• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۰۳۷۵۲
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۳
اجتماعی » حقوقی و قضایی

کلاهبرداری با شگرد عضویت در بورس خارجی

رئیس پلیس فتا ناجا از کلاهبرداری با شگرد عضویت در بورس خارجی و دریافت سود با رمز ارز‌ها خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ سردار وحید مجید گفت: با توجه به ارجاع تعداد قابل توجهی پرونده از سوی شکات در استان خراسان رضوی مبنی بر سرمایه گذاری در ارز خارجی (فارکس) و دریافت سود به شکل رمز ارز، رسیدگی به موضوع در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت.
وی افزود: در بررسی‌های مقدماتی مشخص شد مال باختگان طی آشنایی با سرمایه گذاری که خود را نماینده یکی از بانک‌های مالزی معرفی کرده بود و با پیشنهاد سرمایه گذاری در بورس خارجی و سپس اعطای سود به صورت رمز ارز آشنا شده و ضمن انتخاب طرح خود از جدول پیشنهادی به صورت هفتگی سود خود را دریافت کرده بودند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


رئیس پلیس فتا ناجا ادامه داد: این فرد تاکنون میلیارد‌ها تومان از شهروندان کلاهبرداری کرده است که مال باختگان پس از مسدود شدن حساب کاربری شان در سایت‌های موصوف و اطمینان از عدم بازگشت سرمایه خود، موضوع را با پلیس فتا در میان گذاشتند.
سردار مجید بیان کرد: با توجه به تلاش کارشناسان پلیس فتا در استان خراسان رضوی سرکرده این باندکلاهبرداری به همراه دوتن از همدستانش در مشهد شناسایی، دستگیر و به اداره پلیس منتقل شدند.
این مقام مسئول ادامه داد: سرکرده این باند کلاهبرداری که شخصیت موجهی در بین مال باختگان داشت، توانسته بود مبالغ کلانی را سرمایه گذاری کند و به دنبال خود، افراد دیگری را نیز تحت عنوان زیر در این مجموعه بیاورد که آن‌ها نیز دچار ضرر و زیان مالی شده بودند.
رئیس پلیس فتا ناجا گفت: در بررسی از اموال رایانه‌ای متهم، تعدادی دستگاه pos جهت ساخت حسب یا اکانت و شارژ حساب کاربری افراد و فایل‌های صوتی پرزنت یا همان دعوت از افراد مختلف جهت حضور در این نوع سرمایه گذاری به دست آمد.
این مقام انتظامی با اشاره به احتمال دامنه دار بودن کلاهبرداری خاطر نشان کرد: پیش بینی می‌شود شهروندان دیگری نیز با این روش گرفتار شده باشند که از مال باختگان احتمالی در سایر نقاط کشور خواهانیم جهت مشخص شدن وضعیتشان، در صورتی که تحت عناوین www.gibank.io (http://www.gibank.io/) و www.f۱.guardiancapitalalag.asia (http://www.f۱.guardiancapitalalag.asia/) سرمایه گذاری کرده اند، با در دست داشتن مستندات و شکوائیه به پلیس فتا محل زندگی خود مراجعه کنند.
وی با بیان اینکه سایت‌های ذکر شده بدون پشتوانه مالی و جعلی و دائم در حال تغییر نام هستند، افزود: از کاربران فضای سایبری می‌خواهیم قبل از ورود به هرگونه سرمایه گذاری در این حوزه به عواقب آن بیندیشند و هرگز تحت تاثیر تبلیغات متعدد و پیشنهاد‌های اغواکننده که در حوزه سرمایه گذاری پانزی و هرمی یا عناوینی که توسط افراد یا شرکت‌های معتبر ارائه می‌شود، قرار نگیرند.
سردار مجید خاطرنشان کرد: شهروندان می‌توانند با مراجعه به پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.ir (http://www.cyberpolice.ir/) از به روز‌ترین اخبار و حوادث و آموزش‌های پیشگیرانه در حوزه فضای سایبری مطلع گردند.
صدا و تصویر دارد

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پاییز معطر با برداشت گل نرگس در خوسف
تاکید سفیر چین در ایران بر توسعه روابط گردشگری
ضرورت پیوند بین دانشگاه با صنعت و کشاورزی
هشدار مرکز بهداشت استان درباره آلودگی هوا؛ مراقب گروه‌های حساس باشید
اقامه ی نماز باران عصر جمعه بیست‌ و سوم آبان‌ماه در دو نقطه تهران
مداخله نظامی ژاپن در مساله تایوان با پاسخ سخت چین مواجه خواهد شد
توسعه فناورانه و فعال‌سازی ظرفیت‌های استانی، محور حمایت‌های معاونت علمی
برپایی بیمارستان سیار در مهرگان
هشدار بارش برف در آذربایجان‌غربی
برداشت سبز در خوزستان
کشف موتورسیکلت میلیاردی قاچاق در سروستان
از تبادل تجربه تا امضای تفاهم‌نامه‌های گردشگری در یزد
رویکرد جمهوری اسلامی ایران توسعه همکاری با همه کشور‌ها است
گرامیداشت یاد و خاطره شهید اسماعیل نیکخو در چالدران
حدود ۹۰ هزار پرونده در وقایع سال ۱۴۰۱ در فرآیند عفو قرار گرفتند
برگزاری مراسم سومین سالگرد شهدای امنیت در مشهد
مراکز معاینه فنی خودرو البرز به سامانه بیمه متصل می‌شوند
یک مصدوم بر اثر انفجار ناشی از نشت گاز در کرمانشاه
برداشت یاقوت سرخ کویر
جشنواره خیرین مدرسه‌ساز در سنندج
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
استادی که هم درس اخلاق می‌دهد، هم هنر خوشنویسی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
صدور موافقت اصولی راه‌اندازی یک طرح گردشگری در چهارمحال و بختیاری
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)