• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۳۷۷۱۴
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۷
سیاسی » امنیتی و دفاعی

انتخاب فرد اصلح موجب کاهش مشکلات و قوی‌تر شدن کشور می‌شود

فرمانده کل ارتش گفت: در ۲۸ خرداد سرنوشت چهار سال آینده کشور را برای قوی‌تر شدن و همچنین کاهش مشکلات تعیین می‌کنیم، لازم است که همه به میدان بیاییم و بهترین فردی را که از بین نامزد‌ها تشخیص می‌دهیم، انتخاب کنیم.

انتخاب فرد اصلح موجب کاهش مشکلات و قوی‌تر شدن کشور می‌شودبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، امیر سرلشکر «سیدعبدالرحیم موسوی» فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران امروز (چهارشنبه) در مراسم گرامیداشت سالروز اعطای «نشان فداکاری» به دانشگاه افسری امام علی (ع) که از سوی فرمانده معظم کل قوا به این دانشگاه اهدا شده است، اظهار داشت: لازم می‌دانم که یک بار دیگر از محضر فرمانده معظم کل قوا به خاطر لطف بزرگوارانه و کریمانه خودشان برای اهدای نشان فداکاری و پرچم فداکاری به دانشگاه افسری امام علی (ع) تشکر و قدردانی کنم.
وی با اشاره به اهمیت مزیّن شدن افراد به مکارم اخلاقی گفت: برای دستیابی به ارزش‌های اخلاقی باید مجاهدت و تلاش وافر داشت؛ در این مسیر اولین گام این است که انسان بتواند پا روی نفسانیات و تعلقاتش بگذارد و طالب حق و حقانیت باشد.
فرمانده کل ارتش با قدردانی از مجاهدت شهیدان ادامه داد: شهدا و خانواده‌های آنان ایثارگری کردند و ارزش‌های انسانی را به منصه ظهور رساندند.
سرلشکر موسوی خاطرنشان کرد: یکی از فضایل اخلاقی این است که انسان دیگران را بر خود مقدم بدارد و این همان ایثار و فداکاری است که شهدا و رزمندگان ما در دوران دفاع مقدس، آن را به نمایش گذاشتند.
وی با بیان اینکه انسان‌های حق‌طلب و مجاهدان راه خدا جان خود را در مسیر خدا به خطر می‌اندازند، افزود: حضرت علی (ع) در لیلةالمبیت خودشان را پیشمرگ رسول اکرم (ص) قرار دادند تا آن حضرت بتوانند به مأموریت خویش ادامه دهند و خداوند متعال به این واسطه نشان داد که این علی (ع) است که برای نجات جان پیامبر (ص) از جان خود می‌گذرد.
فرمانده کل ارتش با اشاره به مقوله ایثار و فداکاری عنوان کرد: گاهی لازم است که برای احیای یک معروف و نهی از یک منکر، انسان جان خود را فدا کند.
امیر موسوی اضافه کرد: امروز معروفی بالاتر از حفظ استقلال و برافراشته نگه‌داشتن پرچم کشور، حفظ نظام، ناموس و وطن وجود ندارد و ما جان خود را بر سر آرمان‌های والای اسلام و انقلاب و حفظ حدود و ثغور کشور می‌دهیم و به دشمنان‌مان می‌فهمانیم که نگاه چپ به سرزمین و آرمان‌های ما چه تاوانی در پی خواهد داشت.
وی در ادامه، دانشگاه امام علی (ع) را محل رشد و پرورش مردان سلحشور دانست و اظهار داشت: این دانشگاه راه فداکاری را از روز نخست زنده نگه داشته و از همان نقطه آغازین، سنگ بنای آن سنگ بنای فداکاری بوده است.
فرمانده کل ارتش افزود: روح هزار و ۱۸۴ شهید در این دانشگاه شاهد و ناظر ما هستند. بدون شک روح شهدا بر این دانشگاه نظر و عنایت دارند و برای همین است که این دانشگاه هر روز دارای رشد و بالندگی و موفقیت روزافزون است.
سرلشکر موسوی عنوان کرد: هر کسی که لباس مقدس سربازی را برای حفظ آرمان‌ها و امنیت و حفظ استقلال کشورش به تن می‌کند، مصداق آیات شریفه جهاد در راه خداست و عملکرد او قابل تحسین است.
وی با بیان اینکه برای یک سرباز افتخار این است که مسیری که طی می‌کند به شهادت ختم شود، گفت: به واسطه هشت سال رشادت و جانفشانی مردان الهی در دوران دفاع مقدس، امروز دشمنان می‌دانند که این بیشه خالی از شیران نیست و مردان این سرزمین همواره آماده دفاع از آرمان‌های نظام و انقلاب اسلامی هستند.
فرمانده کل ارتش در پایان به انتخابات ریاست جمهوری در روز ۲۸ خرداد اشاره و خاطرنشان کرد: جمعه روز انتخابات و تعیین سرنوشت چهار سال آینده است؛ لذا باید به آن توجه ویژه داشته باشیم. در این روز سرنوشت چهار سال آینده کشور را برای قوی‌تر شدن و همچنین کم شدن و از بین رفتن مشکلات تعیین می‌کنیم؛ از این رو، لازم است که همه در این مورد با نیت خالص به میدان بیاییم و بهترین فردی را که از بین نامزد‌ها تشخیص می‌دهیم، انتخاب کنیم تا چهار سال آتی دوران بسیار خوبی برای سربلندی هرچه بیشتر ملت ایران باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت ، شهر بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
تأکید رئیس جمهور بر اهمیت مسئولیت‌پذیری و اصلاح رفتار مدیریتی
یک طلا، دو نقره و یک برنز در کوراش به ایران رسید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
ساپینتو: از تساوی ناامید هستم؛ کارمان به اما و اگر کشیده
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)