• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۱۷۶۱۳
تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۳
اجتماعی » تعاون و اشتغال

ساختن مرکز اسناد انتشارات علمی و فرهنگی، کار بزرگی است

موزه و مرکز اسناد انتشارات علمی و فرهنگی با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جمعی از اهالی فرهنگ و کتاب گشایش یافت.

ساختن مرکز اسناد انتشارات علمی و فرهنگی، کار بزرگی استبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی محمد شریعتمداری، در آیین گشایش مرکز موزه و اسناد انتشارات علمی و فرهنگی گفت: روز مبارکی است که به دست خانم نادره رضابی یکی از بانوان جامعه ایرانی، مرکز موزه و اسناد انتشارات علمی فرهنگی ایران تاسیس شد.
وی افزود: در سال سخت کرونایی و در سالروز آزادی خرمشهر این مجموعه با به‌کارگیری اصل مقاومت و مدارا موفق به انجام این کار شده است.
شریعتمداری به مشابهت سوم خرداد و تاسیس مرکز موزه و اسناد انتشارات علمی فرهنگی اشاره کرد و گفت: در آن دوران سرداران حامی و حافظ مرز‌های جغرافیایی، کشور ما و مرز‌های شرف میهن را پاسداری کردند و اینجا نیز صیانت از مرز‌های فرهنگی ایران عزیز اتفاق افتاده است.
وی افزود: خدا را شاکرم که توفیق پیدا کردم در این کار بزرگ و احیای دوباره انتشارات علمی و فرهنگی و دوباره سازی خاطرات علمی فرهنگی با استفاده از نیرو‌های جوان، خلاق، نوآور و مبتکر ایرانی سهم اندکی داشته باشم.
شریعتمداری افزود: امروز اینجا گرد هم آمده ایم برای استمداد از اهالی فرهنگ، هر زمان، جنبش بزرگی در تاریخ این ملت اتفاق افتاد و مفاهیم زیبایی خلق شد منازعه‌ها و مناقشه‌ها را شاهد بودیم که آن اصل زیبا را کم کم به ضد خود بدل کرد.
وی افزود:باید به هویت اصلی ایرانی اسلامی خودمان برگردیم که صلح، مدارا، تحمل و رواداری جزو مشخصات اصلی و اساسی آن است. امروز آمده ام که از شما اهالی فرهنگ استمداد بطلبم که در این زمینه قدم بگذارید، قلم بزنید، بنویسید و از تشریح مصادیق آن در کشور عزیزمان ایران خسته نشوید.
شریعتمداری تصریح کرد: ساختن موزه و مرکز اسناد کار بسیار بزرگی بود.
وی با اشاره به تصویری که رئیس موسسه انتشارات علمی و فرهنگی از استخری که نشان می‌داد فرهنگ و میراث ایرانی با تلی از خاک ممزوج شده بود، گفت: این کار شما بسیار با ارزش است، تبریک می‌گویم که بر آن تل خاک و گل ممزوج، چنین بنای زیبایی را پایه‌گذاری کردید.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان داشت: حفظ آثار مکتوب با استفاده از فناوری‌های روز هدف بسیار ارزشمندی برای موسسه انتشارات فرهنگی است که از آن حمایت خواهم کرد.

کار بی نظیر تولید، چاپ و انتشار ۴۰۶ عنوان کتاب چاپ اول و تجدید چاپ حوزه بزرگسال، کودک و نوجوان

مدیرعامل انتشارات علمی ـ فرهنگی نیز به اقدامات انجام شده اشاره کرد و گفت: راه اندازی سایت و سامانه فروشگاه اینترنتی و باشگاه مخاطبان انتشارات علمی فرهنگی که موجب افزایش صد درصدی فروش شد و همچنین توسعه این روند با هدف بازگشت به مامویت اصلی نشر با روش‌های نوین و روزآمد در حال انجام است.
نادره رضایی افزود: تولید و انتشار هزار کتاب الکترونیک در سال ۱۳۹۹ با همکاری کتابخوان‌های الکترونیک فیدیبو و طاقچه و هزار کتاب دیگر تا پایان سال ۱۴۰۰ و راندازی نرم افزار اختصاصی کتاب‌های علمی و فرهنگی و تولید کتاب‌های صوتی استفاده از فناوری واقعیت افزوده در حوزه کودک و نوجوان از جمله اقدامات صورت گرفته است.
وی تصریح کرد: احیای شورا‌های تخصصی کتاب کودک و نوجوان و شورای علمی سیاستگذاری کتاب بزرگسالان پس از سه سال توقف فعالیت و ساماندهی اولویت تعهدات به جامانده، با تلاش و دقت ترکیبی از هیئت علمی‌های جوان و بزرگان با تجربه و صاحب نظر از دیگر اقدامات مهم این دوره است.
نادره رضایی گفت: انتشار دوباره مجله کتاب امروز پس از ۴۶ سال توقف و بازچاپ دوره قدیمی این مجله در کتابی دوجلدی قطعا ادای احترامی به کریمی امامی و نویسندگان کتاب امروز و دیروز است.
وی گفت: تولید، چاپ و انتشار ۴۰۶ عنوان کتاب چاپ اول و تجدید چاپ حوزه بزرگسال و کودک و نوجوان و پروژه‌های ویژه در سال ۹۹ در سال سخت کرونایی و شرایط ویژه دورکاری در نوع خود بی نظیر است.
مدیرعامل انتشارات علمی ـ فرهنگی تصریح کرد: طراحی و پیاده سازی سامانه جامع مدیریت فرایند آماده سازی تولید و چاپ کتاب و اجرای طرح هویت بصری جامع انتشارات علمی و فرهنگی از دیگر اقدامات مهم پیش روی انتشارات است.
وی درباره ایده تاسیس موزه و مرکز اسناد انتشارات علمی فرهنگی گفت: به دنبال آن اتفاق تلخ در سال ۹۵، برای حفظ میراث و تاریخ عظیم به ایده احیای کتابخانه و آرشیو و آغاز طرح تاسیس مر موزه و اسناد رسیدیم.
نادره رضایی تصریح کرد: موزه و مرکز اسناد انتشارات علمی فرهنگی در سه محور اصلی شامل راه اندازی مرکز اسناد (اسناد مکتوب و داده‌های دیداری و شنیداری و دیجیتالی)، کتابخانه آرشیو و آموزشی شکل گرفت که امروز موزه و مرکز اسناد با ۳۰۰ هزار برگ سند و بیش از ۵ هزار پرونده کتاب مربوط به این هفت دهه دسته بندی، اسکن و کد گذاری تخصصی شده است و افتتاح می‌شود.
مدیرعامل انتشارات علمی ـ فرهنگی افزود: این اقدامات در شرایط سخت کرونایی و اوضاع نابسامان اقتصادی کشور و شرایط ویژه انتشارات درپی اقدام ضروری و قابل تحسین توقف چاپ دفترچه‌های تامین اجتماعی پس از بیش از دو دهه و حذف بودجه ۹۰ درصدی انتشارات علمی و فرهنگی رقم خورد و این شرایط ویژه ما را بر آن داشت تا میراث گذاشته را احیا و هم تلاش کنیم که انتشارات راهی برای رهایی از وابستگی به چاپ دفترچه بیابد و به مأموریت اصلی و بهره‌گیری از ظرفیت خود برگردد.
در ادامه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از دیوار مفاخر انتشارات علی فرهنگی و کتب انتشار یافته از سوی این موسسه شامل کاوش در ایران، تخت جمید، فلسفه تربیتی امام موسی صدر، تعلیقات تامین اجتماعی، هنر چین از ۱۹۸۰ و کتاب امروز رونمایی و مرکز موزه و اسناد انتشارات علمی فرهنگی را افتتاح کرد.
موزه و مرکز اسناد انتشارات علمی و فرهنگی جایی برای نمایش منتخبی از اسناد اشیا و آثاری است که یادآور کوشش‌های دو دوره چهل ساله از دو ناشر پیشرو یعنی فرانکلین و شرکت سهامی کتاب‌های جیبی است.
در این موزه یادگاری‌های نویسندگان، مولفان، مصنفان، مصححان و مترجمان بسیاری که همکاری با انتشارات فرانکلین را در کارنامه دارند گردآوری شده و مجموعه‌ای از کتاب‌های منتشر شده از این انتشارات در بخشی دیگر گردآوری شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشور، با همراهی مردم و نیروهای مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
سقوط با موتور سیکلت به دره در جاده وردیج
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت سیب‌زمینی از اراضی کشاورزی شهرستان ابهر
پیروزی استقلال بجنورد در والیبال دسته اول کشور
ورزشی‌های شانزدهم آبان ماه در استان سمنان
بررسی قضایی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
آسمان صاف تا قسمتی ابری در چهارمحال و بختیاری
سقوط پاراگلایدر در منطقه جنگلی سوردار نور
بابل فاتح جایزه بزرگ والیبال دودانگه
نمایشگاه رنگارنگ پاییزه با دست پُر به مهران آمد
پیروزی خانگی شوکاشور آمل 
آغاز ثبت‌نام رویداد سرمایه‌گذاری پویانمایی کوتاه
شکار حیوانات با دوربین تله‌ای در متراکم‌ترین جنگل مازندران
جشنواره مجسمه‌های شنی در ساحل خلیج فارس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
برپایی کاروان سلامت در مایان 
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با دبیر کل سازمان ملل
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)