• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۲۵۵۹۵
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۰:۱۸
سیاسی » انتخابات

لزوم بکارگیری ظرفیت معطل مانده تولید کشور برای اشتغال جوانان

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: ۴۰ درصد ظرفیت تولیدی کشور معطل مانده است که در صورت فعالیت می‌تواند منجر به ایجاد اشتغال برای جوانان شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، حجت الاسلام والمسلمین آقای سید ابراهیم رئیسی در تشریح برنامه‌های خود در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما و در تشریح برنامه دولت خود برای ایجاد اشتغال برای جوانان و فارغ التحصیلان بیکار تصریح کرد: ایجاد اشتغال از کار‌های اولیه‌ای است که دولت باید انجام دهد و اولین راه برای ایجاد اشتغال افزایش تولید است.
وی افزود: تولید و رشد اقتصادی ۵ درصدی برای جوانان بیکار ایجاد اشتغال کند، می‌توانیم با افزایش تولید، صادرات غیرنفتی کشور را به دو برابر افزایش دهیم البته چگونگی افزایش صادرات و مقررات دست و پاگیر آن بحث جداگانه‌ای است.
حجت الاسلام والمسلمین رئیسی ادامه داد: ما باید در بازار نیروی کار به سمت اصلاح ساز و کار‌ها برویم لذا ایجاد بانک‌های اطلاعاتی می‌تواند به ما دقیق بگوید که کار و اشتغال کجاست و بیکار کجاست، کجا زمینه کار وجود دارد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: بعضی در یک مجموعه تولیدی به دنبال نیروی متخصص هستند، ولی مدت‌ها در انتظار می‌مانند لذا ما باید این سامانه‌ها را در حوزه کار و کارگری فعال کنیم، یکی از کار‌های دولت همین است.
حجت الاسلام والمسلمین رئیسی افزود: اکنون با جرات می‌گویم که ۴۰ درصد ظرفیت بخش تولید کشور معطل مانده است، این گفته من به دلیل مشاهداتم در سفر‌های استانی و دیدار با کارآفرینان و تولیدکنندگان است، گرچه برخی فکر می‌کنند من در ابتدای‌سفر به هر استانی اول به سراغ دادگستری می‌روم، اما اولین نشست من در استان‌ها با کارآفرینان، کارگران و سرمایه گذاران است؛ آن‌ها مشکل دارند و گرفتار هستند.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: کارخانجات بسیاری وجود دارد که تحت تملک بانک‌ها است و آن‌ها درب اش را بسته اند تا این سرمایه برایشان محفوظ بماند، اما کارگر، تجهیزات کارخانه و خط تولید کجاست؟! این‌ها مصیبت‌های ماست.
حجت الاسلام والمسلمین رئیسی گفت: سوال جدی ما از دولت این است که چرا در این مسائل حساسیت لازم را از خود نشان نمی‌دهد و اقدام نمی‌کند؟! اینجا حوزه اقدام و عمل است.
وی افزود: گاهی اوقات در سفر‌های استانی می‌بینم که این کار پیچیده و دست نیافتنی نیست و با یک جلسه با استانداران و مدیران مربوطه تصمیمی میگیریم و آقایان اجرایی می‌کنند و یک کارخانه راه می‌افتد.
وی ادامه داد: ما اعلام کردیم ۲۰۰۰ کارخانه تعطیل یا در آستانه تعطیلی وجود دارد که رفع مشکل و احیا شده اند، همکاران ما در قوه قضاییه در سراسر کشور این کار را کرده‌اند، این یک کار حداقلی است و می‌توان بسیار در این حوزه فعال شد.
حجت الاسلام والمسلمین رئیسی گفت: ۴۰ درصد ظرفیت تولیدی یک کشور الان معطل است و از آن طرف نیز جوانان عزیز تحصیل کرده ما بیکار است.
وی خاطر نشان کرد: در ۷۰ درصد ظرفیت اقتصادی کشور ما زمینه جدی برای اشتغال جوانان زمینه دارد، ما دارای اقتصاد در دریا، فضای مجازی و حوزه‌های مختلف هستیم که می‌تواند فعال شود و اشتغال بسیار ایجاد کند، پس برای تحصیل کرده‌های عزیز بسیار می‌توان در این رابطه کار کرد.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: اکنون حدود ۴۰ تا ۴۳ درصد از جوانان تحصیلکرده ما بیکار هستند و ما ظرف مدت کوتاهی می‌توانیم این عدد را به ۱۵ درصد تقلیل دهیم.
حجت الاسلام والمسلمین رئیسی در پاسخ به این سوال که در مدت ۴ سال ریاست جمهوری چه تعداد شغل برای جوانان فارغ‌التحصیل ایجاد خواهید کرد نیز افزود: با نگاه متفاوتی که نسبت به بعضی دارم؛ حتما می‌توان خواسته جوانان عزیز را با همین امکانات موجود برآورده کرد و فکر می‌کنم ما حتماً رقم ۴۰ درصدی جوانان بیکار را در مدت ۴ سال به ۱۰ درصد کاهش خواهیم داد.
وی همچنین درخصوص برنامه‌اش برای ساماندهی بازار بورس نیز تصریح کرد: اشکالی که در بورس ایجاد شد، برای این بود که آگاهی دادن به مردم با یک مدیریت جدی انجام نشد.
حجت الاسلام والمسلمین رئیسی گفت: با دعوت و تاکید دولت به نحوی تبلیغ شد که مردم به طرف بورس هجوم آوردند بعد از آن کار‌هایی که باید انجام می‌شد، انجام نگرفت.
وی با اشاره به وجود ساز و کار نظارتی در بازار سرمایه افزود: چرا سازوکار نظارتی بورس درست عمل نکرد؟!

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
احداث ۶۰ کیلومتر راه روستایی در سراب
تشریح اقدامات وزارت آموزش و پرورش در دفاع مقدس ۱۲ روزه
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی و صنعتی استان تهران
دستگیری ۲ نفر در پرونده شهادت محیط‌بان؛ ادامه پیگیری‌ها برای دستگیری ضارب سوم
مقابله منسجم با قاچاق حیات‌وحش در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست
آتش‌سوزی ۲۰ هکتار از پارک ملی تندوره درگز
بازدید فعالان رسانه‌ای بین المللی از نمایشگاه هسته‌ای
سفره‌های زیرزمینی مفیدترند یا سدها؟
پاکدامن، نامزد عضویت در کمیته ورزشکاران فدراسیون جهانی شمشیربازی
تصویب بسته تامین منابع مالی برای بازسازی واحد‌های تولیدی؛ به‌زودی
جلسات صحن و کمیسیون‌های مجلس ۱۴۰۴/۰۴/۲۹
خودروسازان بدهکار؛ داد قطعه‌سازان را درآوردند!
ثبت جهانی دره خرم‌آباد گامی برای توسعه گردشگری در لرستان
ورود بلاکچین به تأمین مالی تولید
تقویم روز و اوقات شرعی دوشنبه ۳۰ تیر
ثبت ارزش ۹.۴ هزار میلیارد ریالی در فروش روزانه بورس انرژی
رئیس فدراسیون تکواندو سفیر ملی صبر شد
غزه تنهاتر و مظلوم‌تر از همیشه
خرید تضمینی بیش از ۸۵ هزار تن گندم در آذربایجان شرقی
برگزاری مراسم گرامیداشت شهدای اقتدار شمال غرب تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
زمین لرزه ۵/۱ ریشتری در فاضل آباد
تشکیل یگان‌های جدید «تکاوران تفنگدار دریایی» در کشور
از دل تهدید تا اوج اقتدار؛ ۱۲ روزی که ایران را دوباره ساخت
زلزله بیش از ۵ ریشتری در فاضل آباد گلستان
وزیر ورزش نایب قهرمانی تیم والیبال نوجوانان ایران را تبریک گفت
شورای نگهبان؛ نهادی حاکمیتی با پشتوانه مردمی و نظارت مستمر قانونی
احسان حاج‌صفی به سپاهان بازگشت
عرضه امتیاز صادراتی؛ ابزار جدید تسهیل تجارت خارجی
جعفری: دختران ایران فراتر از انتظار ظاهر شدند
نتایج روز چهارم هفته سوم و برنامه آخرین روز مرحله مقدماتی
رزمایش مشترک دریایی ایران و روسیه فردا برگزار می‌شود
توصیه‌های ستاد مرکزی اربعین به زائران کربلای معلی
انفجار یک ساختمان در خیابان باهنر رشت
مردم ایران باطل السحر نقشه‌های دشمنان ایرانند
موافقت با تشکیل کمیسیون مشترک سازمان ملی مهاجرت براساس اصل ۸۵ قانون اساسی