• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۱۸۶۱۱
تاریخ انتشار: ۰۶ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۹:۱۸
کرمانشاه » اجتماعی

انسداد چاه‌های غیرمجاز با جدیت بیشتری اجرا شود

دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه گفت: انسداد چاه‌های غیرمجاز با جدیت بیشتری اجرا شود.

روند انسداد چاه‌های غیرمجاز رضایت بخش نیستبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه ، شهرام کرمی در نشست شورای حفاظت از اراضی ملی و منابع طبیعی و حفظ حقوق بیت المال استان بااشاره به کاهش بارندگی‌های استان در سال زراعی جاری گفت: در این مدت شاهد کمبود نزولات جوی و کم شدن آب‌های سطحی و مصرف بی رویه از منابع آبهای زیرزمینی بودیم و این درحالی است که روند برخورد با انسداد چاه‌های غیرمجاز و کشت‌های پر آب  تاکنون رضایت بخش نبوده است.

دادستان کرمانشاه با تأکید براینکه به دلیل خشکسالی‌های پیش رو همه دستگاه‌های متولی باید اقداماتی را در دستور کار قرار دهند، افزود: براین اساس، شرکت  آب منطقه‌ای باید نسبت به انسداد هرچه بیشتر و سریعتر چاه‌های غیرمجاز اقدام کند و اولویت در برخورد با کسانی باشد که میزان مصرف غیر مجاز آن‌ها بالا بوده است.
وی افزود: به منظور پیشگیری از حفر چاه‌های غیرمجاز و برداشت بی رویه، این دستگاه تمهیداتی در نظر گیرد  که در اعطای مجوز‌ها شرایط تسهیل شود.
کرمی گفت: طبق گزارش‌های واصله  حدود ۱۵ درصد از چاه‌های مجاز دارای کنتور هستند که بیشتر آن‌ها هوشمند نیستند، بنابراین باید تدابیری اندیشیده شود که  نسبت به هوشمند‌سازی چاه‌های آب کشاورزی استان بر اساس اولویت و تفکیک شهرستان اقدام شود.
کرمی با اشاره به اینکه  شرکت آب منطقه‌ای به صورت مستمر و در راستای قانون توزیع عادلانه آب و آیین نامه مربوط به بستر و حریم روخانه ها، نهرها، مسیل ها، مرداب ها، برکه‌های طبیعی، و شبکه‌های آبرسانی، آبیاری و زهکشی نقشه حریم و بستر رودخانه‌های استان را به  دادستانی و کلیه  دستگاه‌های ذیربط ارسال کند  گفت: ضمن رعایت دقیق قوانین و مقررات، نظارت‌های کافی برای جلوگیری از هرگونه تصرف غیر قانونی در حریم و بستر رودخانه‌ها انجام دهد.
وی با تاکید براینکه ترویج فرهنگ و اخلاق زیست محیطی و ایجاد مسئولیت اجتماعی باید مورد توجه همه دستگاه‌ها قرار گیرد، افزود: در راستای توسعه و افزایش تولید در محیط‌های کنترل شده گلخانه‌های استان، رفع موانع موجود در مسیر توسعه آنها، افزایش کیفیت محصولات تولیدی، مسائل کارگری و تأمین به موقع نهاده‌ها، صرفه جویی در مصرف آب، استفاده از اراضی غیرقابل کشت که انتفاع مطلوبی در کشاورزی ندارند، عدم وابستگی تولید به شرایط محیطی و امکان بازاریابی مناسب باید کارگروهی با حضور فرماندار و نمایندگان دستگاه‌های ذیربط تشکیل تا به منظور ساماندهی امورات مربوطه برنامه‌ای مناسب و کاربردی تدوین کنند.
 دادستان کرمانشاه خاطرنشان کرد: همچنین به منظور مقابله با تجاوزِ متجاوزان به عرصه‌های ملی و پیشگیری از تخلف سودجویان و زمین خواران و صیانت از انفال،   اداره کل منابع طبیعی استان ضمن استفاده از تمامی ابزار‌های قانونی، به نحوی منابع ملی استان را مدیریت کند که حتی یک مورد تجاوز به عرصه ملی در سطح استان رخ ندهد.
وی در ادامه تاکید کرد:  با توجه به اینکه آفات و بیماری‌ها در جنگل‌ها با تغییرات اقلیمی تشدید شده و بخش‌هایی از جنگل‌های استان در معرض آسیب پذیری‌های غیرقابل جبران هستند، اداره کل منابع طبیعی استان مبارزه با آفات و بیماری‌های جنگلی به ویژه در مناطق آسیب پذیر (مانند منطقه قلاجه) را در دستور کار قرار داده و در این راستا سازمان مدیریت و برنامه ریزی نیز بودجه‌های لازم را اختصاص دهد.
کرمی یادآورشد: جهاد کشاورزی استان نیز کلیه اقدامات لازم را برای جلوگیری و تعیین تکلیف تمامی تغییر کاربر‌های انجام شده در حوزه قضائی شهرستان کرمانشاه  انجام دهد.
دادستان کرمانشاه گفت: دستگاه‌های متولی موظف هستند نتیجه اقدامات خود را هر ماه به دادستانی گزارش کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مسابقه عکاسی «هایکو کتاب» در ارومیه برگزار می‌شود
جان گرفتن دریاچه فصلی خنج پس از ۴ سال
هم‌افزایی دستگاه‌ها برای جان‌بخشی به محلات فرسوده
انتشار کتاب «ریشه در خاک» به قلم شاعر و نویسنده ارومیه‌ای
الزامی شدن رعایت ویرایش پنجم مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان
موانع حقوقی سالن چند منظوره کاله آمل رفع شده است
تأکید رئیس جمهور بر ارتقاء همگرایی ایران و گرجستان
بسته بودن راه ۳۵ روستای بشاگرد
آغاز تحقیق و تفحص مجلس از شرکت عمران پردیس
درآمد‌های مردم باید واقعی شود
اعطای حکم و نشان قهرمانی زنده‌یاد مهدی عمیدی برای اهدا به موزه آستان قدس رضوی
خبر های کوتاه استان گلستان ،دوشنبه اول دی
توزیع بیش از ۱۵۰۰ بسته یلدایی در بخش رضویه مشهد
برگزاری دور برگشت لیگ هندبال آیندگان نوجوانان کشور در سبزوار
تاکید شرکت گاز لرستان بر استفاده بهینه مردم
نائب قهرمانی سمنان در مسابقات بوچیای بانوان کشور
­رونمایی از نماد رویداد جهانی اکسپو‌ی ۲۰۲۷ بلگراد در تهران
نشست استاندار تهران با شهرداران شهرستان‌های استان
تغییر ساعت یک دیدار در هفته یازدهم لیگ برتر بسکتبال بانوان
کولاک شدید در گردنه شریف آبادمحور نیشابور - باغچه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد
فردا ادارات و مدارس با تأخیر آغاز به کار می‌کنند
پایان مهلت ثبت‌نام یازدهمین مرحله فروش محصولات ایران‌خودرو
فارسی ها فردا با ۱.۵ ساعت تأخیر سرکار می روند
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین
قالیباف: اولویت با ترمیم کابینه توسط دولت است
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳۰ آذر
یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران باردار واریز شد
بارش باران در شمال شرق کشور، امروز ۳۰ آذر
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)