• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۰۵۵۷۷
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۲
بین الملل
آخرین تحولات همه گیری کووید ۱۹ در جهان

بیش از ۱۶۱ میلیون مبتلا به کرونا در جهان

بر ساسا اعلام سازمان جهانی بهداشت تاکنون بیش از ۱۶۱ میلیون نفر در جهان به ویروس کووید ۱۹ مبتلا شدند که از این تعداد بیش از ۳ مییون ۳۰۰ هزار نفر جان خود را از دست داده اند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما‏، خبرگزاری فرانسه روز جمعه در گزارشی از پاریس آخرین آمار و تحولات مربوط به شیوع ویروس کرونا را که تا کنون جان بیش از سه میلیون و ۳۰۰ هزار نفر را در سراسر جهان گرفته است، به شرح زیر اعلام کرد:

بیش از ۱۶۱ میلیون مبتلا به کرونا در جهان
مرگ بیش از سه میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در جهان:
بر اساس آخرین آمار رسمی، از اواخر دسامبر ۲۰۱۹ که دفتر سازمان جهانی بهداشت در چین از ظهور بیماری «کووید-۱۹» در این کشور خبر داد تا بعد از ظهر پنجشنبه بیش از ۱۶۱ میلیون نفر در سراسر جهان به این بیماری مبتلا شده و دست کم سه میلیون و ۳۵۹ هزار و ۴۷۶ نفر نیز جان خود را از دست داده اند.
آمریکا به لحاظ موارد ابتلا و موارد مرگ و میر ناشی از کرونا، همچنان بالاترین آمار را در جهان به خود اختصاص داده است. در آمریکا دست کم ۵۸۴ هزار و ۴۶۴ نفر جان خود را از دست داده اند. پس از آمریکا، برزیل (با ۴۳۰ هزار و ۴۱۷ مورد مرگ)، هند (با ۲۵۸ هزار و ۳۱۷ مورد مرگ)، مکزیک (با ۲۱۹ هزار و ۵۹۰ مورد فوتی) و انگلیس (با ۱۲۷ هزار و ۶۴۰ مورد مرگ) بیشترین قربانیان کرونا را ثبت کرده اند.

دانشمندان خواستار تغییر الگوی تهویه در ساختمان‌ها هستند:
حدود ۴۰ دانشمند جهان روز پنجشنبه ایجاد استاندارد‌های جدید تهویه در ساختمان‌ها و «تغییر الگوی» آن را خواستار شدند تا در آینده بتوان با عفونت‌های تنفسی که از طریق هوا انتقال می‌یابد مانند کووید-۱۹ بهتر مقابله کرد.
این دانشمندان در مقاله‌ای که در نشریه «ساینس» منتشر شد‏، اعلام کردند: «در قرن ۲۱ باید اطمینان یابیم که هوا در ساختمان‌های ما پاک است، همانطور که انتظار داریم آبی که از شیر آب خارج می‌شود، پاک است.»

چین خواستار لغو حق مالکیت معنوی واکسن هاست:
دولت چین روز پنجشنبه اعلام کرد موافق پیشنهاد سازمان جهانی تجارت برای لغو حق مالکیت معنوی واکسن‌های کووید-۱۹ است.
آمریکا که زمانی با این ایده مخالف بود، اوایل ماه کنونی میلادی (مه) هنگامی که دولت جو بایدن در نهایت موضع خود را تغییر داد، همه را غافلگیر کرد.
لغو حق مالکیت معنوی اقدامی است که بسیاری از کشور‌های در حال توسعه برای افزایش تولید و دسترسی به واکسن‌های کووید-۱۹ آن را از سازمان جهانی تجارت درخواست کرده اند.

نگرانی در مورد شیوع گونه هندی ویروس کرونا در انگلیس:
بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس شامگاه پنجشنبه در مورد شیوع گونه هندی ویروس کرونا در این کشور ابراز نگرانی کرد.
با این حال‏، وی در مورد ادامه برنامه زمانی لغو تدریجی محدودیت‌های قرنطینه‌ای در این کشور اطمینان داد. آخرین مرحله از محدودیت‌های قرنطینه‌ای در این کشور قرار است ۲۱ ژوئن لغو شود.

استقبال بایدن از روزی بزرگ در مقابله با همه گیری:
جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا روز پنجشنبه پس از اعلام لغو استفاده از ماسک برای افرادی که واکسن زده اند، از «روزی بزرگ» در مقابله با همه گیری استقبال کرد.
به علاوه پس از آنکه مجوز استفاده از واکسن آمریکایی-آلمانی فایزر/بیوان. تک برای گروه سنی نوجوانان ۱۲ تا ۱۵ ساله در آمریکا صادر شد، از روز پنجشنبه واکسیناسیون این گروه سنی با این واکسن در برابر کووید-۱۹ امکان پذیر شد.

سوزاندن لاشه راسو‌های معدوم شده در دانمارک:
مقامات دانمارک اعلام کردند لاشه‌های راسو‌هایی را که چند ماه پیش در چارچوب مقابله با کووید-۱۹ با عجله معدوم و دفن شدند، روز پنجشنبه از زیر خاک بیرون آورده شدند تا سوزانده شوند.
اواخر سال ۲۰۲۰ مقامات دانمارک از بیم شیوع نوع جهش یافته‌ای از ویروس کرونا که در راسو‌ها شناسایی شده بود و به گفته متخصصان احتمالا در برابر واکسن‌ها مقاوم بود، در مجموع حدود ۱۵ میلیون راسو در این کشور معدوم شد.

نخستین مسابقه عمومی در برزیل از مارس ۲۰۲۰:
شش هزار تماشاچی روز یکشنبه می‌توانند برای تماشای فینال مسابقات فوتبال ایالت مارانیائو در شمال برزیل شرکت کنند. بلیط این مسابقه برای نخستین بار از مارس ۲۰۲۰ برای عموم به فروش می‌رسد و کسانی که قصد دارند برای تماشای این مسابقه شرکت کنند، یا باید واکسن زده باشند یا جواب منفی آزمایش کرونای خود را ارائه کنند.

یک اتحادیه پزشکان ژاپنی برگزاری بازی‌های المپیک توکیو را غیرممکن دانست:
یک اتحادیه پزشکان ژاپن در پیامی به دولت این کشور اعلام کرد با توجه به تشدید شرایط همه گیری کووید-۱۹ در این کشور، برگزاری بازی‌های المپیک توکیو در ایمنی کامل امکان پذیر نیست.
این اتحادیه با بیان اینکه برگزاری ایمن این بازی‌ها در زمان همه گیری غیرممکن است، افزود: «ما با برگزاری بازی‌های المپیک توکیو در شرایطی که کل جهان در حال مقابله با ویروس کرونای جدید است، به شدت مخالفیم.»
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تلفات نظامیان صهیونیست در حملات پهپادی حزب الله لبنان
برگزاری همایش نقاشی رنگین کمان تاریخ در تبریز
سیل خروشان غیرت و مقاومت در آذربایجان غربی
تأکید بر اصالت تاریخی و ابدی نام خلیج فارس در فضای مجازی
پیام قدردانی نماینده ولی فقیه در لرستان از حضور حماسی مردم در رزمایش «جانفدا برای ایران امام رضایی»
شهادت ۱۴ شهروند لبنانی در حملات رژیم صهیونیستی
افتتاح چمن مصنوعی در هادیشهر
ایران محاصره‌پذیر نیست
شصت ویکمین میعاد مقاومت مردم ارومیه ‌
دبستان شجره‌ طیبه، نماد مظلومیت و عزت ملت ایران
محکومیت حمله به کاروان «صمود» و اسارت فعالان حامی مردم غزه
اجرای حکم قلع و قمع ۳۵ مورد تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی در اهر
تاکید شهرداری تهران بر پرداخت هزینه‌های اسکان آسیب دیدگان جنگ
تداوم بارش پراکنده در سمنان
تجلیل از اعضای شورای اسلامی شهر بناب
واکسیناسیون مؤثرترین راه پیشگیری از بیماری‌ها
میدان داری بانوان روستای کامل آباد مراغه
تجدیدمیثاق مردم خوی با آرمان‌های رهبر شهید
تمرین تیم ملی فوتبال ایران
نقش کلیدی جامعه کارگری در حفظ انسجام ملی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
بازگشت به جنگ آثار مخربی بر غیرنظامیان خواهد داشت
«کادر فنی» و «پویش پرچم»، از شبکه ورزش
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
دبستان شجره‌ طیبه، نماد مظلومیت و عزت ملت ایران
فراخوان مسابقه عکس خط مقدم مرهم
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پزشکیان: ادامه محاصره دریایی غیرقابل تحمل است
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
امارات برای گذران زندگی طلا‌های خود را حراج کرد
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ وگنده‌گویی وزیرخزانه‌داری آمریکا
پیکر عبدالحمید نقره کار پیشکسوت معماری ایرانی- اسلامی به خاک سپرده شد
مهلت ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان آزمون مشاوره خانواده ۱۴۰۴ اعلام شد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)