• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۲۶۳۱۸
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۷:۵۱
سیاسی » انتخابات

مهرعلیزاده: قهر و دلخوری‌ را کنار بگذاریم؛ یکدیگر را تنها نگذاریم

محسن مهرعلیزاده در بیانیه شماره ۲ خود با عنوان "اجماع برای جمهور" نوشت: بیایید دلخوری‌ها را کنار بگذاریم و تنها به آینده فکر کنیم، در لحظه‌ای تاریخی ایستاده‌ایم که نباید قهر کنیم و یکدیگر را تنها بگذاریم.

مهرعلیزاده: قهر و دلخوری‌را کنار بگذاریم؛ یکدیگر را تنها نگذاریمبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما از واحد اطلاع رسانی ستاد محسن مهرعلیزاده؛ نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در بیانیه شماره ۲ خود عنوان کرد: شرایط پیش آمده در این دور از انتخابات ریاست جمهوری و ناامیدی که بر فضای سیاسی جامعه حاکم شده است، نتیجه بی‎توجهی به خواست مردم و البته اتفاقات ناگوار گذشته‌ای است که ریشه در همین نگاه دارد. امروز جریان تحول‎خواه کشور اعم از نیرو‌های اصلاح‌طلب، اصولگرا و مستقل که به رویکرد شورای نگهبان در احراز صلاحیت نامزد‌های ریاست جمهوری اعتراض دارند به درستی معتقدند، دایره انتخاب برای مردم کوچکتر شده است. حال با نگاه به آینده و با توجه به شرایط کشور، باید آگاهانه تصمیم گرفت تا در پیشگاه وجدان عمومی جامعه سربلند باشیم.

مهرعلیزاده یادآور شد: معتقدم ملت شریف ایران هرگاه امیدوار پا به عرصه‌ای نهاده‌اند، به لطف الهی پیروز از آن خارج شده‌اند. امروز هم وظیفه همه ما فعالان عرصه سیاست این است که امید به تغییر شرایط موجود را در دل جامعه زنده نگه داریم که به گمان بسیاری جز این اگر کنیم، بازی در زمین رقیب است.

این نامزد ریاست جمهوری با بیان اینکه من برای ایجاد تغییر و تحول در وضعیت مُلک و ملت به کمک تمام نیرو‌های تحول‎خواه و دوست‎دار وطن نیاز دارم، اظهار کرد: با صدایی رسا اعلام می‎کنم در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری قطعا از تجربیات همه آن‌هایی که به اصول اصلاح‎طلبی معتقدند بهره خواهم برد.

وی ادامه داد: دولت من از بدنه کار آزموده جریان اصلاحات و البته اصولگرایان معتقد به اصلاحات تشکیل می‌شود. دولت سوم خاتمی؛ باید با تکیه بر خواست جامعه مدنی با توجه به مطالبات مردم با مشورت روشنفکران و متخصصان امر تشکیل شود.

مهرعلیزاده با تاکید بر اینکه قول می‌دهم در صورت انتخاب، رئیس جمهوری همه مردم ایران با هر زبان، مذهب و تفکری باشم، گفت: باور دارم برای برون رفت از شرایط فعلی تنها راهکار عملی، توجه ویژه به خواست همه مردم است و هیچ چیز به اندازه رضایت جامعه با ایجاد تغییر و تحول در شرایط پیچیده و دردناک زندگی امروز نمی‌تواند ما را از این گذرگاه خطرناک به سلامت عبور دهد.

این نامزد سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: ملت شریف ایران، جریان بزرگ اصلاحات، اصولگرایان معتقد به اصلاح، اعتدالگرایان، فعالان صنفی و کارگری، روزنامه نگاران، معلمان، مهندسان، صنعت‎کاران، کشاورزان، دانشجویان و ورزشکاران؛ همه می‌دانیم با نگاه از گذر تاریخ به تصمیمات گذشته‎مان، به این نتیجه می‌رسیم که‌ای کاش می‌توانستیم زمان را به عقب برگردانیم تا تصمیم بهتری بگیریم. امروز برای من و شما تکرار تجربه انتخابات سال ۸۴ است، ما در آن زمان نیاموخته بودیم که کنش سیاسی صحیح تا چه اندازه می‌تواند در سرنوشت کشور تاثیر بگذارد! به راستی "سهم من از دموکراسی تنها یک برگ رای" بود و حالا هم هر آنچه تصمیم می‌گیریم، آیندگانی خواهند بود که ما را قضاوت کنند.

دلخوری‌ها را کنار بگذاریم

وی افزود: من با ایمان به نیروی تحول خواه یکایک شما مردم بزرگ ایران پا به عرصه انتخابات گذاشته‎ام، برای برافراشتن پرچم جمهوریت و مردم سالاری، برای اجرای بدون تنازل قانون اساسی، برای وحدت میان تمام نیرو‌های فعال در عرصه سیاسی، اجتماعی و فرهنگی، برای خروج از بحران بی عدالتی گسترده در امور، برای حرکت در مسیر عقلانی با جهان، برای بهبود شرایط اقتصادی، برای احیای جایگاه اجتماعی زنان سرزمینم، برای باز تولید امید در قلب جوانان کشورم، برای خواندن سرود آزادی.

مهرعلیزاده با بیان اینکه بیایید دلخوری‌ها را کنار بگذاریم و تنها به آینده فکر کنیم و روز‌های خوبی که در انتظار ماست، اظهار کرد اینجا؛ دقیقا در همان لحظه تاریخی ایستاده‌ایم که نباید قهر کنیم، نباید یکدیگر را تنها بگذاریم، نباید ذهنمان را پر کنیم از کینه و غم، نباید فراموش کنیم که همیشه یک ملت بوده‌ایم.

وی اضافه کرد: من محسن مهرعلیزاده فرزند کوچک اسلام ناب و ایران عزیز، از تبار آذربایجان به امید ایجاد تغییر و تحول در حال مُلک و ملت به میدان سخت و سرد انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ پا نهاده‌ام، باور دارم بدون حمایت شما ملت شریف ایران و همفکرانم در جبهه اصلاح‌طلبی هیچ گامی به پیش نیست.

همه به میدان بیایید تا ایران را برای ایرانیان بسازیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ضرورت رعایت ایمنی وسایل گرمایشی در فصل سرما
تداوم پیروزی‌ها و صدرنشینی نساجی در لیگ یک فوتبال
بررسی نحوه توزیع اعتبارات طرح‌های مسئولیت‌های اجتماعی در قم
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
زلزله جیرنده را لرزاند
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
تخصیص ۱۲۷ میلیارد تومان تسهیلات برای مکانیزاسیون در چهارمحال وبختیاری
خاک‌خواه در جودو از کسب نشان بازماند
برگزاری نشست شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا
مداح اهل بیت یاری رسان بیماران نیازمند به پیوند عضو
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ پیروزی قاطع ملی‌پوشان تنیس روی میز ایران برابر قطر
برگزاری همایش «نه به تصادف، دنیایی ایمن‌تر بسازیم» در کنگاور
آراد مهدی‌زاده فینالیست ماده ۱۰۰ متر قورباغه شد
محرومیت مشوقین باشگاه پرسپولیس در کمیته انضباطی
آغاز اجرای طرح رایگان دوگانه سوز شدن خودرو‌های شخصی
پیروزی صنعت نفت آبادان مقابل پارس جنوبی جم
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
برداشت انار از غرب استان سمنان
مطالبات مردمی ۱۷ آبان ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)