• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۰۰۴۲۲
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۴
بین الملل » آفریقا
با هدف دفاع در برابر اشغالگران صهیونیست‌

درخواست مصری‌ها برای مسلح کردن فلسطینیان

واکنش‌های مردمی در مصر به حوادث قدس ادامه دارد و شماری از شهروندان مصری‏، حمایت مادی و معنوی از ملت فلسطین را درسریعترین زمان خواستار شدند.

درخواست مصری‌ها برای مسلح کردن فلسطینیان
  ­به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از روزنامه روزنامه اینترنتی رأی الیوم، شماری از مصری‌ها در واکنش به ادامه جنایات صهیونیست‌ها علیه فلسطینیان به خصوص در شهر اشغالی قدس درخواست کردند فلسطینیان به سلاح مجهز شوند تا از خود در برابر اشغالگران صهیونیست دفاع کنند این در حالی است که دانشگاه دار الفتوای این کشور نیز به ابراز همبستگی و دعا برای فلسطینیان بسنده کرد.

به نوشته اين روزنامه، واکنش‌های مردمی در مصر به حوادث قدس ادامه دارد و شماری از شهروندان مصری‏, حمایت مادی و معنوی از ملت فلسطین را درسریعترین زمان خواستار شدند. برخی نیز در خواست کردند فلسطینیان به سلاح مجهز شوند تا در برابر اشغالگران که به تجاوزشان ادامه می‌دهند بازدارندگی به وجود آید.
 
آنان خشم خود را از تشکیلات خودگردان فلسطینی ابراز کردند، زیرا نمی‌گذارد هیچ فلسطینی دست به سلاح شود و پلیس فلسطین نیز به سبب وجود محدودیت‌ها نمی‌تواند کاری بکند و نیرو‌های پلیس فلسطین از فلسطینیانی که کشته می‌شوند یا صهیونیست‌ها به آن‌ها در قدس اهانت می‌کنند، دفاع نمی‌کنند و فقط نیرو‌های امنیتی اسرائیلی در قدس مستقر هستند و ورود پلیس فلسطینی‌ها به قدس ممنوع است.
 
دار الفتوای مصر نیز در بیانیه‌ای به ابراز همبستگی و دعا برای فلسطینیان بسنده کرد.

از طرف دیگر احمد الطیب شیخ الازهر مصر گفت یورش به صحن‌های مسجد الاقصی و زیر پا گذاشتن حرمت‌های الهی با حمله آشکار به نمازگزاران و حمله مسلحانه به تظاهرات مسالمت آمیز در محله شیخ جراح در قدس و آواره کردن ساکنان آن، تروریسم ظالمانه صهیونیستی در سایه سکوت شرم آور جهانی است. علما و طلاب الازهر با ملت مظلوم فلسطین در برابر استبداد رژیم صهیونیستی و سرکشی‌های آن ابراز همبستگی می‌کنند و از خداوند می‌خواهند ملت فلسطین را حفظ و به آنان کمک کند.

در همين حال، یاسین عبد القادر مورخ سرشناس فلسطینی از سکوت محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطینی در قبال جنایات صهیونیست‌ها در محله شیخ جراح در قدس اشغالی انتقاد کرد و گفت محمود عباس پس از آنکه بنیامین نتانیاهو به او اطلاع داد جنبش حماس در انتخابات پارلمانی قاطعانه پیروز خواهد شد این انتخابات را به تعویق انداخت و او در برابر حملات به فلسطینیان سکوت کرده است و سازمان‌های امنیتی اش نیز گرای شهادت طلب فلسطینی را که دوم ماه کنونی به سوی سربازان اسرائیلی در نزدیکی پاسگاه زعتر تیراندازی کرد به سازمان‌های اسرائیلی دادند و به خانه او یورش بردند و سگ‌ها را به جان همسر این شهادت طلب و فرزندانش انداختند و همه اسباب و اثاثیه خانه وی را از بین بردند و فرزند خردسال و مادر او را هم دستگیر کردند.

یاسین افزود همه این‌ها تحت عنوان هماهنگی امنیتی ادعایی رخ می‌دهد حال آنکه اسرائیل دیکته و ریاست تشکیلات خودگردان فلسطینی و سازمانهایش آن را اجرا می‌کنند در صورتی که هماهنگی فقط بین دو هم پیمان یا دوست صورت می‌گیرد.

یاسین از سکوت برخی گروه‌ها در برابر حملات صهیونیست‌ها انتقاد کرد و گفت اگر هر یک از این گروه‌ها جرأت به خرج دهد و موضعگیری کند از هشتاد هزار دلاری که ماهانه از کشور‌های کمک کننده و از طریق محمود عباس دریافت می‌کنند، محروم می‌شوند و این گروه‌ها فقط شعار انقلاب را سر می‌دهند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز استاندارد سازی سامانه های سرمایشی و گرمایی در کشور
سینما همیشه سرگرمی نبود، بلکه آیینه مردم است
برای دفاع از انقلاب و قرآن حضور مردم در ۲۲ بهمن ضروری است
درگذشت مادر شهید کوهگرد در لنده
در صورت تردید درباره درستی یک خبر، از مراکز و افراد متخصص کمک گرفته شود
افتتاح ۲۶ پروژه ایمن سازی جاده‌ای با اعتبار ۲۱۰ میلیارد تومان در آذربایجان غربی همزمان با دهه فجر انقلاب اسلامی
فیلم‌های روز هشتم جشنواره فجر
مرخصی فجرانه ۱۰ روزه به زندانیان دارای شرایط در لرستان
قوه قضاییه با جدیت پیگیر بازگشت ارز‌های صادراتی است
افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۱۲ طرح در استان همدان 
اقدامات استان برای فرار از بحران آب
اظهارات اژه‌ای درباره بازگشت ارز‌های صادراتی
تقویت اعتماد سرمایه‌گذاران با حکمیت قیمت‌گذاری پتروشیمی
گونه مهاجم نوتریا؛ تنها تهدید شناسایی‌شده حیات وحش آذربایجان‌غربی
بارش برف و باران در جاده‌های ۱۸ استان و انسداد چند محور کوهستانی
لزوم مشارکت انجمن‌ها در پیشبرد اهداف شبکه آزمایشگاهی کشور
مقام افغان: افغانستان هرگز لقمه چرب برای دشمنانش نیست
اهمیت اجرای کامل و اثربخش مشوق‌های نوسازی در بافت‌های فرسوده
آغاز ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها از ۲۴ بهمن‌ماه
دانشجوی نخبه اصفهانی، قربانی اقدامات تروریستی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
آغاز عملیات اجرایی آزاد راه شیراز بوشهر
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
باران در راه کرمان؛ سامانه‌ی بارشی قدرتمند تا دوشنبه مهمان استان است
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
دادگاه رسیدگی به پرونده یکی از تروریست‌های مسلح بهارستان
ادامه فعالیت سامانه بارشی در فارس تا فردا
افزایش ۴۰ درصدی بارش‌ها در کرمانشاه نسبت به میانگین بلندمدت
ترافیک نیمه‌سنگین جاده‌ها و آزادراه‌ها منتهی به تهران
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)