• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۹۸۶۲۵
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۳:۵۲
سیستان و بلوچستان » سیاسی

روز قدس ، روز تجدید حیات اسلام +فیلم

۴۳ سال پیش، در آخرین جمعه ماه رمضان سال ۱۳۹۹ هجری قمری حضرت امام خمینی (ره) بنیانگذار انقلاب اسلامی، در پیامی، جمعه آخر ماه مبارک رمضان هر سال را به عنوان روز قدس اعلام کردند و آن را روز تجدید حیات اسلام نامیدند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز سیستان و بلوچستان؛امروز روز جهانی قدس، نماد وحدت و اراده امت اسلامی در مقابل جنایت‌های رژیم صهیونیستی در کشور‌های اسلامی است.
 
امواج خروشان انتفاضه جدید مردم فلسطین نزدیکتر از آن چیزی است که صهیونیست‌ها تصور می‌کنند، روندی که رفتار‌های خشونت آمیز شهرک نشینان و تلاش برای بیرون راندن فلسطینیان از اراضی خود بردامنه و گسترده این امواج می‌افزاید.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
قدس با امتیاز‌ها و ویژگی‌های خاص خود از محل زندگی و مدفن تعدادی از انبیای الهی گرفته تا قبله اول مسلمانان و مسیر معراج نبی مکرم اسلام (ص)، قلب تپنده جهان اسلام است.روز جهانی قدس؛ روز ایستادگی مستضعفان در برابر مستکبران
نامگذاری آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به عنوان «روز جهانی قدس» با ابتکار حضرت امام خمینی (ره)، نقطه عطفی در تاریخ مبارزه ملت فلسطین شد.
روز قدس  ، روز تجدید حیات اسلام
۴۳ سال پیش، در آخرین جمعه ماه رمضان سال ۱۳۹۹ هجری قمری حضرت امام خمینی (ره) بنیانگذار انقلاب اسلامی، طی پیامی مهم و سرنوشت ساز، جمعه آخر ماه مبارک رمضان هر سال را به عنوان روز قدس اعلام کردند و آن را روز تجدید حیات اسلام نامیدند.
از آن پس همه ساله در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان، ایران اسلامی و بسیاری از نقاط جهان شاهد راهپیمایی‌های گسترده مسلمانان علیه اشغالگران قدس و در حمایت از آرمان مردم فلسطین بوده و سال به سال بر عظمت و شکوه این تجمعات مردمی افزوده شده است.
روز قدس  ، روز تجدید حیات اسلام
اعلام روز قدس با حمایت گسترده مسلمان‌ها در سراسر جهان روبرو شد و نشان داد که نمی‌توان مساله قدس را در پشت در‌های بسته و میز‌های مذاکره، به ضرر فلسطینی‌ها خاتمه داد، زیرا مسلمانان بیدار و آگاه، به دلیل ظلمی که بر قدس و ملت فلسطین رفته است، دست از مبارزه با رژیم صهیونیستی بر نخواهند داشت.
روز قدس  ، روز تجدید حیات اسلام
امام خمینی (ره) در پیام خویش به مناسبت روز قدس، اظهار داشتند: «من از عموم مسلمانان جهان و دولت‌های اسلامی می‌خواهم که برای کوتاه کردن دست این غاصب (اسرائیل) و پشتیبانان آن، به هم بپیوندند و جمیع مسلمانان جهان را دعوت می‌کنم آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به عنوان روز قدس انتخاب و طی مراسمی همبستگی بین المللی مسلمانان را در حمایت از حقوق قانونی مردم مسلمان فلسطین اعلام نمایند.»
تقویم تاریخ؛ از درگذشت قطب الدین شیرازی تا روز جهانی قدس
 
 
به فرموده امام راحل (ره)، روز قدس، روز جهانی است و فقط اختصاص به قدس ندارد.
 
روز جهانی قدس، روز مقابله مستضعفان با مستکبران و روز مقابله ملت‌های مظلوم در مقابل ابرقدرت هاست.
 
روز قدس روزی است که باید سرنوشت ملت‌های مستضعف معلوم شود.
 
یادآوری حماسه‌ای ماندگار و مظلومیتی بی‌مرز دور اندیشی حضرت امام خمینی (ره) در آن دوران حساس موجب شد که نه تنها ریشه درخت مقاومت در برابر صهیونیست‌ها و حامیان غربی شان خشک نشود، بلکه محمل جدیدی برای اتحاد مسلمانان جهان با محوریت آزادسازی قدس ایجاد شد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
در واقع روز قدس نماد وحدت و اراده امت اسلامی در مقابل جنایت‌های رژیم صهیونیستی در فلسطین، غزه و دیگر کشور‌های اسلامی است. روز ایستادگی مستضعفان عالم، علیه مستکبران و روز فریاد مظلومیت ملتی است که با خون فرزندان خود پرده از چهره کریه رژیم غاصب صهیونیستی برمی دارند.
روز قدس  ، روز تجدید حیات اسلام
 
اما امسال روز قدس متفاوت از همیشه است 
امسال اگرچه مردم مومن و روزه دار استان ما بعلت شرايط کرونايي موفق به راهپيمايي در روز قدس نشدند، اما همچون هميشه، حمايت خود را از آرمان فلسطين به شکل هاي مختلف از جمله از طريق فضاي مجازي اعلام کردند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز سیستان و بلوچستان؛ رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی سیستان و بلوچستان گفت: به علت ادامه شیوع ویروس کرونا و همه گیری آن، امسال حرکت خودرویی و راهپیمایی در استان نداریم.
 
صفدری تولید محتوا با استفاده از موشن گرافی، مسابقات فرهنگی، کاریکاتور، نقاشی و برگزاری جلسات هم اندیشی وبینارهای مختلف را از جمله برنامه های فرهنگی در نظر گرفته شده برای روز جهانی قدس در سیستان و بلوچستان عنوان کرد.
 
نماینده ولی فقیه در استان و استاندار سیستان و بلوچستان به مناسبت فرارسیدن روز جهانی قدس پیام مشترکی صادر کردند.
در بخشی از این پیام آمده است.
42 سال از ابتکار تاریخی بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی در نامگذاری آخرین هفته ماه مبارک رمضان به‌عنوان روز جهانی قدس می‌گذرد و گذشت این سال‌ها اقتدار رو به رشد جریان مقاومت را به دنبال داشته است.
امروز مسلمانان عالم به‌خوبی دریافته‌اند که راه اصلی برای رهایی فلسطین از چنگال غاصبان، مقاومت است. مقاومت همان رکن مکتب شهید سلیمانی و خط ‌مشی همه شهدای مسیر حق و حقیقت است 
امت مسلمان بالأخص مردم عزیز سیستان و بلوچستان، امسال نیز به فراخور شرایط و در فضاهای موجود، خشم انقلابی خود را علیه آمریکای جهانخوار، رژیم جنایتکار صهیونیستی و برخی سران خائن عرب ابراز دارند.
امسال با وجود محرومیت از حضور در راهپیمایی روز جهانی قدس، فرصت استماع بیانات راهگشای مقام معظم رهبری فراهم‌ شده است که مطمئنا مسیر مقاومت را روشن‌تر و جان‌های تشنه معارف اسلام و انقلاب را سیراب خواهد نمود.
سایر نهادهای استان هم در بیانیه‌هایی جداگانه حمایت خود را از مردم مظلوم فلسطسن اعلام کردند.
 
ساير نهادهاي استان از جمله شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي، سپاه سلمان استان، ستاد امر به معروف و نهي از منکر استان، بنياد مسکن انقلاب اسلامي، هيات رزمندگان اسلام، حزب توسعه و عدالت ايران اسلامي استان، فرماندهي انتظامي استان، اداره کل راهداري و حمل و نقل جاده اي،اداره کل ورزش و جوانان استان و طوايف از جمله مرادزهي، شهرکي، ريگي، مير و علما، معتمدان و اقشار مختلف مردم و مسئولان ايرانشهر ضمن محکوم کردن جنايت هاي رژيم صهيونيستي، حمايت خود را از آرمان‌هاي مردم مظلوم فلسطين اعلام کردند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

بزرگداشت روز قدس و ضرورت همبستگي هرچه بيشتر مسلمانان براي دفاع از مردم مظلوم فلسطين هم مهمترين محور خطبه هاي نماز جمعه شهرستان هاي استان بود که امروز در آنها نماز برگزار شد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حذف ثبت سفارش برای واردات کالا‌های ضروری
خبرهای گوناگون ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵
هشدار چین درباره پیامد ویرانگر بسته بودن تنگه هرمز بر اقتصاد جهان
بازتاب تأکید رهبر انقلاب بر «منزلت معلم» و «امنیت کارگر» در فضای مجازی
لرستان روی خط حماسه در ایستگاه شصت‌ودوم سنگر خیابان
پویش کاشت نهال به یاد شهدای جنگ تحمیلی سوم
میدان داری مردم به روز ملی خلیج فارس رسید
آتش‌بس کجاست؟
سرلشکر رضایی: هگست ارتش آمریکا را گرفتار کرده است
خبر‌هایی از سفر مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی به سمنان
حمایت کارگر،آینده ای پر گهر
بررسی مشکلات طرح های حوزه راه کهگیلویه و بویراحمد
پیشرفت روند ساخت ملی مسکن در استان
پیچش عطر رضوی در شهرهای باشت و دوگنبدان
گزیده خطبه های نماز جمعه شهرهای استان
شصت و دومین شب میثاق مردم جنوب غرب خوزستان با امام شهید
جلوگیری از ساخت‌وساز غیرمجاز در تپه تاریخی چیا موره لرستان
همدلی معلمان لنده ای برای آموزش دانش آموزان
۱۱ اردیبهشت روزی به نام کار و کارگر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گفت‌و‌گوی تلفنی وزیر خارجه کشورمان با وزرای خارجه منطقه
طرح ملی مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ادامه می‌یابد
نقش راهبردی پارک‌های علم و فناوری در بازآفرینی اقتصاد پساجنگ
تجلیل کمیته برگزاری بازی‌های آسیایی از ملی‌پوش واترپلو ایران
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
شصت و یکمین شب دلدادگی در ورامین؛ تجدید میثاق با آرمان‌های رهبر شهید
«اشاره» از شبکه امید
بازسازی بازارهای میوه و تره‌بار آسیب دیده در جنگ تحمیلی سوم
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
معیشت مردم نباید دست محتکران بیفتد
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
خلیج فارس؛ ایستگاه پایانی استعمارگران
حدنصاب حمل کالای اساسی از بنادر در جنگ رمضان شکست
مثل کبوتران حرم باش و پر بگیر ...
هزینه یک میلیارد یورویی جنگ برای فرانسه
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
عامل حمله به ماموران نیروی انتظامی به دار مجازات آویخته شد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)