• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۱۷۰۱۹
تاریخ انتشار: ۰۴ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۹
اجتماعی » جامعه و شهری

به دنبال اصلاح قانون انتخابات شورا‌ها هستیم

رئیس شورای عالی استان‌ها با بیان اینکه قانون انتخابات دارای خلاء‌هایی است گفت: با همکاری مجلس شورای اسلامی به دنبال اصلاح قانون انتخابات شورا‌ها هستیم.

طرح مدیریت یکپارچه شهری و روستایی، نتیجه بلوغ شوراهاستبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، علیرضا احمدی رئیس شورای عالی استان‌ها در حاشیه چهل دومین اجلاس عمومی شورای عالی استان‌ها در جمع خبرنگاران گفت: یکی از دلایل مهم برگزاری چهل و دومین اجلاس شورای عالی استان‌ها، پیشبرد اهداف انتخابات بود و باید مردم را تشویق کنیم تا حضور حداکثری پای صندوق‌های رای داشته باشند؛ هرچند که مردم پیش از ورود مسئولان این را اثبات کرده اند.
وی با بیان اینکه شورا‌ها نقش عمده‌ای در انتخابات دارند، گفت: هر کسی که برای انتخابات شورا‌ها نامزد می‌شود، هوادارانی دارد که در انتخابات شرکت می‌کنند، بنابراین در میزان مشارکت مردم تاثیرگذار هستند و ما نیز به دنبال این هستیم که این انتخابات از انتخابات پیشین پرشورتر باشد.
احمدی اظهار کرد: با توجه به اینکه در ایام همه گیری ویروس کرونا هستیم ممکن است فکر کنیم که مشارکت پایین خواهد بود، اما به امید خدا و با توجه به اینکه شورا‌ها در انتخابات تاثیرگذار هستند، مشارکت بیشتر خواهد شد.
رئیس شورای عالی استان‌ها تصریح کرد: در خصوص تایید و رد صلاحیت اعضای شورا‌های اسلامی شهر و روستا باید به این نکته توجه کنیم و بین مردم جا بیندازیم که رد صلاحیت به معنای پایان کار سیاسی یک نامزد انتخابات نیست بلکه ممکن است در یک دوره صلاح دانسته نشود که یک فرد در حوزه‌ای خدمت کند.
رئیس شورای عالی استان‌ها گفت: بسیاری گفتند که تایید یا رد صلاحیت‌های این دوره سیاسی بوده است. درحالی که این طور نیست و ما در دوره‌های قبل هم رد صلاحیت داشته‌ایم و این روند بر اساس استعلام چهارگانه صورت می‌گیرد، بنابراین مردم باید به افرادی اعتماد کنند که از همه نظر مورد تایید هستند.
وی اضافه کرد: مردم باید به تصمیمات هیات‌های اجرایی اعتماد کنند و بدانند که این افراد بر اساس منافع ملت تصمیم گیری می‌کنند و قصد و غرض شخصی وجود ندارد.
احمدی تصریح کرد: اگر کسی هم احساس می‌کند که به ناحق رد صلاحیت شده است می‌تواند اعتراض کرده و در صورت بروز اشتباهی سهوی، صلاحیتش تایید می‌شود.
نباید این طور باشد که یک نامزد به دلیل رد صلاحیت جامعه را به هم بریزد و اذهان عمومی را مغشوش کند.
رئیس شورای عالی استان‌ها تاکید کرد: در سراسر کشور چندین هزار نفر برای انتخابات ثبت نام کرده اند در صورتی که از میان این چندین هزار نفر، چند صد نفر رد صلاحیت شده اند و این به معنای رد صلاحیت گسترده نیست.

طرح مدیریت یکپارچه شهری و روستایی، نتیجه بلوغ شوراهاست

رئیس شورای عالی استان‌ها با بیان اینکه در پنج دوره گذشته شورا‌ها به یک بلوغ رسیده اند، گفت: نتیجه و خروجی این پنج دوره طرح مدیریت یکپارچه شهری است.
آقای علیرضا احمدی در آغاز چهل و دومین اجلاس شورای عالی استان‌ها که به دلیل رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی با روش وبینار برگزار شد، گفت: با توجه به اینکه نزدیک انتخابات ریاست جمهوری و شورا‌های اسلامی شهر و روستا هستیم افرادی که نامزد ورود به شورا‌ها شده‌اند درگیر فعالیت‌های تبلیغاتی و رقابت هستند.
وی تصریح کرد: ما زمانی که با رای مردم وارد شورا‌ها می‌شویم باید به مردم خدمت کنیم و این طور نباشد که خدای ناکرده در انجام وظیفه خود قصور کرده باشیم.
وی افزود: ما در این مدت شاهد بودیم شهر‌هایی که شورای فعال داشتند و شهردار خوب انتخاب کرده بودند روز به روز پیشرفت می‌کردند و در نقطه مقابل شهر‌هایی که برخی از اعضای شورای آن در عملکرد خود کم کاری کرده بودند سرعت توسعه شهر‌ها و روستا‌های تحت مدیریت شان کُند بود.
احمدی اضافه کرد: با وجود همه این‌ها ما می‌بینیم که شورا‌های شهر و روستا از چه جایگاهی برای توسعه شهر‌ها و روستا‌ها برخوردار هستند و برای مردم چقدر اهمیت دارند. مردم هر زمانی که اراده کنند، می‌توانند با منتخبان خود صحبت کنند و درخواست‌های خود را به گوش آن‌ها برسانند.
رئیس شورای عالی استان‌ها با بیان اینکه بسیاری از مشکلات شهر‌ها و روستا‌ها در همان شهر و روستا و به دست شوراها، شهرداران و دهیاران برطرف می‌شود، گفت: بیشتر خدمات اجتماعی، فرهنگی، عمرانی و ... در شهر‌ها از طریق شورا‌های شهر و روستا و به دست شهرداری‌ها و دهیاری‌ها به مردم عرضه می‌شود بنابراین نمی‌توانیم نقش مدیریت شهری و روستایی را در توسعه کشور و حل مشکلات مردم نادیده بگیریم.
وی با بیان اینکه ما امروز ۳۷ هزار و ۸۰۰ دهیار و ۱۳۷۰ شهردار داریم که مدیران شهر‌ها و روستا‌های کشور هستند، تصریح کرد: این مدیران شهر‌ها و روستا‌ها را که اجزای تشکیل دهنده کشور هستند، اداره می‌کنند و نقش بسیاری در جلب رضایت مردم دارند؛ بنابراین ما امروز باید به شورا‌های شهر و روستا ببالیم که خدمات ارزنده‌ای داشته‌اند. هرچند تعداد اندکی از اعضای شورای شهر و روستا نیز دانسته یا نادانسته تخلفاتی انجام داده‌اند که البته آن هم زیاد است؛ اما نباید عملکرد این تعداد کم، کل شورا‌ها و خدمات آن‌ها را زیر سوال ببرد.
احمدی اظهار کرد: امروز شورا‌ها بعد از پنج دوره توانسته‌اند به یک بلوغ برسند و خروجی این بلوغ باید طرح مدیریت یکپارچه شهری و روستایی باشد که به لطف خدا در برنامه صحن مجلس قرار دارد.
رئیس شورای عالی استان‌ها تاکید کرد: با اجرای این طرح شورا‌های شهر و روستا به معنای یک مجلس کوچک در شهر‌ها و روستا‌ها عمل می‌کنند و بسیاری از مشکلات حل می‌شود و شهرداری‌ها و دهیاری‌ها به هویت واقعی خود که همان مدیر شهر و یا روستا بودن است، دست پیدا می‌کنند.
وی بیان کرد: اگر در این پنج دوره از عمر شورا‌ها هیچ کاری نکرده باشیم و تنها عملکرد ما تصویب و اجرای این طرح باشد، خدمت بزرگی به مردم ایران کرده‌ایم.
احمدی با اشاره به انتخابات شورا‌های اسلامی گفت: هر کسی که در انتخابات شورا‌ها شرکت می‌کند یک ظرفیتی برای جذب مردم دارد؛ بنابراین لازم است نمایندگان شورای عالی استان‌ها و اعضای شورا‌های سراسر کشور به عنوان معتمدان مردم و نخبگان شهری از تمام ظرفیت خود برای جلب نظر مردم در راستای شرکت در انتخابات و حضور در پای صندوق‌های رای استفاده کنند تا حضور گسترده مردم به اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی کمک کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
راهکارهای کنترل رفلاکس معده در ایام روزه‌داری
تکمیل محور خرم آباد به سپیددشت نیازمند اعتبار
تخصیص بیش از ۲ میلیارد تومان اعتبار برای ساخت خانه کشتی در فیروزه
فلوراید؛ محافظ قدرتمند سلامت دندان‌های کودکان و نوجوانان
کیفیت هوای تهران؛ قابل قبول
سوال هشتمین روز مسابقه در اصفهان
برپایی نمایشگاه «درس‌های رمضان» در موزه ملی انقلاب
برگزاری جشن بندگی در مدارس ایلام
مطالبات نمایندگان مازندران از رئیس‌جمهور؛ از توسعه زیرساخت‌ها تا اصلاح قوانین مسکن
رشد ۲۸ درصدی تولید گوشت قرمز در سیستان و بلوچستان
راه اندازی سایت جدید همراه در روستای کلاته سرخ شهرستان نهبندان
مبعلی در امارات سرمربی شد
بارش ۵ میلیمتری در چلگرد چهارمحال و بختیاری
سرمایه گذاری ۱۲۰ هزار میلیارد تومانی در حوزه گردشگری آذربایجان شرقی
اعلام مبلغ و زمان ثبت نام وام‌های دانشجویی نیمسال دوم
حضور بیش از ۱۵ دانشگاه در جشنواره عاملیت هنر در سیمای شهر تهران
وداع با شهدای هوانیروز در اصفهان
هوای آلوده مشهد در هفتمین روز اسفند
آماده‌باش نوروزی دستگاه‌های خدمات‌رسان و امدادی در اردبیل
زنده گیری و رهاسازی یک قلاده گربه وحشی در اراضی اطراف بجنورد. 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا
ایرانیان کارکرد رُعب‌افکنی آمریکایی‌ها را مختل کرده‌اند
ترکیه ادعای برنامه‌ریزی برای حمله به ایران در صورت اقدام آمریکا را رد کرد
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد
تخلفات رانندگی در سفر‌های نوروزی پر هزینه‌تر شد
قالیباف خطاب به آمریکایی‌ها: همه گزینه‌ها روی میز است
آغاز فیلمبرداری کوچه ۶ متری در البرز
ترامپ ترجیح می‌دهد بحران با ایران از راه دیپلماتیک حل‌ شود
پیش بینی ورودسامانه بارشی جدید و کاهش دما در آذربایجان غربی
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز
کشتی آزاد رده بندی اتحادیه جهانی؛ معرفی حریفان نمایندگان ایران
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای
آمادگی ایران برای هر دو گزینه صلح و جنگ
دادگاه کورش کمپانی در ایستگاه پایانی
اعلام جرم علیه دهیاران متخلف در مازندران  (۳ نظر)
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است  (۳ نظر)
ثریا آقایی به کشور بازگشت  (۱ نظر)
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا  (۱ نظر)
واگذاری قطعات زمین در کرمان  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
اعلام محل‌های مجاز تخلیه نخاله در ارومیه  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
آمادگی ایران برای هر دو گزینه صلح و جنگ  (۱ نظر)