• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۰۴۰۰۹
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۳
سیاسی » انتخابات

با شعار اقتصاد بدون ربا وارد انتخابات شده ام

نماینده ادوار مجلس گفت: برای بهبود تدریجی مناسبات توسعه اقتصادی ایران و کمک به تحقق استقلال اقتصادی با شعار «اقتصاد بدون ربا» در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ حاضر شدم.

با شعار اقتصاد بدون ربا وارد انتخابات شده امبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما حسن سبحانی بعد از ثبت نام در ستاد انتخابات وزارت کشور با حضور درجمع خبرنگاران با بیان اینکه گسترش استقلال سیاسی با ریشه‌کن شدن فقر و محرومیت و توسعه اقتصادی ایجاد می‌شود افزود: شرایط اقتصادی کشور آنقدر مفسده‌آور شده که توسعه اقتصادی که امری اجتناب‌ناپذیر است در گرداب فقر و محرومیت طبقات پایین و حتی متوسط قرار گرفته است.
وی گفت: من با علم به این واقعیت و شرایط فعلی ضمن باور به قابلیت‌ها و توانایی‌های اصول قانون اساسی برای بهبود تدریجی مناسبات توسعه اقتصادی ایران و کمک به تحقق استقلال اقتصادی با شعار «اقتصاد بدون ربا» در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ حاضر شدم.
سبحانی افزود: برخلاف بی‌عنایتی‌های گذشته برای سومین بار سرمایه یک عمر تلاش علمی و عملی خویش در دانشگاه و مجلس و دولت را پیشکش بهبود اقتصاد ملی و ارتقاء تکریم ملت می‌کنم.
متن کامل بیانیه وی به این شرح است:
در آستانه قرن پانزدهم هجری شمسی، ایران عزیز ما برخوردار از استقلال سیاسی ویژه‌ای شده است که در قرون اخیر بی سابقه و در تاریخ ایران با لحاظ مسائل محیطی آن، منحصر به فرد است.
بدون شک حصول این استقلال، وامدار مجاهدت‌ها و شهادت ها، رنج‌ها و مرارت‌ها و همچنین تاملات فکری و مبارزات مدنی زنان و مردانی است که بخصوص در یکصد سال اخیر، عمدتا گمنام، اما همگی مصمم و صبور، مسیر متصلب استبداد و تحمیل را، به افق روشن آزادی و انتخاب متحول نموده اند. این صیرورت افتخار آمیز، از ناحیه هیچ انسان منصفی، الا کسانی که گرفتار انقطاع از گذشته وتاریخ خویش گردیده اند خدشه پذیر نمی‌باشد.
با وجود این واقعیت انکارناپذیر، استقلال سیاسی کشور ما، هنوز مورد تهدید و در معرض خطر تاراج و رجعت به استبداد و تباهی قرار دارد. زیرا از یک طرف چگونگی‌های حفظ، تعمیق و گسترش استقلال سیاسی در گرو تامین توام با حفظ آزادگی نیاز‌های انسان در جریان رشد و ریشه کن شدن فقر و محرومیت و دستیابی به توسعه و استقلال اقتصادی است و از طرف دیگر مناسبات حاکم بر شرایط اقتصادی کشور آنچنان در چنبره روابط نا سالم واستثماری انسان از انسان و چگونگی مالکیت انسان بر ابزار‌های تولید، محبوس، غیرمولد و مفسده آور شده است که توسعه اقتصادی، که تحقق بخشیدن به آن، امری اجتناب ناپذیر و حتی لازمه دین ورزی بایسته است در گرداب باطل فقر و محرومیت طبقات پائین و حتی اقشار وسیعی از هموطنان شریف ما در طبقات متوسط، گرفتارآمده و به طور فرسایشی زندگی اقتصادی و به تبع استقلال سیاسی را به اضمحلال تهدید می‌نماید.
اینجانب به عنوان استاد اقتصاد دانشگاه تهران، با وجود علم به مخاطرات تهدیدی چنین ویرانگر و واقف به صعوبت مسیر و مشکلات متصلب شده کشور، ضمن باور به قابلیت‌ها و کارآمدی اصول قانون اساسی، با هدف کاستن و مهار نرخ رشد تخریبی که اقتصاد و جامعه ایران را فرا گرقته است و امیدواری به بهبود تدریجی مناسبات معطوف به توسعه اقتصادی ایران، به منظور ایفای نقش و کمک به تحقق استقلال اقتصادی مکمل و پشتیبان استقلال سیاسی، با شعار سرشار از شعور "اقتصاد بدون ربا "، درانتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ داوطلب شده و حضوریافته ام و با این امید که دست اندرکاران امر انتخابات بیش و پیش از دیگران اقتضائات رعایت همه وجوه حقوق ملت، لزوم و حساسیت پاسداری ازمیراث استقلال سیاسی، نوع مشکلات مردم و بایسته‌های راهبردی ایران اسلامی را تشخیص می‌دهند بر آن هستم تا علیرغم بی عنایتی‌های گذشته، برای بار سوم، سرمایه یک عمر تلاش علمی وعملی خویش در دانشگاه و مجلس و دولت را، پیشکش بهبود اقتصاد ملی و ارتقا تکریم آحاد ملت شریف ایران نموده و در این مسیر از بذل حتی ذره‌ای هم فروگذار ننمایم.
از خداوند بزرگ مسالت دارم تا منویات این بنده خویش را، آنچنان منطبق با خواسته‌ها و آرمان‌های مردم شریف ایران قراردهد که در پیامد آن، مقدمتا به افتخارحمایت و سپس پشتیبانی آنان برای پیروزی ملت، در جهاد سخت و عظیم نیل تدریجی به توسعه و مآلا استقلال اقتصادی و به تبع آن حفظ و تعمیق استقلال سیاسی، نائل آیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بانوان بوکسور در رینگ کشوری
سرمایه گذاری ۲۰۰ همتی دولت در صنعت آب و برق گلستان
توسعه فضا‌های آموزشی در دزپارت استان خوزستان
دوره تخصصی «نهج‌البلاغه‌پژوهی» برگزار می‌شود
زلزله ۳.۵ ریشتری در حوالی چلگرد
پیشرفت چشمگیر کتابخانه مرکزی مازندران پس از ۱۸ سال
افتتاح فاز یک پروژه پرورش گوسفند داشتی پرتولید در شهرستان مهریز 
دانه‌های برف در همدان، باز هم زینت بخش زمین شد
نقش کلیدی تغذیه و فعالیت بدنی در پیشگیری از تحلیل عضلانی
پرداخت هزار و ۵۷ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال و کارآفرینی در خراسان جنوبی
دوومیدانی داخل سالن قهرمانی آسیا؛ صدرنشینی میزبان در روز دوم
دهدشت پر بارشترین منطقه استان در بارشهای امروز
عشایر، موتور محرک تولید در استان قزوین 
خوزستان، نائب قهرمان مسابقات کشتی فرنگی نوجوانان کشور
افتتاح طرحهای تقویت پست برق خراسان رضوی با ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار
روزشمار انقلاب اسلامی در اردبیل
حل مسئله محور؛ رویکرد اصلی جایزه ملی «تا ثریا»
واگذاری۱۰ هزار سند بنیاد علوی در کشور
امدادرسانی به ۵۹۵ حادثه دیده برف وکولاک در استان
یک باند کلاهبرداری در شاهرود متلاشی شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
افزودنی‌های شیمیایی جایگزین مناسب سیمان در تولید بتن
شکارچیان متخلف در دام قانون
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
بدون تعارف با فرمانده دانشگاه هوایی شهید ستاری
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
وقتی خبر، ترس شلیک می‌کند
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)