• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۲۸۸۰۵
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۷
اقتصادی

برنامه تولید ۸۲۰۰ دستگاه خودروی تجاری در ایران خودرو دیزل

مدیرعامل شرکت ایران خودرو دیزل، گفت: امسال برنامه تولید ۸۲۰۰ دستگاه خودرو را در دستور کار داریم؛ این رقم نسبت به ۳۷۰۰ دستگاه تولید سال گذشته، افزایش بیش از دو برابری دارد.

برنامه تولید ۸۲۰۰ دستگاه خودروی تجاری در ایران خودرو دیزلبه گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری صداوسیما از ایران خودرو؛ آقای جواد توسلی مهر با بیان این مطلب افزود: تحقق این برنامه، درآمد ۳.۵ برابری حاصل از فروش را نیز در پی خواهد داشت.

توسلی مهر، تمرکز اصلی ایران خودرو دیزل در سال جاری را افزایش تولید و استفاده از توان داخلی دانست و گفت: تمرکز بر تولید داخل محصولات سبب رشد چشمگیر در شرکت‌‏های زیر مجموعه ایران خودرو دیزل شد، به طوری که در چهار ماهه پایانی سال گذشته، تولید این شرکت‌ها نزدیک به پنج برابر شد.

وی افزود: در چهار ماهه پایانی سال ۹۹، سهم تولید محصولات داخلی ایران خودرو دیزل به صورت میانگین به ۹۴ درصد رسید، این در حالی است که در هشت ماهه ابتدایی سال، این میزان حدود ۴۳ درصد بوده است. بر اساس شاخص تولید، شاهد رشد ۲.۶ برابری تولید همگن و ۱.۷ برابری تولید تعدادی نسبت به سال ۹۸ بودیم. این ارقام نشان می‌دهد، ایران خودرو دیزل به تولید محصولات با عمق ساخت داخل بالا روی آورده است.

مدیرعامل ایران خودرو دیزل با اشاره به کسب امتیاز ۷۷۴ و اخذ رتبه سوم توسط این شرکت در جلب رضایت مشتریان از خدمات پس از فروش، گفت: با توجه به برنامه‏‌هایی که امسال برای این حوزه با محوریت شرکت گواه در نظر گرفته‌ایم، رضایت‏مندی مشتریان ایران خودرو دیزل افزایش خواهد یافت.

وی با بیان این‌که در سال گذشته با تلاش همکاران، شاهد ارتقای رده کیفی سه محصول کشنده فوتون از ۳ به ۴ ستاره، کامیون واگن هود از ۲ به ۳ ستاره، و مینی بوس آرین از ۲ به ۳ ستاره بودیم، گفت: اتوبوس‏ شهری نیز با رده کیفی ۳ ستاره به بازار عرضه شد؛ در سایر محصولات نیز شاهد کاهش نمرات منفی بودیم.

توسلی مهر با بیان این‌که در سال ۱۴۰۰، تولید ۷۱ درصدی محصولات داخلی و ۲۹ درصد محصولات مونتاژی برنامه‌ریزی شده است، تصریح کرد: با تولید ۸۲۰۰ دستگاه خودروی تجاری، شرکت‌های زیرمجموعه ایران خودرو دیزل نیز رشد قابل توجهی را تجربه خواهند کرد.

وی با اشاره به تولید سه موتور ارتقا یافته توسط شرکت ایدم، عنوان کرد: امسال سه موتور اصلی داخلی سازی شده شامل OM۳۶۴، OM۳۵۵ و OM۴۵۷ بر روی محصولات ایران خودرو دیزل قرار خواهند گرفت؛ همچنین هر سه این موتور‌ها از استاندارد آلایندگی Euro ۴+DPF به Euro ۵ EEV ارتقا خواهند یافت. این اقدام گامی بزرگ در راستای توسعه کیفیت محصولات و به تبع آن کاهش آلایندگی و پاسخ به انتظارات حوزه صنعت و جامعه است.

توسلی مهر گفت: کامیون واگن هود ۱۹۲۴ و ۲۶۲۴ با تریم جدید و موتور Euro EEV۵ از محصولات جدید ایران خودرو دیزل در سال جاری هستند؛ کامیونت آترین نیز جزء محصولات جدیدی است که امسال با موتور داخلی سازی شده به بازار عرضه خواهد شد.

وی گفت: در حوزه محصولات باری در بخش کشنده، دو محصول کشنده داخلی۲۶۳۰ و ۱۹۴۳ (اتاق جدید) و یک محصول کشنده CKD با گیربکس اتومات و در بخش پیکاپ، پیکاپ بنزینی با گیربکس هشت سرعته اتوماتیک وارد بازار می‌شوند، مینی بوس آرین جدید و مینی بوس هفت متری با موتور یورو۵ نیز از محصولات جدیدی است که امسال تولید خواهند شد، تولید ون و آمبولانس در دستور کار قرار دارد که قرارداد‌های فروش آن نیز منعقد شده است.

مدیرعامل شرکت ایران خودرو دیزل با بیان این‌که تولید اتوبوس‏ آمبولانس در برنامه تولیدات سال جاری قرار دارد، گفت: نمونه اولیه این محصول سال گذشته رونمایی شد و تولید انبوه آن از ابتدای امسال آغاز می‌شود. همچنین امسال تولید اتوبوس برقی در برنامه‏‌های ایران خودرو دیزل قرار دارد که نمونه اولیه این اتوبوس به زودی تولید و رونمایی می‏‌شود. بر اساس این پروژه، اتوبوس‌‏های ایران خودرو دیزل بر روی پلتفرم موجود، برقی خواهند شد

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رونمایی از نماد علی ولی الله در میدان ۱۱ آبان دستگرد
اجرای ۵۰۰ برنامه ویژه ۱۳ آبان در مازندران
بررسی توسعه همکاری ها بین جغتای و جاجرم
لیگ برتر بسکتبال به هفته هشتم رسید
مرحله کشوری سی‌اُمین دوره کنگره قرآنی مدارس سمپاد برگزار می‌شود
قلع و قمع ۷ فقره ساخت وساز غیرمجاز در لردگان
پیگیری مشکلات کمبود نهاده‌های دامی
آگاه سازی خانواده های البرزی در طرح جوانی جمعیت
هیئت‌های مذهبی سنگر ایمان و مسئولیت اجتماعی هستند
دیدار سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران در هند با وزیر امور خارجه
اعلام برنامه دیدار‌های تیم‌های ملی هندبال زنان و مردان ایران در ریاض
اجرای پویش کاشی‌ حرم امام حسین (ع) با کمک خیران
رئیس دانشگاه جامع علمی، کاربردی کردستان معرفی شد
هشدار زرد هواشناسی در کرمان
دیدار‌های فشرده هیئت پارلمانی ایران در مسکو
تشریح برنامه های ایام فاطمیه در کهگیلویه و بویراحمد
بازدید مشاور رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح از منطقه دوم ندسا
قضاوت داور چهارمحال و بختیاری در مسابقات تیراندازی کشور
اولیانوف: آینده برنامه هسته‌ای ایران در اختیار تهران است
مشخص شدن رنگ پیراهن تیم ملی فوتسال ایران برای دیدار با مغرب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
بی‌ثباتی قیمت برنج
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
میدان امیر چخماق یزد
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)