• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۱۰۲۹۹
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۵:۵۵
بین الملل » غرب آسیا

سخنگوي حماس: آتش بس را تاييد نمي کنيم

حازم قاسم: ما این اخبار را تایید نمی‌کنیم، این اخبار درست نیست و در این زمینه اتفاق جدیدی رخ نداده است.

به گزارش سرویس بین الملل­ ­­خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره مباشر؛ سخنگوی جنبش حماس در فلسطین اظهار داشت حماس اخبار منتشر شده درباره ارائه پیشنهاد برای آتش بس را تایید نمی‌کند.
حازم قاسم در گفت و گو با الجزیره مباشر درباره خبر‌های منتشر شده مبنی بر ارائه طرح پیشنهادی برای توقف درگیری‌ها گفت این اخبار تنها در رسانه‌های عبری منتشر شد و حتی در اراضی صهیونیستی نیز درباره آن آراء متناقض وجود دارد، چون برخی این خبر را منتشر و در ادامه منابع سیاسی آن را تکذیب کردند. ما این اخبار را تایید نمی‌کنیم، این اخبار درست نیست و در این زمینه اتفاق جدیدی رخ نداده است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وي افزود در واقع ما خبر شبکه تلویزیونی عبری را رد می‌کنیم، حتی سران سیاسی و نظامی رژیم اشغالگر هم پیوسته آتش بس را رد می‌کنند و از تداوم عملیات نظامی می‌گویند، تحولات میدانی نیز این اخبار را رد می‌کند، زیرا اشغالگران بمباران نوار غزه را افزایش داده و دامنه حملات‌شان را به غیر نظامیان و مناطق مسکونی متمرکز کرده اند.
وی ادامه داد تلاش‌هایی از سوی مصر، قطر و سازمان ملل متحد وجود دارد و این تلاش‌ها از همان روز اول تجاوز، آغاز شده بود، یعنی از همان روز اول جنگ، رایزنی‌هایی آغاز شده بود، ما هم از همان اول گفتیم اشغالگران با در پیش گرفتن پاک سازی نژادی، یورش به منطقه شیخ جراح، باب العامود، مسجدالاقصی و حمله به نمازگزاران، آغاز گر بحران بودند، آنان سپس دامنه حملاتشان را به نوار غزه کشاندند و جنایات زیادی مرتکب شدند، طرف‌هایی که در پی پایان دادن به این تجاوز هستند باید به این تنش‌های فزاینده پایان دهند تا اشغالگران دست از سر قدس و نوار غزه بردارند. البته هنوز تلاش‌ها ادامه دارد، اما رژيم صهيونيستي با آتش بس مخالفت کرد و سیاست‌های میدانی این رژيم هم افزایش تنش است.
حازم قاسم درباره خبر پیشنهاد مصر برای پایان درگیری‌ها و بیان اینکه قاهره زمان اجرای آن را از ساعت شش صبح روز پنجشنبه اعلام کرده است، گفت بار دیگر باید بگویم که این خبر را شبکه دوازده تلویزیونی رژيم صهيونيستي منتشر کرد و هنوز چیزی در این زمینه به ما نرسیده است. اما اگر چنین پیشنهادی به ما برسد باید توجه داشته باشیم که اشغالگران آغازگر تجاوز بوده اند، اشغالگران حتی در غرب قدس بیش از چهار نفر از حاضران در تظاهرات مسالمت آمیز را به شهادت رساندند و صد‌ها نفر را مصدوم کردند، نوار غزه شاهد حملات هوایی شدیدی است، در نتیجه این اشغالگران بودند که شرایط را به اینجا رسانده اند، در چنین شرایطی صحبت از توقف تنش و پایان دادن به جنگِ دیوانه وارِ دشمن علیه نوار غزه موضوعی است که می‌توان آن را بررسی کرد، اما قبل از هر اتفاقی، اشغالگران باید دست از سر شهروندان ما در غزه و قدس بردارد.
سخنگوی حماس درباره طرح اردنی، فرانسوی و مصری، برای آتش بس موقت و انساندوستانه در غزه گفت ما این خبر را از طریق رسانه‌ها شنیده ایم، واقعیت این است که به این تجاوز باید پایان داده شود، آنچه شاهدیم یک جنگ تمام عیار علیه شهروندان ما درنوار غزه است در نتیجه باید به تجاوز پایان داده شود و اجازه داده نشود بار دیگر چنین تجاوزاتی تکرار شود، مقاومت برای مقابله با چنین جنایاتی آماده است، در این زمینه تنها مسائل انساندوستانه مطرح نیست بلکه مسائل سیاسی و ملی درباره قدس و مسجد الاقصی و همچنین حق مقاومت برای دفاع از اهالی نوار غزه نیز مطرح است.
وی درباره آخرین تحولات غزه گفت افزایش تنش نتیجه ناتوانی اشغالگران در دستیابی به اهداف مورد نظر است. واکنش مقاومت که دامنه آن به مناطق مختلف اراضی صهیونیستی رسیده است موجب شد تا ساکنان اراضی اشغالی تلخی ناشی از این نبرد را احساس کنند، اشغالگران هم نتوانستند برای پیروزی وهمی خود تصویر درستی انتخاب کنند و به ساکنان اراضی اشغالی معرفی نمایند. آنها در پایان دادن به شلیک موشک‌های مقاومت و پایان دادن به سیاست‌ها و واکنش‌های مقاومت، که هر بار با پرده برداری از امکانات جدیدی همراه است، ناکام بوده اند، در نتیجه برای جبران این ناکامی‌ها سعی می‌کنند تا حد امکان غیر نظامیان را بکشند و به شیوه‌های مختلف تروریستی پناه ببرند، زیرا جامعه صهیونیستی تندرو و تشنه خون است و تلاش نتانیاهو این است که این مردم را راضی کند تا شاید با این روش بتواند بخشی از ناتوانیهایش در برابر مقاومت را جبران کند.
حازم قاسم در پاسخ به سئوالی که اگر این تجاوزات ادامه یابد مقاومت چه خواهد کرد؟ گفت ما هم همان کاری را می‌کنیم که هر ملت تحت اشغالی انجام می‌دهد، حماس و دیگر گروه‌های مقاومت با تمام قدرت، جسارت و منطق به مبارزه مشروع خود ادامه خواهد داد. هدف ما این است که به هر جنایتی که اشغالگران مرتکب می‌شوند پاسخ دهیم، آنها اشغالگرانی هستند که سرزمین فلسطین را آلوده و قدس، یکی از مقدس‌ترین مکان‌ها را هتک کرده اند. با این حساب ما به مبارزه با اشغالگران ادامه می‌دهیم، واکنش مناسب به جنایات صهیونیست‌ها فقط حق ما نیست بلکه وظیفه ما هم به شمار می‌آید. ما از تهدیدات مقامات نظامی صهیونیست هراسی نداریم و مبارزه قانونی خود علیه تجاوزات دشمن را متوقف نمی‌کنیم. ما ملتی هستیم که راه مبارزه با اشغالگر را برگزیده ایم و می‌دانیم این کار تاوان دارد در نتیجه آماده ایم برای حمایت از فلسطین، قدس و مسجد الاقصی هر تاوانی را بپردازیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ناپایداری جوی و دریایی در هرمزگان از بعدازظهر امروز ۱۱ اردیبهشت
پیش بینی بارش‌های رگباری در مناطقی از کشور
برتری ناتینگام و اسپورتینگ مقابل حریفان
پایداری دو ماهه مردم بهارستان؛ طنین نام خلیج فارس در اجتماع شبانه نسیم‌شهر
صحنه‌هایی از تجلی نجوا‌های عاشقانه زائران ایرانی در مدینه النبی
طنین عهد و استقامت در فیروزکوه؛ اجتماع باشکوه مردم در سوگ امام شهید
ثبت ملی تثبیت روایتِ شکست راهبردی دشمن در دشت مهیار
نابغه مازندرانی کشتی ایران درگذشت
مثل کبوتران حرم باش و پر بگیر ...
همراهی با خیران را وظیفه دینی و رسانه‌ای خود می‌دانیم
۱۱۵ رأس دام قاچاق در نایین توقیف شد
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، جمعه ۱۱ اردیبهشت
جایگزینی رادار‌ها و موشک‌های آمریکا دشوار و زمان بر است
انتقاد نخست‌وزیر اسلواکی از عملکرد سازمان ملل در قبال حمله آمریکا به ایران
راه اندازی میز خدمت تا ایستگاه مشاوره
موج مجازی با نام «خلیج همیشه فارس» در سایه بیانات رهبری
هیچ شناور متخاصمی وارد خلیج فارس نخواهد شد
امنیت مراودات با دنیا را در خلیج فارس ایجاد می‌کنیم
سازمان ملل: هزینه جنگ علیه ایران برابر با کمک به حدود ۹۰ میلیون نفر است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
بازگشت به جنگ آثار مخربی بر غیرنظامیان خواهد داشت
«کادر فنی» و «پویش پرچم»، از شبکه ورزش
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
دبستان شجره‌ طیبه، نماد مظلومیت و عزت ملت ایران
فراخوان مسابقه عکس خط مقدم مرهم
مثل کبوتران حرم باش و پر بگیر ...
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پزشکیان: ادامه محاصره دریایی غیرقابل تحمل است
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)