• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۱۶۹۶۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۴ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۳
سیاسی » دولت

به متضرران بورس بی توجه نیستیم

سخنگوی دولت گفت: متضرر شدن عده‌ای از هموطنان را که در شرایط خاص وارد بورس و در کوتاه مدت دچار ضرر شدند فراموش نکردیم و به آنان بی توجه نیستیم.

به متضرران بورس بی توجه نیستیمبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، اقای علی ربیعی در نشست خبری هفتگی خود درباره وضعیت بازار سرمایه و برنامه‌های دولت در این باره گفت: اولا اتفاق رخ داده در بازار سرمایه و متضرر شدن عده‌ای از هموطنان را که در شرایط خاص وارد بورس و در کوتاه مدت دچار ضرر شدند نه تنها فراموش نکردیم و نه تنها بی توجه نبودیم بلکه همواره از موارد نگرانی‌های دولت بوده و از هر فرصتی هم برای حمایت بازار سرمایه دریغ نکردیم و نخواهیم کرد تا روز آخر دولت.
وی افزود:، اما نکته بعد آنچه که رییس جمهور گفتند مسئله روند تکاملی بازار سرمایه در این سال‌ها بود و افزایش نقش بازار سرمایه در اقتصاد ایران بود. در یک اقتصاد سالم بازار سرمایه نقش خود را یافته به رغم همه فراز و نشیب‌ها راه خود را پیدا کرده آیا این قابل انکار است؟
اقای ربیعی گفت: ابتدای سال ۹۲ شاخص بورس حدود ۴۰ هزار واحد بوده و امروز به حدود یک میلیون و ۱۰۰ هزار واحد رسیده است. تعداد کد‌های بورسی ابتدای سال ۹۲حدود ۷ میلیون بودند و امروز بدون احتساب سهامداران عدالت به ۳۷ میلیون رسیده است. بازار سرمایه تبدیل شده به تامین کننده نیاز‌های سرمایه گذاری در کشور، این‌ها زیرساخت‌هایی هست که برای سالم سازی اقتصاد ایران به وجود آمد.
وی اضافه کرد:، اما متاسفانه عده‌ای از هموطنان صرفا در مقطع اوج گیری بورس وارد بورس شدند و امروز مسئله ما حمایت از این افراد است. افرادی که درازمدت در بورس بودند هیچگاه متضرر نشدند. به رغم اینکه نقش دولت‌ها در همه کشور‌ها در بازار سرمایه نقش ضامن نیست و نقش حامی گیری دارد.
اقای ربیعی گفت: الان باید از این افراد حمایت کنیم، در این خصوص تصمیماتی گرفتیم. به عنوان مثال افرادی که به دعوت دولت به بورس آمدند و سهام‌های صندوق‌های دولتی را خریداری کردند سیاست‌های جبرانی اتخاذ کردیم و سهام جبرانی به آن‌ها تعلق خواهد گرفت.
وی افزود: ۷ تصمیم مهم در دولت و سران قوه گرفته شد و پس از امضای مقام معظم رهبری ابلاغ خواهند شد و دیروز در جلسه سران قوه چند تصمیم جدید اتخاذ کردیم و این مسیر تا پایان دولت ادامه خواهد داشت. برخی از تصمیمات اتخاذ شده دولت به زیان مالی دولت بود. دولت از محل درآمد‌های خود برای جبران زیان و تثبیت بازار اقدام خواهد کرد.
سخنگوی دولت تصریح کرد: شما هم می‌دانید و منتقدان هم می‌دانند اقتصاد دوران تحریم و فشار در دوران تحریم و افزایش قیمت ارز و بی ثباتی بازار باعث شد مردم برای حفظ دارای خود به هر طریق ممکن اقدام کنند و متاسفانه عده‌ای از هموطنان که به دنبال حفظ دارایی خود بودند متضرر شدند وگرنه بازار سرمایه رو به تکامل بوده است و هم‌چنان خواهد بود و دولت از هیچ تلاشی دریغ نخواهد کرد.
وی درباره این سوال که آیا نامه نگاری رییس مجلس و دستور به رییس بانک مرکزی درباره رمزارز‌ها قانونی است گفت: رییس مجلس طی نامه مفصلی مسئله را مطرح و از رییس کل بانک مرکزی خواسته بودند نسبت به مسدود ساختن درگاه‌های پرداخت اقدام کند. البته در جلسه دیروز عصر شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا گفتند منظورشان چنین چیزی نبوده است. ضمن اینکه این درخواست رییس قوه از یک مسئول اجرایی جنبه عملی ندارد و قانونی نیست.
اقای ربیعی تصریح کرد: در حالی که رییس کل بانک مرکزی هم طی مصوبه‌ای اعلام کرد موضوع رمز ارز‌ها ابعاد مختلفی دارد و بانک مرکزی اقدام شتاب زده‌ای در این زمینه انجام نخواهد داد، ولی کارگروهی با مسئولیت بانک مرکزی در دولت تشکیل شده که در حال بررسی نحوه اقدام در این زمینه هستند و نیاز به تصمیم دولت و مجلس دارد.
وی اضافه کرد: دیروز در شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا و امروز صبح در ستاد اقتصادی این موضوع بررسی شد. دادن نظم و انضباط به این فعالیت‌ها و جلوگیری شدید از سوء استفاده سیاست دولت در این زمینه می‌باشد.
سخنگوی دولت همچنین درباره برنامه‌های انتخاباتی صداوسیما هم گفت: موضع مشخص دولت حضور همه سلائق و جریان‌ها در دو سطح کاندیدا‌ها و سبد آراء است به گونه‌ای که تمام آحاد مردم بتوانند آرزو‌ها و خواسته‌های خود را پیگیری کنند.
وی افزود: دولت باور دارد که سطح مشارکت باید به قدری باشد که انسجام عمومی و سرمایه اجتماعی برای حل مشکلات در داخل کشور ایجاد شود و همانطور که رهبری انقلاب فرمودند برآیند آن بازدارندگی در برابر دشمنان هم داشته باشد. از همه انتظار می‌رود رویکرد مشارکت حداکثری مد نظر مقام معظم رهبری را به نحو احسن اجرایی کنند.
اقای ربیعی گفت: من از برنامه‌های صداوسیما درباره انتخابات اطلاعی ندارم، اما دولت با جدیت رویکرد مشارکت حداکثری را دنبال می‌کند و معتقد به رفتار منصفانه در تمامی دستگاه‌های داخل دولت و همه نهاد‌های بیرونی است.
وی افزود: با توجه به شرایط کرونایی و ضرورت اهتمام همه به حفظ سلامت شهروندان، نقش صداوسیما برای انعکاس وسیع بیان دیدگاه‌ها و نظرات کاندیدا‌ها بسیار مهم است و انتظار می‌رود رسانه ملی با اطلاع رسانی گسترده زمینه مشارکت حداکثری را فراهم کند.
اقای ربیعی تصریح کرد: دولت نیز با کمک همه دستگاه‌ها به خصوص وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و وزارت کشور تمام تلاش خود را در جهت افزایش مشارکت مردم به کار خواهد بست.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
بنده و فرزندم در مدت کوتاهی بیش هر کدام بیش ۶۰ میلیون تومان ضرر کردیم در حالی به تشویق دولت وارد بورس شدیم بنده بازنشسته هستم و فرزندم کارمند چطوری نزدیک به ۱۵۰ میلیون ضرر ما را که با قماربازی گرفتند پس می دهند ؟
نظر شما
آخرین اخبار
قرار گاه عملیات جهادی منطقه‌ای در سنخواست جاجرم افتتاح شد
۷ نشان ارمغان ورزشکاران پیوند اعضای چهارمحال و بختیاری در مسابقات قهرمانی کشور
تقویم روز و اوقات شرعی هفدهم بهمن به افق آبادان و خرمشهر
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب
اجرای طرح ایران همدل تا پایان ماه رمضان در کیش
گفتمان شهدا پیشرفت کشور را تضمین می‌کند
میهمانی لاله‌ها، پیونددهنده نسل جدید با آرمان‌های شهداست
اجرای سیاست‌های ضدتورم، کلید گره‌گشایی از زندگی مردم است
مقاله پژوهشگران توزیع برق زنجان در مجله نیچر چاپ شد
نشت‌یابی بیش از ۷ هزار و ۸۴۴ کیلومتر شبکه گاز در استان زنجان
ورود وزیر امور خارجه کشورمان به مسقط
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ بهمن ۱۴۰۴
برگزاری دوره مربیگری درجه ۳ جودو بانوان در زنجان
توسعه بومگردی در روستا‌های استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۷ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
شمار میراث ملی استان زنجان به ۹۶۱ رسید
نقش برجسته آذربایجان‌غربی در صیانت از امنیت و ارزش‌های انقلاب اسلامی
هجدهمین یادواره سرداران و ۲۰۷ شهید سرافراز ایل شوهان در ایلام
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
افتتاح نمایشگاه هنری برای ایران در اسکو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
آزادی ۱۳ مددجوی زندان مرکزی ارومیه در جشن نیمه شعبان
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
تکذیب ادعای نیویورک تایمز درباره محور مذاکرات ایران و آمریکا
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)