• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۲۸۱۹۰
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۶
خوزستان » اقتصادی

تسریع روند حمل و بارگیری کالا در بندر امام خمینی (ره)

به منظور تسریع بارگیری کالا های اساسی در بندر امام خمینی(ره) ، تعیین مقصد کالاهای اساسی از سوی صاحبان کالا بر اساس اولویت بندی انجام می شود.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خوزستان ؛ مدیرکل دفتر حمل‌ونقل کالای سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای ، در جلسه بررسی چگونگی حمل کالای اساسی از بندر امام خمینی(ره) که در محل پایانه بار این بندر برگزار شد گفت: از اول تا ۱۴ خرداد تعداد ۶۹ هزار و ۸۳ دستگاه کامیون، بارگیری یک میلیون و ۶۹۴ هزار و ۵۱۵ تن کالای اساسی را از مبدأ بندر امام خمینی(ره) بر عهده داشتند.تسریع روند حمل و بارگیری کالا در بندر امام خمینی (ره)

غلامحسین دغاغله با بیان اینکه امسال حمل کالای اساسی با برداشت محصولات کشاورزی از جمله گندم، تره بار، کلزا و چغندرقند در خوزستان و استان های همجوار همراه شده است، افزود: اولین اقدام از سوی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای برای حمل به موقع کالاهای اساسی، انتشار فراخوان اعزام ناوگان ویژه جابجایی کالای اساسی در سراسر کشور ، تشکیل ستاد حمل کالاهای اساسی در ستاد و استان های مهم از جمله استان خوزستان به منظور نظارت بر روند حمل این کالاها و حضور عملیاتی مدیران ستادی در استان خوزستان به دستور ریاست سازمان بود.

مدیرکل دفتر حمل و نقل کالای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای با اشاره به تشکیل جلسه با دست اندرکاران حمل بار و صاحبان کالا در استان خوزستان، بیان کرد: در این جلسه مقرر شد تعیین مقصدهای کالاهای اساسی از سوی صاحبان کالا بر اساس اولویت بندی ها صورت گیرد.


دغاغله ادامه داد: خط آزاد کردن حمل کالای اساسی در پایانه بار بندر امام خمینی(ره) از سوی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای نیز از دیگر تصمیم های اتخاذ شده است که با این کار فرایندهای حضور کامیون ها در پایانه بار این بندر برای گرفتن مجوز بارگیری از سوی سازمان به حداقل می رسد.

وی افزود: با خط آزاد کردن، کامیون بلافاصله پس از ورود به پایانه بار بندر امام خمینی(ره) و انتخاب بار ، مستقیم برای بارگیری به اسکله بندر اعزام می شود.
مدیرکل دفتر حمل و نقل کالای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای اظهار کرد: همچنین هماهنگی هایی با صاحبان کالاهای دولتی برای تسریع در روند بارگیری و پرداخت به موقع کرایه رانندگان در مقصد صورت گرفته و در سازمان بنادر و گمرک کشور نیز جلساتی به منظور کاهش فرایندهای حمل و بارگیری برگزار شده است.


دغاغله گفت: با اقدامات صورت گرفته ، باید گفت بارگیری و حمل کالاهای اساسی از بندر امام خمینی(ره) روند خوبی را طی می کند و روز به روز از سرعت بیشتری برخوردار می شود.

وی افزود: با همکاری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خوزستان از روز دوشنبه از ظرفیت ناوگان درون استانی برای حمل بارهای استان های همجوار استفاده می شود.

مدیرکل دفتر حمل و نقل کالای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ادامه داد: در کنار کالای اساسی، در خوزستان روزانه ۵۰۰ تا ۶۰۰ دستگاه کامیون کار حمل گندم ، ۵۲۰ دستگاه کار حمل چغندرقند، یک هزار دستگاه حمل تره بار و ۲۰۰ تا ۲۵۰ دستگاه کامیون محصول کلزا را از این استان به مقصدهای مختلف جابه جا می کنند.

دغاغله بیان کرد: علاوه بر این در جنوب کرمان روزانه ۲هزار تا ۲۵۰۰کامیون روزانه بارگیری می شود، در چابهار روزانه بیش از ۱۷۰۰ تن محصولات کشاورزی جابه جا می شود و در دیگر بنادر کشور نیز جابه جایی کالای اساسی به صورت مستمر در حال انجام است.


بیشتر بخوانید : افزایش ۳۰ درصدی سهمیه سوخت کامیون‌های حامل بار برخی مبادی


وی تأکید کرد: جابه جایی این میزان کالاهای اساسی و محصولات کشاورزی نشان دهنده توان حمل ونقل جاده ای کشور و همکاری رانندگان با این بخش است که در جای خود مستلزم تقدیر و تشکر است.


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ظرفیت بالای راهگذر قزاقستان ـ ترکمنستان و ایران
بازدید استاندار خوزستان از روند مهار آتش در شرکت جلگه دز دزفول
زنجان میزبان پویش در سایه مادر
آب سالم با همت نذر خدمت ۸ هلال‌احمر زنجان به چم‌گرداب لرستان رسید
توقیف نفتکش ونزوئلایی برخلاف موازین و قوانین دریانوردی آزاد است
بانوان ایرانی در دفاع مقدس ۱۲ روزه، پشتیبان رزمندگان اسلام شدند
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۱ آذر ۱۴۰۴
مشق مادر، روایت شیرین از یک کلاس درس
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۱ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
آیین تجلیل از کتابخوانان در هریس
توسعه پایدار بدون مشارکت فعال زنان ممکن نیست
مسابقات جام «از محله تا قله» با یاد شهدا در استان البرز برگزار شد
بازگشایی راه ارتباطی بیش از ۵۰ روستا در الیگودرز
درخشش عکاسان گیلانی در جشنواره بین‌المللی ایران جوان
جان باختن دو نفر در حادثه تیراندازی در آقاسیدشریف رشت
استمرار بارش ها در سمنان
اقامه نماز جمعه در ایلام
جشن نجات ۱۰ هزار جان با سلول‌های بنیادی
هدر رفتن آب در تصفیه آب خانگی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
میزان بارش برف در فریدونشهر
بارش نخستین برف و باران پاییزی در سپیدان
آبگرفتگی معابر شهری در آبادان
میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد تا ساعت ۶:۳۰ امروز
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
میزان بارش‌های اخیر تا ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه امروز
ثبت صد میلیمتر بارش در همدان
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از شنبه ۲۲ آذر
آخرین وضع بارش برف در محور‌های مواصلاتی اصفهان
ادامه بازگرداندن اتباع فاقد مدرک افغانستانی از ایران
حمایت از توسعه مشاغل خانگی در زنجان
دشمن فهمیده ایران با فشار نظامی تسلیم و تصرف نمی‌شود
توصیه‌های ایمنی پلیس راه زنجان برای رانندگی در روزهای بارانی و برفی
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
پوتین حمایت خود را از دولت ونزوئلا اعلام کرد
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۷ نظر)
برگزاری آزمون استخدامی صدا و سیمای خراسان جنوبی  (۲ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۱ نظر)
تألیف کتاب با موضوع کودکان دیرآموز در کهگیلویه و بویراحمد  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
نامه وزیر ارتباطات درباره سیم‌کارت‌های سفید  (۱ نظر)
بلیت سینما‌ برای بانوان نیم‌بها شد  (۱ نظر)
تخلیه و بارگیری ۶۶ هزار تُن گندم در بندر شهید رجایی  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست با وزیر محیط‌ زیست کنیا  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)
پویش سراسری درختکاری در گلستان شهدا؛۲۰آذر  (۱ نظر)