• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۲۳۲۷۰
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۹:۴۳
بوشهر » اجتماعی
امام جمعه بوشهر:

مردم بوشهر شایسته پایتخت قرانی کشور هستند

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر گفت: استان بوشهر با داشتن عالمانی بزرگ و مردمانی فهیم و فرهنگی، انقلابی، مقاوم و پر بصیرت شایسته‌ی پایتخت قرآنی کشور هستند.

مردم بوشهر شایسته پایتخت قرانی کشور هستندبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، آیت‌الله صفایی بوشهری در پیامی به مناسبت انتخاب بوشهر به عنوان پایتخت قرآنی ایران بیان کرد: قرآن کتاب معرفت، نجات و کمال انسان است که خداوند رحمان با رحمت خویش آن را به جامعه بشری از طریق پیامبر خاتم حضرت محمد(ص) نازل فرموده است.
 
وی افزود: قرآن کتاب سعادت دنیوی و رستگاری اخروی است و تنها نسخه شفا بخش درد‌های باطنی و ظاهری و فردی و اجتماعی انسان، و دیوان عرشی ایمان و جهان شناختی و رفتار‌های الهی و آسمانی و مناسبات اخلاقی انسانی است.
 
امام جمعه بوشهر ادامه داد: استان ولایتمدار بوشهر آغاز قرن پانزدهم شمسی را با افتخار به عنوان نخستین پایتخت قرآنی ایران آغاز می ‎کند. ضمن سپاس و شکرگزاری به درگاه قدسی احدیت، به همه مردم عزیز و گرانقدر استان دارالحماسه بوشهر تبریک عرض می‌نمایم و امیدوارم عنایات ویژه الهی و الطاف خاصه خداوندی و ادعیه خیر حضرت محمد مصطفی و حضرات معصومین(ع) در پرتو این موهبت الهی نصیب مردم عزیز ایران به ویژه استان گرانقدر بوشهر گردد و آن بزرگواران همواره در صحت و سلامت، سر افرازی و موفقیت، زندگی سراسر ایمان و تقوا و اخلاق داشته باشند و همواره در مسیر زندگی قرآنی گام بردارند.
 
آیت‌الله صفایی بوشهری تاکید کرد: استان ولایتمدار بوشهر همگام با پایتخت مبارزات ضد استعماری و پایتخت انرژی ایران، هم اینک به عنوان پایتخت قرآنی کشور نیز معرفی شده که با داشتن مردمانی فهیم و فرهنگی، نجیب و انقلابی، محترم و اخلاقی، مقاوم و پر بصیرت شایسته این پایتخت قرآنی است.
 
وی عنوان کرد: بی گمان تلاش‌های عالمان بزرگ و قرآنی این استان همچون حضرات آیات علامه بلادی، معتقد اهرمی، محمد علی آل عصفور و سیدعلی نقی دشتی و دیگر پژوهشگران قرآنی، مؤسسات، کانون‌ها و مراکز قرآنی و شخصیت‌های برجسته و پیشکسوتان این کتاب مقدس مانند قاریان و اساتید و خیرین امور قرآنی، روحانیت و حوزه‌های علمیه، مساجد و هیئات مذهبی و تلاش‌های همه مردم عزیز و قرآن دوستِ این استان در کسب این افتخار ارزشمند و تاریخی نقشی بسزا داشته است که در این مجال از همه آنان صمیمانه تشکر و قدردادنی می‌نماییم.
 
امام جمعه بوشهر گفت: امیدوارم از این فرصت بی نظیر با برنامه ریزی بسیار دقیق، تلاش همه اصحاب قرآن و توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز، استان گرانقدر بوشهر و شهرستان بوشهر بتواند پایتختی شایسته و الگو برای تمام ایران و سرزمین‌های اسلامی باشد.
 
در پایان پیام آیت‌الله صفایی بوشهری آمده است: از الطاف و عنایات مسؤولین قرآن و عترت  نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در بذل انتخاب و مساعدت‌های لازم در این عرصه و تمامی مسؤولین محترم استانی: استاندار محترم، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سازمان تبلیغات، اوقاف و امور خیریه، فرهنگ و ارشاد اسلامی و صدا و سیمای مرکز استان بوشهر سپاس فراوان و کمال امتنان دارم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تشییع مادر شهید جهانگیر پناهنده در کیان
به یاد شهدای والامقام کارگری
آغاز پویش به عشق رهبر عزیزمان می‌بخشم در خوزستان
خسارت جنگ تحمیلی سوم به حوزه گردشگری اصفهان
جنگ تحمیلی سوم، نقطه عطف تاریخی و پیچ بزرگ تحولات جهانی
مردم امام رضایی شهرستان باشت میزبان پرچم رضوی
خلیج فارس مرهون روحیه رئیسعلی و میرمهنا
میزبانی سروش‌پلاس از ۵۰۰ هزار جلسه برخط روزانه و ۱۶ هزار مدرسه
اعضای بدن، هدیه فوتبالیست رامهرمزی به بیماران نیازمند
رونمایی از سلاح‌ های اهدایی وزارت اطلاعات به موزه حرم مطهر رضوی
جانبازان ستون‌های عزت و امنیت ملت ایران هستند
پشتیبانی از انقلاب اسلامی در رزمایش جان فدا
سیاست تعامل ایران با کشور‌ها بر پایه احترام متقابل است
اهدای ۱۳۵ واحد خون در عجب‌شیر
بسته حمایت از صنعت گردشگری آسیب دیده از جنگ
دسترسی برابر به منابع فرهنگی از طریق نمایشگاه مجازی کتاب
جوان یزدی در تولد مادرش، آزادی زندانی غیرعمد را هدیه داد
روایتی از نسل‌هایی که کنار هم ایستاده‌اند
تولید کالای منحصر‌به‌فرد بازار‌های جهانی در سربیشه
اعزام هیئتی از سوی آیت‌الله سیستانی برای دلجویی از خانواده شهدا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
«کادر فنی» و «پویش پرچم»، از شبکه ورزش
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
امارات برای گذران زندگی طلا‌های خود را حراج کرد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)