• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۲۲۵۱۹
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۸
سیاسی » امنیتی و دفاعی

فرهنگ ایثار و شهادت چراغ راه ما در تمام دوران‌ها است

نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید: همواره باید فرهنگ ایثار و شهادت را به عنوان چراغ راه خود در نظر بگیریم و سعی در گسترش و ترویج آن داشته باشیم.

فرهنگ ایثار و شهادت چراغ راه ما در تمام دوران‌ها استبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حجت الاسلام یوسفعلی شکری در دیدار با معاون، مدیران و کارکنان معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران با تأکید بر اهمیت جایگاه فرهنگ ایثار و شهادت در انقلاب اسلامی گفت: امام خمینی (ره) با درک عمیق خود از ضرورت انجام کار فرهنگی در حوزه ایثار و شهادت دستور تأسیس بنیاد شهید را صادر کردند. امروز نیز رهبر معظم انقلاب اسلامی همان نگاه و دغدغه را نسبت به خانواده‌های معظم شهدا، ایثارگران و به طور کلی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت دارند.
وی افزود: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت مربوط به زمان و دوره خاصی نیست و هرگز کهنه نمی‌شود و همواره باید این فرهنگ را به عنوان چراغ راه خود در نظر بگیریم و سعی در گسترش و ترویج آن داشته باشیم. انقلاب اسلامی ما مدیون این فرهنگ است و زنده نگه‌داشتن و ترویج آن اقتدار نظام و انقلاب را تضمین می‌کند.
نماینده، ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به مشکلات اعتباری در حوزه فرهنگ گفت: با توجه به مسائل موجود در کشور مشکلات اعتباری در تمام زمینه‌ها از جمله حوزه فرهنگ مشاهده می‌شود که باید با برنامه‌ریزی و مدیریت مناسب این مشکلات را برطرف کرد. همچنین در بنیاد شهید و امور ایثارگران با مسئله بازنشستگی نیرو‌های قدیمی روبرو هستیم که این موضوع نیز مشکلاتی را به دنبال دارد.
سردار یعقوب سلیمانی معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این نشست با تأکید بر اینکه به فرموده امام راحل «بنیاد شهید افضل نهاد‌ها است»، گفت: بر اساس نظر کارشناسان و نگاهی که مقام معظم رهبری بر مراتب و لایه‌های مختلف انجام کار فرهنگی دارند، اقدامات فرهنگی و تحولی در معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد برنامه‌ریزی شده است.
وی افزود: معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد برای سال جاری ۵۴ برنامه را تدارک دیده است که ۲۰ مورد آن از برنامه‌های تحولی و اولویت‌دار است و برای اجرای همه این برنامه‌ها نیازمند بسترسازی هستیم. بهره‌مندی از حضور تشکل‌های شاهد و ایثارگر و مردمی کردن اقدامات و کاهش تصدی‌گری از جمله اقدامات لازم جهت فراهم کردن بستری مناسب برای اقدامات فرهنگی است.
سردار سلیمانی با اشاره به اهمیت تاریخ‌نگاری و خاطره‌نویسی والدین شهدا و جانبازان ۷۰ درصد، گفت: نکته مهم و قابل توجه، پرهیز از یکنواختی در اقدامات فرهنگی است و بر اساس بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، نقد و آسیب‌شناسی مسائل فرهنگی برای برطرف کردن نقاط ضعف مؤثر و با اهمیت است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نمایش تصاویر کودکان میناب در دانشگاه برکلی آمریکا
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ و گنده‌گویی وزیر خزانه‌داری آمریکا
ترامپ: به نتانیاهو گفتم در حمله به لبنان دقت کند!
ایندیپندنت: طوفان جنگ علیه ایران دو هفته دیگر به انگلیس می‌رسد
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت
رژیم اشغالگر به تعهداتش در آتش‌بس در نوارغزه عمل نمی‌کند
تخریب کامل ۳۵ واحد تجاری و مسکونی بروجرد در جنگ
نفت رکورد ۱۲۲ دلار را زد
هلاکت ۲ شرور مسلح در جنوب سیستان و بلوچستان
یورش رژیم صهیونیستی به ناوگان جهانی الصمود
انتقاد ایران از بی‌عملی نهاد‌های بین‌المللی در قبال حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی
رمز پیروزی ایران، وجود رهبری و میدان‌داری مردم است
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
کامیونداران استان زنجان؛ همراه و همدل با وطن
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
رایزنی تلفنی عراقچی و نبیه بری  
بانگ اتحاد و همدلی در شصتمین شب حضور مردم ارومیه در خیابان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
زمین نه؛ تکه‌ای از خاکِ آسمان است این...
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ و گنده‌گویی وزیر خزانه‌داری آمریکا
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
نمایش تصاویر کودکان میناب در دانشگاه برکلی آمریکا
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)