• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۲۵۸۴۹
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۷
چهارمحال و بختیاری » اجتماعی

افتتاح مرکز مدیریت مهارت‌آموزی و مشاوره شغلی

مرکز مدیریت مهارت‌آموزی و مشاوره شغلی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد افتتاح شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری؛مرکز مدیریت مهارت‌آموزی و مشاوره شغلی با هدف آموزش ¬های کارآفرینی در بهبود شاخص¬‌های کلان اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی، مرکز آموزشی مهارت¬‌های پیشرفته برای نخستین بار در دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری افتتاح شد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد گفت: ارائه خدمات مهارت محور برای دانشجویان و فارغ‌التحصیلان از اهداف مهم تأسیس و راه اندازی مرکز مدیریت مهارت آموزی و مشاوره شغلی در این واحد دانشگاهی است.


ابراهیم رحیمی افزود: برای دستیابی به دانشگاه‌های مساله محور، معاونت آموزش‌های عمومی و مهارتی با حمایت کامل دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد شکل گرفته است و هدف آن متولی امر مهارت آموزی و راهبردی شغلی دانشجویان و کارآفرینی است.


وی بیان کرد: برای رسیدن به موفقیت در این زمینه، یکی از مهم‌ترین عوامل، همراه بودن و هم افزایی سازمان‌های حاکمیتی و مردمی است و یکی از این سازمان‌های بالقوه، سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای است.


مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای چهارمحال و بختیاری هم گفت: دپارتمان تخصصی آموزشی گیاهان دارویی و دپارتمان آموزشی ماهی‌های سردابی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد افتتاح شد و به زودی دپارتمان اسب و اسب داری هم در این دانشگاه افتتاح می‌شود.


فرانک کبیری گفت: این دپارتمان‌ها با بهره‌گیری از فضا، تجهیزات و امکانات دانشگاه آزاد اسلامی برای ارائه آموزش‌های مهارتی در حوزه‌های گیاهان دارویی و ماهیان سرد آبی بر اساس استاندارد‌های سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای به منظور مهارت‌آموزی و ارتقاء مهارت متقاضیان فعال شده است.


وی افزود: در دپارتمان گیاهان دارویی، آموزش کشت، فراوری آن شامل اسانس‌گیری، عرق‌گیری، خشک کردن و تولید انواع دمنوش‌ها، کار با انواع دستگاه‌های مورد نیاز فراوری گیاهان دارویی به دانشجویان و سایر متقاضیان ارائه می‌شود.
کبیری گفت: با فعال شدن این دپارتمان استاندارد‌های آموزشی مصوب از جمله اسانس‌گیری و عرق‌گیری گیاهان دارویی، کشت بومی آن و نحوه تکثیر و تولید نشاء کرفس کوهی آموزش داده می‌شود.


به گفته وی؛ در دپارتمان آموزش تخصصی ماهیان سردآبی هم استاندارد‌های پرورش بچه ماهی، شناخت بیماری‌های ماهیان سردآبی، مبارزه با بیماری ماهیان، راه‌اندازی استخرپرورش ماهی، پرورش ماهیان سردآبی در آب چاه، پرورش ماهی در قفس، نحوه بهداشت و کنترل بیماری در استخر پرورش ماهی و سایر استاندارد‌های مرتبط آموزش داده می‌شود.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای چهارمحال و بختیاری گفت: به مهارت‌آموزان این دپارتمان‌ها که در آزمون‌های پایان دوره حدنصاب قبولی را کسب کردند گواهینامه مهارتی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای اعطاء می‌شود.


فرانک کبیری گفت: این دپارتمان‌ها در راستای تحقق شعار سال و استفاده از ظرفیت در حوزه گیاهان دارویی و ماهیان سردآبی فعالیت شود تا از موازی کاری در حوزه آموزش جلوگیری شود و از توان علمی استادان دانشگاه و مربیان آموزش فنی و حرفه‌ای در راستای آموزش براساس استاندارد‌های بین‌المللی استفاده شود.


وی گفت: یکی از لازمه‌های جامعه، کاهش بیکاری و ایجاد اشتغال است که با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری و سازمان فنی و حرفه‌ای این مهم انجام شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هیچ گزینه‌ ای ، ملت ایران را مجبور به تسلیم نمی‌کند
کشاورز زنجانی در جمع کشاورزان نمونه باغبانی کشور قرار گرفت
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
بهره برداری از ۲۲ طرح عمرانی و صنعتی در منطقه آزاد ارس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۹ بهمن ۱۴۰۴
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۱۸ بهمن
بارش پراکنده باران در سمنان
افتتاح ۸۵ طرح اشتغالزایی و حمایتی بهزیستی در آذربایجان شرقی
ضرورت توسعه زیرساخت‌ها و تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام در استان گلستان
آمادگی گیلانیان برای خلق حماسه‌ای ماندگار در یوم الله ۲۲ بهمن
توقیف خودرو حامل گوشت بدون مجوز در رودبار
افتتاح متمرکز ۳۱۰ طرح عمرانی و اقتصادی در گرگان با حضور وزیر نیرو
بسته خبر‌های کوتاه ۱۸ بهمن در یک نگاه
نظر گیلانیان در مورد دور نخست مذاکرات ایران و آمریکا
آغاز مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیکی
جای قهرمان در فیلم‌هایمان خالی است
مصاف داماش گیلان و نود ارومیه در رشت
خبر‌هایی از برگزاری جشن های سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران
آیین آغاز عملیات اجرایی سایت نهضت ملی مسکن خضرآباد یزد
افتتاح ۱۳۷ طرح عمرانی، تولیدی و اقتصادی امروز در بندرگز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
باران در راه کرمان
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
عراقچی: در خصوص موشکهایمان مذاکره نمی‌کنیم
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
ترافیک نیمه‌سنگین جاده‌ها و آزادراه‌ها منتهی به تهران
ملاقات مردمی مسئولان سازمان وظیفه عمومی ۲۰ بهمن
گروه‌های حساس در خانه بمانند
تجهیز ۵۰ نقطه تهران به شتاب نگار و لرزه نگار
دادگاه رسیدگی به پرونده یکی از تروریست‌های مسلح بهارستان
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
گلایه فروشندگان از تاخیر در پرداخت وجه کالابرگ  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)