• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۹۷۶۵۳
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۱
سیاسی » دولت

در زمینه علمی از رتبه ۲۱ به رتبه ۱۵ رسیدیم

رئیس جمهور گفت: کشور در این ۸ سال حرکت و پیشرفت بسیار خوبی در زمینه علم داشته است و توانستیم از رتبه ۲۱ به رتبه ۱۵ برسیم.

در زمینه علمی از رتبه ۲۱ به رتبه ۱۵ رسیدیمبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صداو سیما، آقای روحانی امروز در مراسم افتتاح طرح‌های ملی وزارت خانه‌های علوم و آموزش و پرورش افزود: گزارش‌هایی که مسئولین در بخش‌های مختلف کشور ارائه کردند بسیار امیدبخش بود و این نشان می‌دهد کشور در این ۸ سال حرکت و پیشرفت بسیار خوبی در زمینه علم داشته و توانستیم از رتبه ۲۱ به رتبه ۱۵ برسیم و این به معنی آن است که دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی و علم و فناوری ما همه فعال بودند و اساس فعالیت ما این بود که دانشگاه‌ها را به مراکز صنعتی متصل کند.
وی خاطرنشان کرد: دانشگاه‌های ما به طور مداوم با مراکز تحقیقاتی و پردیس‌ها ارتباط مستقیم داشته باشند؛ امروز در اطراف دانشگاه‌ها مراکز فناوری و نوآوری شکل گرفته است و همه آمار نشان می‌دهد که در زمینه نوآوری و شرکت‌های دانش بنیان شاهد یک تحول بسیار بزرگ هستیم، البته به دلیل اینکه برخی چیز‌ها در این ۸ سال به دلیل مسائل سیاسی بزرگتر جلوه داده شد، اما در این دولت برای علم، دانش و فناوری یک توجه ویژه‌ای توسط مسئولین صورت گرفت.
رئیس جمهور گفت: همین امروز گزارش شد که در چند استان هزار کلاس درس در یک روز افتتاح شده و این نشان می‌دهد که روزانه چه خدمات آموزشی در کشور افتتاح می‌شود.
وی افزود: همچنین گزارشی که در جلسه داده شد مربوط به ساخت آزمایشگاهِ دانشگاه هاست که بسیار مهم است، برای اینکه دانشجویان بتوانند رتبه‌های علمی را با لمس اثر علم ببینند، افتتاح می‌شود.
رئیس جمهور گفت: در این دولت در روز‌های سخت در سال‌های ۹۹ و ۹۸ برای بازسازی، نوسازی و ایجاد فضا‌های آزمایشگاهی جدید و اینکه تحولی که ما امروز در علم و دانش شاهد هستیم و بسیار اهمیت دارد، توجه ویژه‌ای شد.
آقای روحانی افزود: خیلی خوشحالم در این ایام بسیار مبارک و در این شب‌های قدر که در‌های رحمت خداوند باز است، همه مردم جمع می‌شوند و گویی خداوند بزرگ یک شب رحمت جهانی برای همه مسلمانان و مردم جهان مقدر کرده که دیگران هم می‌توانند از آن استفاده کنند و آن شب شب قدر است؛ مسلما آن چه از قرآن به دست می‌آید در شب قدر و در ماه رمضان است. قرآن در ماه رمضان نازل شده؛ اما اینکه در چه شبی از ماه رمضان شب قدر است مباحثی وجود دارد، اما سه شبی که بیشتر مطرح است شب‌های نوزدهم، بیست و یکم و بیست و سوم است که این شب‌ها را پاس می‌داریم و تا صبح احیا می‌کنیم.
رئیس جمهور تصریح کرد: واقعا این حضور مردم در شرایط کرونایی که دستور العمل‌ها را رعایت کردند و در مراکز مذهبی و دینی حضور پیدا کردند و آن‌هایی که در خانه ماندند و همنوا بودند؛ با همه نوا‌هایی که از مراکز دینی ما به گوش می‌رسید جای تشکر دارد. مردم ما مردم بسیار خوبی هستند و متدین که با این دل پاکشان یک شستشوی کامل روحی را در این سه شب شاهد بودیم و در این پاکی و صفای دل با علم و دانش و توسعه کشور همراه شود می‌توانیم شاهد تحول بسیار بزرگی در کشور باشیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز عملیات اجرایی جمع آوری و انتقال فاضلاب بروجرد
خدمت رسانی رایگان کاروان سلامت در آباده
برگزاری یادواره شهدای روستای توکهور شهرستان میناب
ساماندهی کودکان کار و متکدیان کرمانی
رطوبت ۱۰۰ درصدی هوا در جنوب غرب خوزستان
کاروانسرای شاه عباسی ماهیدشت، فرصتی برای توسعه گردشگری
رفع موانع تولید از اولویت‌های دستگاه قضا
اطلاعیه قطع گاز در کلاته رودبار
تقویم روز و اوقات شرعی هجدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (هجدهم آبان ۱۴۰۴)
آزادی اشتباهی ۳۷۷ زندانی در انگلیس
جوی پایدار و افزایش آلودگی هوا در کلان‌شهر‌ها
گلایه اهالی روستای قپچاق چهاربرج از نبود روشنایی
ملاقات سفیر جمهوری اسلامی ایران در چین و رئیس خبرگزاری شینهوا
ویژه برنامه «شب خاطره» برگزار می‌شود
کشف محموله شکار غیر مجاز قوچ ، بره، گرگ و بز وحشی در مناطق حفاظت شده دنا
آغاز مسابقات والیبال قهرمانی کارگران کشور از امروز
آمار فروش و تماشاگران نمایش‌های در حال اجرا
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۸ آبان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد، چالش‌های انتخابات عراق
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)