• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۱۲۰۰۸
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۹
مرکزی » اقتصادی
شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی؛

حمایت از تولید، تقویت صنایع بین بخشی و توانمند کردن واحدهای تولید

در شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی، فعالان اقتصادی برنامه‌ها چالش‌ها و راهکارها رفع موانع تولیدو راهکارهای افزایش تولید و سرمایه‌گذاری در استان مرکزی را بیان کردند.

حمایت از تولید، تقویت صنایع بین بخشی و توانمند کردن واحدهای تولید

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ در شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی که با حضور استاندار و مدیران استان مرکزی برگزار شد، فعالان اقتصادی برنامه‌ها چالش‌ها و راهکارها رفع موانع تولیدو راهکارهای افزایش تولید و سرمایه‌گذاری در استان را بیان کردند.

استاندار مرکزی در نشست شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی استان مرکزی گفت: فرصت سازیی و شناخت ظرفیت‌های موثر از ویژگی‌های مدیریت متعهدانه است و در این راستا اقدامات گسترده‌ای در استان برای شناسایی چالش‌ها و راهکارهای مناسب دوران پساتحریم در دستور کار قرار گرفته است.

سید علی آقازاده افزود: به‌زودی کمیته‌ای از سوی دبیرخانه شورای گفت و گو بخش خصوصی و دولت در استان مرکزی فعال می‌شود تا مباحث کارشناسی شده در حوزه‌های مختلف استان برای دوران پساتحریم را ارزیابی کرده و راهکارهای نهایی ارایه شود.

او اضافه کرد: بر اساس اعلام منابع داخلی و خارجی، به احتمال زیاد آمریکا در چند هفته آتی به برجام باز می‌گردد و روند مذاکرات رو به جلو است و در این شرایط باید بستر لازم برای استفاده از فرصت‌ها از هم اکنون دیده شود.

استاندار مرکزی عنوان کرد: در راستای پساتحریم باید فرضیه‌های مختلف در کوتاه‌مدت و بلندمدت بررسی شود و موضوع ارز برای خیلی از واحدهای تولیدی در  پسا تحریم مهم است و به طور قطع از سرگیری دوباره برجام در بسیاری از مسایل از جمله نرخ ارز اثر دارد.

آقازاده افزود: استان مرکزی پایتخت صنعت کشور است که شمار زیادی از صنایع مادر تخصصی و مهم و صنایع متوسط و کوچک در آن فعالیت دارند بنابراین باید بررسی شود که چه لایه‌هایی از تولیدکنندگان تحت تاثیر نرخ ارز قرار دارند و این واحدها شناسایی شوند.

او ادامه داد:  رفع تحریم‌ها برای کشور باید با نگاهی هوشمندانه و کارشناسی دیده شود و با آگاهی و تعهد از فرصت‌های آن بهره گرفت و تهدیدهای احتمالی را نیز شناخت و از هم اکنون برای آن‌ها برنامه داشت.

استاندار مرکزی گفت: تولید و صنعت استان باید با پشتوانه قوی اطلاعات صحیح در دوران کنونی و پساتحریم فعالیت کند و توان  کنترل تهدیدهای احتمالی و حرکت به‌موقع در فرصت‌های طلایی را ببیند تا ضریب اسیب‌پذیری این بخش مهم به حداقل ممکن برسد.

آقازاده اظهار داشت: استان مرکزی در دوران تحریم  با وجود تنگناهای اقتصادی توانست در سایه مدیریت متعهدانه و تدابیر ویژه عملکرد پرافتخاری را به ثبت برساند و باید پیش‌بینی‌لازم در خصوص استفاده مناسب از فرصت‌ها برای دوران پساتحریم نیز دیده شود تا این قطب اقتصادی کشور بتواند با سرعت بالا به رونق برسد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی هم در ادامه این نشست گفت: تکیه بر تقویت سرمایه‌گذاری و افزایش ظرفیت تولید واحدهای صنعتی از موضوعات مهم در دوران پساتحریم برای استان مرکزی است و باید به کمک کارشناسان اقتصادی و استادان دانشگاه و کارآفرینان ابعاد مختلف این موضوعات واکاوی دقیق شده و از توانمندی‌ها و داشته‌ها در دوران پساتحرین حداکثر استفاده بشود.

سعید فرخی افزود: در بحث توانمندی‌ها، صنایع دارویی و لوازم خانگی استان مرکزی در کنار سایر ظرفیت‌های بالفعل می‌تواند فعالیت‌ خوبی داشته باشد و باید نقشه راه برای رشد این بخش ترسیم کرد.

او بیان کرد: تکیه بر استفاده حداکثری از ظرفیت‌های تولید داخل در دوران پساتحریم باید با قوت در استان ادامه یابد و اگر واردانی صورت می‌گیرد باید آگاهانه برای رونق‌بخشی به تولید و  کمک به تامین مواد اولیه صنایع و تولید باشد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی اضافه کرد: ارزیابی ظرفیت‌های صادرات محصولات استان مرکزی و تکیه بر بهبود تولید و رقابت‌پذیری محصولات نیز از نکات مهمی است که از اکنون باید برای آن اندیشه کردو برنامه داشت.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معدن و کشاورزی استان مرکزی هم در این نشست گفت: بررسی شرایط اقتصادی کشور و استان پس از لغو تحریم‌ها ضروری است و باید استراتژی و راهکارهای مشخصی به منظور بهره‌برداری‌های لازم مشخص شود.

ناصر بیکی افزود: تحریم‌ها با همه سختی‌هایی که داشت توانست بخش خفته توانمندی‌های صنعتی و تولیدی را بیدار کند و از این منظر فرصتی برای کشور بود و اکنون واحدهای تولیدی باید خود را برای دوران پساتحریم با حداکثر ظرفیت کاری و در سایه گفتمان اقتصاد مقاوم آماده کنند و صرفه‌جویی و ایده‌پردازی را سرلوحه کار قرار دهند.

او بیان کرد: در راستای اهمیت موضوع لغو تحریم‌ها و شرایط پسا تحریم، شناسایی ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری در استان مرکزی توسط متولیان امر ضروری است.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع ، معدن و کشاورزی استان مرکزی ادامه داد: توسعه زیرساخت‌ها و رفع موانع سرمایه‌گذاری و ایجاد شرایط مناسب برای تسهیل سرمایه‌گذاری خارجی از دیگر مواردی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

بیگی گفت: نگرانی‌هایی در خصوص خط قرمزها دوران پساتحریم وجود دارد زیرا فرصت‌های زیادی بابت سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و توسعه ایجاد شده که این سرمایه‌ها باید حفظ شود و کنترل واردات بی‌رویه نیز باید با تدابیر خاص از اکنون مهار شود.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نرخ بیکاری کرمان زیر میانگین کشوری
نمایشگاه اقتصاد مقاومتی سرپرستان خانوار افتتاح شد
تعطیلی ۸ مدرسه غیردولتی متخلف/ عزل ۲۳ مدیر خاطی
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
تلاش ستاد کل نیرو‌های مسلح جهت ایجاد تحول در حقوق و مزایای نظامیان است
افتتاح ۱۱ طرح عمرانی روستایی در نکا با اعتبار ۲۵ میلیارد تومان
تحقق مدرسه تراز انقلاب اسلامی
رشد ۱۹ برابری طرح های دهه فجر شهرستان سرخس
افتتاح نیروگاه خورشیدی درروستای بهرام آباد چهارمحال و بختیاری
برگزاری دومین رویداد گندم در ارومیه
اقدامات حفاظتی و استحکام بخشی در تالار‌های کاخ گلستان
بهره‌برداری از ۷۱ طرح عمرانی‌ و خدماتی در فریدن
دستگیری سارقان کیف دستی و گوشی در بیرجند
افتتاح ۷ واحد مسکونی مددجویی در عنبرآباد
از اکران فیلم سینمایی مارون به صورت رایگان برای مردم تا راهیابی این فیلم به جشنواره ملی
اهدای عضو جوان ۱۸ ساله در یزد
افتتاح روستا بازار و عرضه مستقیم محصولات پروتئینی در بجنورد
خاموشی ۴۵ دستگاه ماینرغیرمجاز در اراک
ذخیره ۱۷ میلیون‌تنی معدن جدید در اردبیل کشف شد
کاهش ۲۹ درصدی تصادفات درون و برون شهری منجر به فوت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
عزم دستگاه قضا برای مقابله با فساد قاطع است
بهره برداری از سامانه هوشمند ثبت سرعت متوسط
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)