• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۳۷۴۱۵
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۹:۰۳
سیاسی » امنیتی و دفاعی

بنیاد شهید اجرای آیین‌نامه‌های مرتبط با ایثارگران را پیگیری می‌کند

رییس بنیاد شهید: بنیاد شهید و امور ایثارگران اجرای مقررات مرتبط با خدمت رسانی به ایثارگران از جمله دستورالعمل تبدیل وضعیت استخدامی ایثارگران را پیگیری می‌کند.

بنیاد شهید اجرای آیین‌نامه‌های مرتبط با ایثارگران را پیگیری می‌کندبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از «ایثار»، آقای سعید اوحدی در دهمین نشست شورای معاونان بنیاد شهید و امور ایثارگران به اهمیت تسریع خدمت‌رسانی به ایثارگران در ماه‌های پایانی دولت دوازدهم اشاره کرد و گفت: وظیفه ما این است که در این روز‌ها با جدیت بیشتری آیین‌نامه‌های مربوط به ایثارگران و خدمات رسانی کامل به خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران را دنبال کنیم.
معاون رییس جمهور تأکید کرد: تصویب و اجرای آیین نامه‌های مرتبط با خدمت رسانی به ایثارگران توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران پیگیری می‌شود و هیچ موضوعی در خدمت رسانی به عزیزان ایثارگر نباید معطل بماند.
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران با تأکید بر اینکه وظیفه حرفه‌ای و اخلاقی ما حکم می‌کند که در روز‌های پایانی دولت به مشکلات ایثارگران رسیدگی کنیم، خاطرنشان کرد: نباید کار امروز به فردا موکول شود و همه مجموعه‌های اقتصادی از جمله بانک دی، بیمه دی و صندوق ذخیره شاهد باید تا پایان این دولت با تلاش بیشتری مسائل مرتبط را پیگیری کنند ضمن اینکه مجامع این شرکت‌ها باید به موقع برگزار شود.
مهندس اوحدی با اشاره به نقش انسجام و همدلی کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران برای خدمت به جامعه ایثارگری گفت: برای خدمت به جامعه ایثارگری نباید درنگ کرد و البته با توجه به اینکه نزدیک به روز انتخابات هستیم با شرکت و حضور حداکثری ادامه‌دهنده راه و مسیر شهدا باشیم.
وی با اشاره به تصویب دستورالعمل تبدیل وضعیت مشمولان ماده ۲۱ قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران گفت: ایثارگران مشمول مطابق با این بخشنامه که در آن دستورالعمل نحوه اجرای بند (د) تبصره (۲۰) قانون بودجه سال ۱۴۰۰ کل کشور تشریح شده است، به صورت رسمی استخدام و یا تبدیل وضعیت می‌شوند و این موضوع توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران پیگیری می‌شود.
حجت‌الاسلام و المسلمین یوسفعلی شکری، نماینده، ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران در این نشست با ارائه رهنمود‌هایی برای خدمت به جامعه ایثارگری، گفت: اگر اعمال ما به گونه‌ای باشد که مورد رضایت خداوند باشد با کوشش، مجاهدت و حق طلبی می‌توانیم در مسیری که در آن قرار داریم یعنی خدمت به جامعه ایثارگری موفق باشیم.
نماینده، ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با تأکید بر اینکه بنیاد باید به درستی مسئولیت کفالت فرزندان شهدا را به عهده بگیرد، خاطرنشان کرد: اگر ما باور کنیم در راه خدا خدمت می‌کنیم اعمال ما پذیرفته و مورد قبول درگاه حق‌تعالی است، همان طور که در سال‌های اخیر شاهد تلاش‌های خالصانه کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران برای خدمت به جامعه ایثارگری بودیم و بسیاری از مشکلات و موانع پیش رو مرتفع شده است.
در این جلسه عملکرد سال ۱۳۹۹ و برنامه‌های سال ۱۴۰۰ سازمان اقتصادی کوثر نیز تبیین شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری همایش بصیرتی یوم الله ۱۳ آبان در خرم آباد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در تبریز
جلسه سرنوشت ساز روانخواه و تاج
برپایی مراسم عزاداری دانش آموزی در ایام فاطمیه
سرمربی الشرطه: ۳ امتیاز را نگرفتیم، اما بازی عالی بود
کاهش ۸ درجه ای دمای هوا در سمنان
برگزاری نشست نخبگانی بسیج دانش آموزی در لرستان
رکوردشکنی سامانه املاک و اسکان با ثبت ۲۲ میلیون اقامتگاه اصلی
پیروزی حسین وفایی در اسنوکر قهرمانی بین‌المللی
بیرانوند: گل نخوردن به تیم شخصیت می‌دهد
شناسایی و دستگیری راننده متخلف سانحه تصادف در کیش
برگزاری نخستین دیدار تیم‌های ملی فوتسال و والیبال بانوان ایران
پیشرفت ۵۰ درصدی مرمت بافت تاریخی چالشتر چهارمحال و بختیاری
تاخیر در آغاز فعالیت ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس ۶ شهرستان خوزستان
شناسایی و پرورش استعداد‌های ورزشی دانش‌آموزان
کاهش دماهای کمینه در اغلب نقاط لرستان
اسکوچیچ: پیروزی با چنگ و دندان به دست آمد/ بیرانوند عملکرد استثنایی داشت
تولید ۱۰ درصد تخم‌مرغ کشور در آذربایجان‌شرقی
ورزشی‌های دوازدهم آبان ماه در استان سمنان
برتری نمایندگان کرمان درلیگ برتر فوتبال بانوان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان؛ سه شنبه ۱۳ آبان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
بارندگی و کاهش دما در شمال و شمال شرق کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهیده ریحانه سلطانی نژاد
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)