• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۳۲۸۵۴
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۲۰
بین الملل » غرب آسیا
الجزیره؛

خشم مردم از جان باختن یک زندانی سیاسی

درگذشت یکی از زندانیان بحرینی و اعتراض شهروندان این کشور به بی توجهی به اوضاع و نیاز‌های زندانیان به خشم گسترده و ملتهب شدن اوضاع در این کشور منجر شد.

 به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما ؛ درگذشت یکی از زندانیان بحرینی و اعتراض شهروندان این کشور به بی توجهی به اوضاع و نیاز‌های زندانیان به خشم گسترده و ملتهب شدن اوضاع در این کشور منجر شد.

به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، شماری از شهروندان بحرینی در پی درگذشت یکی از بازداشت شدگان در زندان‌های این کشور در اعتراض به اقدامات نظام این کشور تظاهرات کردند.
شرکت کنندگان در تظاهرات شعار‌هایی که حاکی از خشم شدید آن‌ها بود سردادند و یکی از خیابان‌ها را با آتش زدن لاستیک بستند.
این اوضاع پس از تنش‌های امنیتی در پی برگزاری مراسم تشییع جنازه نمادین برای حسین برکات به وجود آمد. وی روز چهارشنبه در یکی از زندان‌های بحرین درگذشت.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

جعفر سلمات گزارشگر الجزیره در گزارشی همراه با پخش تصاویری از اعتراضات مردم بحرین گفت: اعتراضات این افراد اوضاع آرام را پس از درگذشت حسین برکات در زندان، ملتهب کرد. معترضان مقامات بحرین را عامل درگذشت وی در زندان به سبب بی توجهی به نیاز‌های درمانی می‌دانند و این در حالیست که سازمان‌های حقوق بشری در دوره بیماری وی درباره وقوع چنین اتفاقی هشدار داده بودند، اما این اتفاق بد عملا روی داد.
در ادامه گزارش آمده است: معترضان بحرینی در تظاهراتی که خالی از تنش و خشونت نبود شرکت کردند و طولی نکشید که کار به آتش زدن لاستیک‌ها و سردادن شعار‌هایی که نشان دهنده التهاب اوضاع بود کشیده شد.
در ادامه پس از پخش تصاویری از همسر حسین برکات که سخنانی در اعتراض به رفتار نظام حاکم با زندانیان بر زبان می‌آورد آمده است: بحث و جدل‌ها درباره اوضاع زندان‌های بحرین چیز تازه‌ای نیست و به امروز و دیروز مربوط نمی‌شود. سازمان‌های حقوق بشری بحرینی و بین المللی بار‌ها درباره بی توجهی به نیاز‌های مختلف زندانیان در بحرین هشدار داده اند. کمیساریای حقوق بشر سازمان ملل از جمله این سازمان هاست که قبلا از مقامات بحرین خواسته بود اقدامات کارآمدی برای درمان زندانیان اتخاذ کنند و از آن‌ها خواسته بود تعداد بیشتری از زندانیان را برای کاستن از شلوغی زندان‌ها در پی شیوع ویروس کرونا، آزاد کنند. علاوه بر این سازمان دیده بان حقوق بشر و مرکز حقوق و دموکراسی بحرین و دیگر سازمان‌های حقوق بشری نیز اعلام کردند مقامات بحرینی خدمات و مراقبت‌های درمانی لازم را برای زندانیان فراهم نمی‌کنند. برخی مقامات پارلمانی اروپایی نیز در همین چارچوب رویکردی اتخاذ کردند و سوالات نگران کننده‌ای درباره شیوع ویروس کرونا در زندان‌های بحرین مطرح کردند. مقامات منامه هر بار پاسخ می‌دهد اتهامات مطرح شده علیه آن‌ها بیانگر واقعیت نیست و به موارد ابتلا به کرونا در زندان‌ها رسیدگی می‌کنند. آن‌ها در خصوص حسین برکات مدعی شدند وی مراقبت‌های درمانی لازم را دریافت می‌کرد. سازمان عفو بین الملل در گزارش‌های خود پرسش‌هایی درباره سکوت و کوتاهی محافل رسمی نظام بحرین و تردید‌هایی درباره اظهارات مقامات رسمی این کشور مطرح کرد و از مقامات این کشور نیز به سبب آن که پیگیر موضوعات دیگری هستند و دغدغه‌های آن‌ها چیز دیگری است انتقاد کرد.
۰۰:۴۵:۴۰
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
لرستان غرق در شادی ولادت آخرین منجی عالم بشریت
افتتاح پروژه آب‌رسانی به روستای «بدرآباد علیا» خرم‌آباد
اعزام ۲۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد لرستان به مناطق عملیاتی جنوب
ورزشی‌های پانزدهم بهمن ماه در استان سمنان
افتتاح مرکز جامع سلامت شهرستان شاهین‌دژ
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
خبر‌هایی از برگزاری جشن های نیمه شعبان در استان سمنان
مروری بر وقایع و رویداد‌های ۱۵ بهمن ۵۷
کشف بیش از ۳۰ میلیارد ریالی احشام و طیور بدون مجوز در تالش
پیشرفت ۶۰ درصدی بلوار فرهنگ شهرکرد
بهره برداری از واحد تولیدی دمنوش های گیاهی در شاهرود
رشد تولید و اشتغالزایی با تکیه بر دانش بومی
افتتاح و بهره‌برداری از طرح‌های مختلف در استان ایلام
جشن تکلیف فرشتگان ۹ ساله در شهر گوگان
معرفی برترین‌های قرار دوازدهم در چهارمحال و بختیاری
هوای اصفهان پنج درجه سردتر می‌شود.
اعلام میزان بارشهای اخیر در کهگیلویه و بویراحمد
کهگیلویه وبویراحمد سراسر جشن و شادی در شب و روز سالروز میلاد منجی عالم بشریت
جشن و شادی مردم کهگیلویه و بویراحمد در سالروز میلاد صاحب الزمان(عج)
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
افتتاح خانه موسیقی تهران
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
ماهواره «پایا» با دقت تصویربرداری زیر ۳ متر به بهره‌برداری رسید
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
در پیام رسان های داخلی به سازمان اطلاعات سپاه پیام دهید
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)