• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۰۱۹۹۸
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۶:۵۷
اجتماعی » جامعه و شهری

برگزاری انتخاباتی امن و سالم کابوس دشمنان است

رئیس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه کشور: توطئه‌های پیچیده دشمنان، نیازمند سناریو‌های ترکیبی در محور امنیت و تامین آن است.

برگزاری انتخاباتی امن و سالم کابوس دشمنان استبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حجت الاسلام والمسلمین "محمدجواد حاج علی اکبری" در همایش سراسری بصیرت دینی و انقلابی (ویدئو کنفرانسی) ضمن اظهار خرسندی از حضور در جمع فرماندهان و مسئولان نیروی انتظامی اظهار داشت: به همه برادرانم که با روحیه جهادی، ولایی و انقلابی در سنگر تامین نظم و امنیت جامعه ایفای نقش می‌کنند، خداقوت می‌گویم.
وی با اشاره به برکات ماه مبارک رمضان به تشریح فیوضات ادعیه ضیافه الله پرداخت و گفت: از دعا‌های پرخیر و برکت این ماه الهی نباید غافل شد که خیرات بسیاری در آن‌ها وجود دارد؛ این ماه پرفیض منشور "خودسازی" برای انسان مومن است.
رئیس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه کشور با بیان اینکه ترویج معارف و سیره شهدا و "شهیدشناسی" همواره منش رهبری و مورد تاکید معظم له است، یادآور شد: آرمان شهدا؛ حرکت در خط ولایت و زیست عمومی انسان‌ها در امنیت مشمول اخلاق است.
حجت الاسلام والمسلمین حاج علی اکبری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به عنوان همایش بیان کرد: برگزاری همایش سراسری بصیرت دینی و انقلابی بیانگر دغدغه نیروی انتظامی در ایفای نقش درخشان خودبه منظور تامین امنیت انتخابات و سلامت آن است.
وی تاکید کرد: جان انقلاب اسلامی و هویت نظام به انتخابات گره خورده و کابوس دشمنان جمهوری اسلامی ایران، برگزاری انتخاباتی با سه ویژگی حضور حداکثری مردم (پرشور)، سالم و امن است.
خطیب نماز جمعه تهران با اشاره به تنوع و گستردگی ماموریت‌های پلیس خاطر نشان کرد: پهنه ماموریت‌های نیروی انتظامی استثنایی، کم نظیر و کم بدیل است؛ ناجا از منظر گره خوردن به ساحت‌های مختلف زندگی مردم نقش فوق العاده‌ای دارد؛ این نقش از مرز تا شهر از فضای مجازی تا حقیقی، آسیب‌های اجتماعی و ... تداوم و ارتباط دارد.
رئیس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه کشور یادآور شد: نیروی بزرگ انتظامی مشمول وجود انسان‌های جهادی است و این نیرو رسالت عظیمی در کشور بر عهده دارد.
وی با اشاره به نقش نیروی انتظامی در برگزاری انتخابات پیش رو تاکید کرد: نیروی انتظامی در تامین امنیت عمومی و سلامت انتخابات رسالت ویژه‌ای دارد و خوشبختانه در این امر متخصص و پرتجربه است.
خطیب نماز جمعه تهران با اشاره به اقدامات پیچیده دشمنان به منظور ضربه به نظام و کشور تاکید کرد: این توطئه‌های پیچیده، نیازمند سناریو‌های ترکیبی در محور امنیت و تامین آن است.
وی حضور و شرکت در انتخابات را مصداق بارز "عمل صالح" در مقابله با دشمنان دانست و تصریح کرد: انتخابات در جمهوری اسلامی ایران از مصادیق بارز " امر جامع" است و "ساده انگاری" و " عادی انگاری" این مسئله خطر آفرین می‌باشد، یعنی حضور حداکثری در انتخابات و نمایش پرشور از مشارکت مردم یک تکلیف است.
حجت الاسلام والمسلمین حاج علی اکبری ادامه داد: حضور مردم در انتخابات و تعیین سرنوشت کشور، نعمتی بزرگ و از دستاورد‌ها و خون آورد‌های این نظام اسلامی است و در این میان عملیات شیرین سازی کام مردم، تزریق احساس امید در چنین شرایطی همواره باید در دستور کار نیروی بزرگ انتظامی باشد و خوشبختانه این مهم در ناجا دیده می‌شود.
خطیب نماز جمعه تهران با بیان اینکه نیروی انتظامی را آماده و سرحال برای ماموریت بزرگ انتخابات می‌بینم، تاکید کرد: ان شاء الله با مشارکت حداکثری مردم و انتخاب فردی اصلح و شایسته، شاهد فعالیت دولتی حزب اللهی، آماده خدمت و بی تکلف باشیم و حاصل انتخابات سالم و امن باعث روشنی چشم دوستداران نظام و انقلاب و کوری چشم دشمنان باشد.
وی در پایان پیشنهاد برگزاری نشست تعاملی نیروی انتظامی و ائمه جمعه سراسر کشور را به منظور تقویت تعاملات فیمابین مطرح کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم روز و اوقات شرعی دهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
نخستین شکست تیم هندبال بانوان نفت وگاز گچساران
بازگشت اعضای تیم فوتسال کمتر از ۱۷ سال به ایران
فعالیت ۲۲۵ صلح یار در مساجد کرمان
اطلاعیه خاموشی برق در بهمئی و دنا
کتاب «فقه خبر» امروز رونمایی می‌شود
شهرداری چلیچه در مرحله پلی آف
آلودگی هوا در ۱۲ شهر خوزستان
روزی برای ناشنوایان
تجلیل از ملی پوش آباده‌ای اعزامی به المپیک آسیایی
یک برد ویک تساوی برای نمایندگان کرمان
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان
صعود شاهین گرداب سفلی به تیم اول گروه A
کاهش تصادفات جاده ای نیازمند فرهنگ سازی است
میدان امیر چخماق یزد
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (دهم آبان ۱۴۰۴)
آسمانی صاف در بیشتر مناطق کشور
نخستین شهید محراب، مرزبان فقاهت و جهاد
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۰ آبان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تأکید امام جمعه ساری بر تزریق نگاه بصیرتی به نسل جوان
در شیوه جدید اختصاص کالابرگ؛ یارانه حذف نمی‌شود
نتایج کامل رقابت‌های ایران در بازی‌های آسیایی جوانان
لیگ برتر کشتی آزاد؛ پیروزی استقلال جویبار مقابل مدعی عنوان قهرمانی
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی
نتایج دیدارهای هفته نهم لیگ برتر فوتبال
انتقادها از تسلیم شدن آمریکا در مقابل چین
اسرائیل منابع کافی برای مقابله با موشک‌های ایرانی را نداشت
لاریجانی: باید از اختلافات عبور کنیم
ایران و روسیه در برابر سیاست‌های غرب برادرانه ایستاده‌اند
با توجه به نوع تهدید، پدافند غیرعامل بازآرایی می‌شود
توافق چین و آمریکا از منظر رسانه انگلیسی
رای گیری کم سابقه دو حزبی بر ضد ترامپ در سنای آمریکا
ساپینتو: به تیمم افتخار می‌کنم، عالی بودیم
ثابت کردید برای رسیدن به قله‌ها، مانعی وجود ندارد
آغاز فرایند اخذ گواهینامه‌های پروازی هواپیمای سیمرغ  (۳ نظر)
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قدردانی لاریجانی از طراحی هنرمندانه ایستگاه متروی مریم مقدس (س)  (۱ نظر)
بزرگداشت آیت الله دهکردی با پیام آیت الله مظاهری  (۱ نظر)
توان دفاعی ایران با قابلیت‌های بیشتر به‌روز می‌شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
افتتاح‌ زمین چمن مصنوعی در جغتای  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
نخستین جشنواره حجاب بانوی ایرانی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)