• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۳۴۲۱۱
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۳:۲۸
سیاسی » انتخابات

همه وعده هایم کارشناسی شده است

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: تمام وعده‌های من کارشناسی بوده است و مردم بدانند نسبت به آنچه که وعده دادم حتماً صادق القول خواهیم بود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای سید ابراهیم رئیسی در مصاحبه خود پس از برگزاری سومین دور مناظره‌ها افزود: در این مناظره همانند مناظره قبل از ناحیه برخی کاندیدا بد اخلاقی‌هایی شد و حرف‌هایی زده شد که این حرف ها، صحبت‌های بی اساسی بود.
وی ادامه داد: تصور می‌کنم در هفته جاری همچنان تخریب‌ها ادامه پیدا کند البته مردم خوب می‌شناسند و می‌دانند و باید مراقبت کرد افرادی که احساس می‌کنند منافع آن‌ها از دست می‌رود؛ با نادرست گفتن به مردم بنا دارند نظر مردم را تغییر دهند شروع به تخریب می‌کنند کما اینکه امروز در برخی موارد شاهد آن بودیم.
آقای رئیسی با بیان اینکه از مردم خواهش می‌کنم مشارکت خودشان را گسترده کنند گفت: جوانان و مردم عزیز به صورت گسترده در این انتخابات شرکت کنند یقین بدانند آینده بسیار روشن خواهد بود و به دست شما مردم آینده بسیار امیدوار کننده‌ای رقم خواهد خورد و به همه ناامیدی ها، سرخوردگی‌ها و گله مندی‌ها خاتمه داده خواهد شد.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


وی افزود: باید اشاره کنم به مطلبی که در مورد لیست صادرکنندگان اینجا اشاره کردم می‌خواهم منعکس شود که آقایان اعلام کردند ۲۷ میلیارد دلار صادر کنندگان پول را برنگردانده اند که ۷ میلیارد را اعلام کردند و ۲۰ میلیارد دلار را اعلام نکردند البته دادگستری پیگیری را شروع کرد و برخورد‌هایی هم انجام شد که گفتیم چرا مابقی را اعلام نمی‌کنید و امروز و فردا می‌کردند که ما موضوع را رسانه‌ای کردیم و بعد اعلام کردند که اسامی ۱۷ هزار نفر را برای ما فرستادند از ۱۰۰ دلاری تا مبالغ سنگین.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: ما گفتیم یک تیم این اسامی را بررسی کند که معلوم شد در این اسامی کارتن خواب، نقاش، بقال و خانم خانه دار وجود دارد که بدون بررسی کارت بازرگانی دریافت کردند.
وی ادامه داد: ما آمادگی داریم با دانه درشت‌ها برخورد کنیم و این لیست ۱۱ نفره که در مناظره به دست من رسید بعد از اینکه اسامی را نگاه کردم متوجه شدم که ما اقدام کردیم، ولی ایشان از افشای اسامی این‌ها می‌ترسد چرا که برخی از این‌ها را زندانی کردم، پول‌های آن‌ها را گرفتم که از یکی از آن‌ها ۳ هزار میلیارد تومان گرفتیم و از دیگری ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان و از تعدادی هم دلار و یورو گرفتیم.
وی گفت: ما که می‌گوییم قوه قضائیه ۹۰ هزار میلیارد تومان از بدهکاران بانکی گرفتیم ما اقدام کردیم، ولی دیگری می‌ترسد؛ شکایت که تا به حال نکردند چرا که این‌ها باید شکایت کنند، چون پول این‌ها به یغما برده شده است حتی تعدادی از این بدهکاران را از خارج از کشور برگرداندیم.
آقای رئیسی افزود: زمانی که اسامی ۱۱ نفر را مشاهده کردم دیدم این‌ها جزو افراد معروف هستند که بعضی از آن‌ها محاکمه علنی شدند و همه مردم اسامی آن‌ها را می‌دانند.
وی ادامه داد: قوه قضائیه پیگیری و اقدام کرده و بعضی از بدهکاران را علناً محاکمه کرده و پول‌ها را به بیت المال برگردانده است، ولی آقایان حاضر نیستند اسم این افراد را ببرند؛ آیا به این وضع باید خاتمه داد یا این وضع ادامه پیدا کند؟ یعنی کسانی که به اندازه یک خانه شخصی از بیت المال امانت داری نمی‌کنند.
آقای رئیسی گفت: ما پیگیری را نسبت به دانه درشت‌ها همچنان معتقدیم باید در دستور کار باشد اصلاً این ساز و کاری که ۱۷ هزار نفر را اعلام کردند مگر این‌ها وثیقه ندارند مگر پیگیری ندارند؛ بعد جلسه‌ای توسط معاون اول قوه قضائیه تشکیل دادم که نماینده بانک مرکزی، نماینده اقتصاد و دارایی، نماینده گمرک، نماینده اتاق بازرگانی آمد و مقرر شد این ۱۷ هزار نفر را بررسی کنند که موارد عجیبی از آن خارج شد و بعد معلوم شد هماهنگی بین گمرک، بانک مرکزی و اقتصاد و دارایی وجود ندارد که در جلسه سوم دو یا سه نماینده حضور نداشتند که مشخص شد برکنار شدند و این چنین نمی‌شود با بیت المال و حقوق مردم برخورد کرد.
وی افزود: چه در قوه قضائیه و یا در دولت باشم بنا دارم حتماً به این وضع خاتمه دهم.
وی ادامه داد: این که بگوییم چه کسی پاسخ درست در این مناظره داد و چه کسی در حاشیه رفت قضاوت آن با مردم است، بعضی آقایان در این مناظره به هر بهانه‌ای اسم رئیسی رو می‌آوردند که اگر ما نبودیم آقایان ظاهراً حرفی برای گفتن نداشتند.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: روال تبلیغاتی من عادی خواهد بود البته برنامه‌هایی در تلویزیون دارم که انجام می‌دهم و روند بعدی هم این است که مردم نسبت به مواضع و دیدگاه‌های من روشن‌تر شوند لذا هر چه سؤال مردم داشته باشند باید پاسخگو باشم تا مردم بتوانند به یک تصمیم قاطع برسند که جلوه آن در ۲۸ خرداد نشان داده خواهد شد.
وی ادامه داد: معتقدم صداقت مسئولین بین مردم آسیب دیده است که باید به مردم البته نه در حرف بلکه در عمل نشان بدیم که در وعده خود صادق هستیم.
آقای رئیسی گفت: مردم یقین بدانند در دولت از همان روز اول با مردم با صداقت رفتار خواهد شد به خصوص نسبت به اجرا و اقدام نسبت به وعده ها.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رهبر دموکرات های سنا: ترامپ مزخرف می گوید
روند اجرایی مگاپروژه سرمایه‌گذاری میدان امام (ره) تسریع یابد
قربانپور: سامانه بارشی جدید از دوشنبه وارد آذربایجان غربی می شود
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
شنیده شدن صدای چندین انفجار در اربیل عراق
سه فقره تصادف در آذربایجان غربی ۱۲ مصدوم برجای گذاشت
تداوم حماسه شب های اقتدار ملی در ارومیه در موج شصت و دو
حدود ۴۰ شهید و زخمی در حمله صهیونیست‌ها به لبنان
آسمانی شدن مادر شهیدان توکلی
گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و فرانسه
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
تظاهرات بحرینی‌ها علیه آل خلیفه
ورود بیش از ۶۵۰۰ زائر ایرانی به شهر پیامبر
نقش کلیدی زنجان در پایداری اقتصاد کشور با تولید ۱۴ میلیون تن مواد معدنی
استاد نقره‌کار هنر معماری را با اندیشه ولایی پیوند زد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
اعلام آمادگی ۳ هزار معلم لرستانی در دفاع از ایران اسلامی
حذف ثبت سفارش برای واردات کالا‌های ضروری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گفت‌و‌گوی تلفنی وزیر خارجه کشورمان با وزرای خارجه منطقه
طرح ملی مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ادامه می‌یابد
نقش راهبردی پارک‌های علم و فناوری در بازآفرینی اقتصاد پساجنگ
تجلیل کمیته برگزاری بازی‌های آسیایی از ملی‌پوش واترپلو ایران
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
شصت و یکمین شب دلدادگی در ورامین؛ تجدید میثاق با آرمان‌های رهبر شهید
«اشاره» از شبکه امید
بازسازی بازارهای میوه و تره‌بار آسیب دیده در جنگ تحمیلی سوم
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
معیشت مردم نباید دست محتکران بیفتد
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
خلیج فارس؛ ایستگاه پایانی استعمارگران
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
حدنصاب حمل کالای اساسی از بنادر در جنگ رمضان شکست
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
عامل حمله به ماموران نیروی انتظامی به دار مجازات آویخته شد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)