب آنکه مدیر کارخانه در روز تجدید حیات تولید و به یمن نام مبارک امام رضا (ع) و احیای مجدد کارخانه، ۲۰ درصد به حقوق دریافتی کارگران اضافه نمود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
انتقال شش مصدوم حادثه رانندگی به بیمارستان کاشانی اصفهان
نمایش ۳ اثر در هفتمین روز جشنواره فیلم فجر
عزیمت هیئت مذاکره کننده ایرانی به محل مذاکرات
ساخت شبیه‌ساز جراحی‌های شبکیه چشم توسط فناوران ایرانی
کوهرنگ سردترین نقطه چهارمحال و بختیاری
صعود تیم ملی فوتسال ایران به فینال
بخشودگی ۱۰۰ درصدی جرایم مالیات بر ارزش افزوده با شرط اقدام تا ۲۶ بهمن در زنجان
برگزاری مراسم دهمین سالگرد شهادت سردار قاجاریان در نیشابور
امضای ۲۹ سند همکاری میان پاکستان و ازبکستان
افتتاح تصفیه خانه فاضلاب شهرک صنعتی نالکیاشر لنگرود
نمایش آثار سینمایی چهل‌و‌چهارمین جشنواره فیلم فجر در چهارمحال و بختیاری
افتتاح گلخانه پیشرفته در شهرستان جعفرآباد قم
فواید جوراب پوشیدن؛در سلامت پاها
رزمایش کمک مومنانه به نیازمندان در گرمه
شکارچیان متخلف در دام قانون
پیش بینی ناپایداری جوی در برخی نقاط شرقی و دریایی هرمزگان، ۱۷ بهمن
انتخاب برترین‌های مسابقات والیبال نوجوانان شهرستان بروجن
برتری تیم بسکتبال پالایش نفت آبادان مقابل پاس کردستان
تمسخر شاه انگلیس به خاطر ارتباط برادرش با اپستین
جا به جایی یک میلیون و ۸۸۹ هزار مسافر توسط ناوگان مسافری برون شهری خراسان شمالی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
دشمن با بزرگ‌نمایی سایه جنگ در پی عملیات روانی است
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
آزادی ۱۳ مددجوی زندان مرکزی ارومیه در جشن نیمه شعبان
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)