• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۰۷۲۱۸
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۶
بین الملل » غرب آسیا
با نگاهی به رسانه های صهیونیست

عطوان: رؤیای صهیونیسم بر باد رفته است

عبد الباری عطوان سردبیر رای الیوم با در نظر گرفتن مطالب رسانه‌های اسرائیلی گفت: رؤیای صهیونیسم بر باد رفته است.

عطوان: رؤیای صهیونیسم بر باد رفته استبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، سردبیر روزنامه اینترنتی رأی الیوم با اشاره به شکست مفتضحانه و سهمگین نظامی و اطلاعاتی رژیم صهیونیستی و نیز شکست «دیپلماسی سازشکارانه جنبش فتح» در برابر «پیروزی جنبش حماس در میدان» نوشت حرف غالب رسانه‌های اسرائیلی این روز‌ها آن است که رؤیای صهیونیسم بر باد رفته و فرو ریخته است و ارتش اسرائیل که شکست ناپذیر بود شکست خورده و ائتلاف مقاومت پیروز شده است.

عبد الباری عطوان در رأی الیوم نوشت زمانی که در تلویزیون می‌بینیم صد‌ها شهرک نشین اسرائیلی اعم از زن و مرد و خردسال از ترس و هراس- آن هم با لباس‌های راحتی - پس از اصابت صد‌ها فروند موشک مقاومت که همانند صاعقه از نوار غزه به تل آویو شلیک می‌شود فرار می‌کنند و البته این موشک‌ها برای گرفتن انتقام خانواده ابو حطب و ده شهید این خانواده از جمله هشت کودک و نیز در هفتاد و سومین سالگرد غصب فلسطین شلیک می‌شود، آیا همان کشور قابل سکونت و زندگی است؟!
فقط چند ماه پیش بود که اسرائیلی‌ها و برخی از هم پیمانان سازشکار جدید آنان به تصور اینکه آرمان فلسطین مرده و ملتش نیز تسلیم شده و پرچم‌های سفید بلند کرده است و دولت اشغالگر جایگزین حمایت از این سازشکاران خواهد بود, «صلح آبراهام» را جشن گرفتند، اما الان موشک‌های «مبارک» فلسطینی ارزیابی غلط آنان و شکست دو سویه نظامی و اطلاعاتی شان را بر ملا و بیش از شش میلیون شهرک نشین یهودی و در صدر آن‌ها نتانیاهو و اعضای دولتش را که همگی امنیتی هستند مجبور کرد در پناهگاه‌ها زندگی کنند.
اسرائیل می‌جنگید و می‌کشت و مطمئن بود دست برتر را دارد و هیچ دستی بالای دستش نخواهد بود، زیرا موشک‌های مقاومت که «بیهوده» یا «لوله‌های توخالی» خوانده می‌شدند و در بهترین حالت بیشتر از یک کیلومتر برد نداشتند و کلاهک‌های منفجر شونده نیز نداشتند، اما الان همین موشک‌ها به هر نقطه از فلسطین اشغالی می‌رسند و همه معادلات قدرت و بازدارندگی را دگرگون می‌کنند و پاک و منزه است خدایی که تغییر دهنده احوال است.
عاقلانه است که اسرائیل پس از ۷۳ سال و برای نخستین بار یک فرودگا امن ندارد و همه هواپیما‌های سازشکاران نیز باندی برای فرود پیدا نمی‌کنند و سفرای این کشور‌ها نیز راه گریزی از موشک‌های مقاومت ندارند تا جانشان را نجات دهند و به کشورشان بازگردند.
رسانه‌های اسرائیلی را هر روز پیگیری می‌کنیم و حرف غالب این روز‌های آنان تأیید می‌کند که رؤیای صهیونیسم بر باد رفته و فرو ریخته است و ارتش اسرائیل شکست خورده است و ائتلاف مقاومت به رهبری جنبش حماس و شاخه نظامی آن به فرماندهی محمد ضیف و رزمندگانش کمتر از گذشت شش روز از آغاز نبرد‌ها پیروز شده اند و او برای ادامه جنگ و شلیک موشک‌ها به مدت شش ماه نیز آمادگی دارد و برخی ارزیابی‌های نظامی نشان می‌دهد موشک‌های گنبد آهنین شاید خیلی زودتر از موشک‌های مقاومت تمام شود و همین هم تفسیر کننده عجله و شتاب هراسان دولت آمریکا به سوی مصر و قطر و التماسش برای برقراری هرچه سریعتر آتش بس است.
اسرائیل امروز همزمان در سه جبهه فلسطینی می‌جنگد جبهه اول در مناطق اشغالی سال ۱۹۴۸ میلادی و جبهه دوم در کرانه باختری و جبهه سوم در نوار غزه است و این جبهه‌ها حتی اگر توافق آتش بسی نیز حاصل شود همواره ملتهب و داغ باقی خواهند ماند و انتفاضه اول و مقدس سنگ در سال ۱۹۸۷ میلادی سه سال ادامه یافت و انتفاضه دوم چهار سال و انتفاضه سوم شاید بیشتر از این ادامه یابد، زیرا تیر فلسطینی از کمان خارج شده است و جز به پیروزی به اذن الهی رضایت نخواهد داد.
از فریاد سرتیپ جبریل رجوب (دبیر جنبش فتح) در تلویزیون و حمله شدیدش به حکام عربی که با محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطینی در رام الله تماس نگرفتند تعجب می‌کنیم و می‌پرسیم برای چه آنان با وی تماس بگیرند حال آنکه بیشتر آن‌ها در کنار دولت اشغالگر اسرائیل هستند و با توجه به اینکه محمود عباس در سنگری در زیر زمین پشت سایت‌های شلیک موشک به تل آویو نیست بنابراین تماس‌ها نیز با رزمندگانی صورت می‌گیرد که در سنگر مقاومت هستند و ایمان دارند همین موشک‌هایی که بیهوده خوانده می‌شدند تنها زبانی است که اشغالگران می‌فهمند و نه مذاکرات و هماهنگی‌های امنیتی و حمایت از شهرک نشینان و تحویل رزمندگان با شرف و عاملان عملیات به سازمان اطلاعات اشغالگران.
محور مقاومت به رهبری حماس به حامی و پشتیبان ملت فلسطین و مقدسات آن و مسجد الاقصی و کلیسا‌ها تبدیل شده است و نهاد‌های نظامی و امنیتی اسرائیل نیز یکی با معادله جدید موشک‌ها و دیگری با بزرگترین شکست اطلاعاتی در تاریخ دولت اشغالگر بی اعتبار شده اند. نهاد‌های نظامی و امنیتی اسرائیل غرق در خواب برتری دروغین بودند که زمانش گذشته است و دولت اشغالگر در سراسر جهان پز توانایی‌های امنیتی و نظامی اش را می‌داد.
این محور و گروه‌های آن در حال پایه گذاری مقبولیت جدیدی هستند که سرفصل اصلی آن هم این است که اگر حرف بزند عمل می‌کند و اگر تهدید می‌کند به اجرا در می‌آورد و در نبرد آگاهی و جنگ روانی و میدانی نیز موفقیت بی سابقه‌ای هم کسب کرده است و مردم ما در کرانه باختری در کنار هر حفره‌ای که موشک‌های مقاومت در مناطق صهیونیست نشین در قدس اشغالی فرود آمده است شادی می‌کنند.
جنبش فتح، سازمان آزادیبخش را با تفنگ هدایت کرد و رهبری اش را به عهده گرفت و به علت رهبری اش که تفنگ را در خدمت هماهنگی امنیتی و حمایت از اشغالگران و شهرک نشینان و حساب کردن روی مذاکرات و اعتماد به اشغالگران به خدمت گرفت به صف‌های عقب رفته است، اما ائتلاف حماس مبارز، تفنگ را به موشک تبدیل کرد و موشک‌ها را با شایستگی در خدمت حمایت از مسجد الاقصی و بازگرداندن کرامت امت به کار گرفت و این ائتلاف اراده و جرأت ورود به نبرد‌ها را دارد و این قاعده طلایی جدیدی است که در حال حاضر حاکم است و ملت فلسطین و ملت‌های عرب و مسلمان نیز از آن حمایت می‌کنند.
اسرائیلی‌ها که در اوج شکست هستند و عقلشان را از دست داده اند هر قدر که می‌خواهند برج‌های مسکونی را در غزه مقاوم ویران کننند که برج‌ها دوباره ساخته خواهند شد، اما آنچه جبران و ساختن مجددش دشوار است فروپاشی رؤیای صهیونیسم و برتری نظامی و زندگی در امنیت و ثبات در یک سرزمین غصب شده به نام فلسطین است آن هم سراسر فلسطین.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
میلیون‌ها بات در خدمت عملیات رسانه‌ای غرب
پانزدهمین «محفل سینما انقلاب» به پایان رسید
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۷ اسفند ۱۴۰۴
دعای هر روز و روز هشتم ماه مبارک رمضان
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
رفع تصرف اراضی ملی در سیاهکل
آغاز پویش خانه‌تکانی با مصرف بهینه آب در بندر ماهشهر 
کشت گیاه علوفه‌ای ماشک در مزارع الوار گرمسیری اندیمشک
۳ کشته و مصدوم در حادثه رانندگی محور یامچی - مرند
مجازی شدن کلاس‌های نظری دانشگاه آزاد خوزستان تا پایان امسال
مهر و موم کردن مرکز زیبایی غیرمجاز در لنگرود
افزایش غلظت غبار در آسمان سمنان
محرومیت روستای دره اشکفت بخش مرغای ایذه از جاده آسفالت+فیلم
تجلیل از برگزیدگان جشنواره مالک اشتر سپاه و بسیج در کهگیلویه و بویراحمد
تجلیل از برگزیدگان جشنواره مالک اشتر سپاه و بسیج در استان
دیدار استاندار خراسان شمالی با رییس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) 
هماهنگی‌های بزرگداشت سردار سرافراز، شهید حسین املاکی در لنگرود
حقوق اسفندماه رانندگان سرویس مدارس دزفول پرداخت می‌شود
یک برد و یک شکست سهم نمایندگان استان در لیگ برتر هندبال مردان
اوقات شرعی اهواز، ۷ اسفند ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا
ترکیه ادعای برنامه‌ریزی برای حمله به ایران در صورت اقدام آمریکا را رد کرد
ایرانیان کارکرد رُعب‌افکنی آمریکایی‌ها را مختل کرده‌اند
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد
قالیباف خطاب به آمریکایی‌ها: همه گزینه‌ها روی میز است
آغاز فیلمبرداری کوچه ۶ متری در البرز
تخلفات رانندگی در سفر‌های نوروزی پر هزینه‌تر شد
ترامپ ترجیح می‌دهد بحران با ایران از راه دیپلماتیک حل‌ شود
کشتی آزاد رده بندی اتحادیه جهانی؛ معرفی حریفان نمایندگان ایران
ضرورت راه اندازی کرسی‌های آزاد اندیشی در دانشگاه‌ها
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز
دادگاه کورش کمپانی در ایستگاه پایانی
نخستین نشست کارگروه ساماندهی مد و لباس استان کرمان برگزار شد
اعلام جرم علیه دهیاران متخلف در مازندران  (۳ نظر)
ثریا آقایی به کشور بازگشت  (۱ نظر)
واگذاری قطعات زمین در کرمان  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
اعلام محل‌های مجاز تخلیه نخاله در ارومیه  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های صنعت برق در ۳ استان کشور  (۱ نظر)
حضور ۲۱۲ تولیدکننده پوشاک در نمایشگاه هدی  (۱ نظر)
تأکید اژه ای بر تسریع رسیدگی به پرونده‌های اغتشاشات  (۱ نظر)