• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۳۴۹۵۳
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۷:۱۵
مازندران » سیاسی

مازندران در انتخابات ۱۴۰۰

مهمترین خبر‌های امروز یکشنبه ۲۳ خرداد مربوط به انتخابات ۱۴۰۰ در استان مازندران

مازندران در انتخابات ۱۴۰۰به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران، تنها چند روز به زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری، شورا‌ها و میاندوره‌ای مجلس خبرگان در روز جمعه ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ باقی مانده و تلاش کاندیدا‌ها برای تبلیغات در این چند روز بیشتر شده است.


مهمترین خبر‌های امروز یکشنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۰ شامل انتخابات شورا‌های اسلامی شهر‌ها و روستا‌ها، ریاست جمهوری و میاندوره‌ای مجلس خبرگان رهبری در مازندران که با هم مرور می‌کنیم


مازندران، آماده برگزاری انتخاباتی سالم و امن
استاندار مازندران امروز در جلسه ستاد انتخابات استان گفت: تمامی شرایط برای برگزاری انتخاباتی سالم و امن در مازندران در روز ۲۸ خرداد ماه فراهم شده است. ‎
احمد  حسین زادگان با تاکید بر این که در برخورد با متخلفان هیچگونه چشم پوشی و تعارفی در کار نخواهد بود، از نامزد‌های شورا‌های اسلامی شهر‌ها و روستای استان خواست تا در خارج از شعب اخذ رای، حرکتی انجام ندهند و از اظهارات و رفتار‌های خلاف مقررات و قانون و تحریک کننده بپرهیزند.
مازندران در انتخابات ۱۴۰۰استاندار مازندران تاکید کرد: یکی از برنامه‌های اتخاذ شده برای برگزاری انتخابات امن در ۲۸ خرداد این است که فرمانداران با هماهنگی دادستان‌ها در کمترین زمان ممکن با همراهی نیرو‌های امنیتی و انتظامی با متخلفان برخورد قانونی خواهند کرد.
حسین زادگان حضور حداکثری مردم در پای صندوق‌های رای را پشتوانه و قدرت نرم نظام توصیف کرد و هشدار داد: هیچ کس نباید به خودش جرات بدهد با انجام تخلف، شائبه‌ای در برگزاری انتخابات سالم و امن ایجاد کند.
استاندار مازندران تعامل بین هیات نظارت و هیات اجرایی انتخابات در استان را مطلوب توصیف کرد و افزود: حضور حداکثری مردم ضامن نظام در عرصه‌های داخلی و بین المللی است و این موضوع بین عوامل مختلف اجرایی، نظارتی، بازرسی، امنیتی و انتظامی به عنوان یک تکلیف حاکم بر فرایند انتخابات است.
نماینده عالی دولت در مازندران همچنین بر ضرورت دعوت همگانی مردم به مشارکت حداکثری در انتخابات تاکید کرد و گفت: برخی از افراد ناآگاهانه آتش بیار معرکه دشمنان در موضوع تخلفات انتخاباتی می‌شوند، حال این که تا کنون در سابقه برگزاری انتخابات مختلف در کشور، تخلف همراه با اسناد در محل شعب اخذ رای وجود نداشته است چرا که عوامل مختلف اجرایی، نظارت، بازرسان، نمایندگان داوطلبان، نیرو‌های امنیتی و بسیجی در محل شعب اخذ رای حضور دارند و امکان تخلف اصلا وجود ندارد.


بعضی شعبات اخذ رای در مازندران به صورت ویژه مراقبت می‌شود
رییس کمیته امنیتی و انتظامی ستاد انتخابات مازندران گفت:۴۸۳ شعبه اخذ رای شورای‌های اسلامی شهر‌های استان به دلیل حساسیت‌های خاص با نیرو‌های ویژه تحت مراقبت قرار می‌گیرد.
علی شیرازی، مهم‌ترین دلیل وجود حساسیت در این تعداد شعب اخذ رای را سابقه شائبه خرید و فروش رای در ادوار گذشته در محیط‌های پیرامونی عنوان کرد و افزود: طبق بررسی‌های صورت گرفته علاوه بر نظارت ویژه در داخل شعب اخذ رای، پیرامون این محلات نیز با حضور غیر محسوس بازرسان تحت کنترل قرار می‌گیرد.
وی همچنین به تدابیر امنیتی سایبری در انتخابات مازندران اشاره کرد و گفت: با هماهنگی دادگستری و دادستان‌های شهرستان‌های استان، زندانیان خطرناک بویژه ارازل و اوباش نیز با برنامه ریزی تحت مراقبت ویژه قرار دارند.
مدیر کل امنیتی و انتظامی استانداری مازندران با اعلام این که حدود ۱۳ هزار نفر در برگزاری امنیت و سلامت انتخابات مازندران به کار گرفته می‌شوند، گفت: همه نیرو‌های امنیتی و انتظامی در مازندران در آماده باش کامل برای برگزاری انتخابات قرار گرفته اند.

تبلیغات با چاشنی تخلف
مازندران در انتخابات ۱۴۰۰در حالیکه تبلیغات انتخابات ۱۴۰۰ از چند روز گذشته آغاز شده، اما تبلیغات کاندیدا‌های شوراه‌های شهر بیشتر نمایان است.
قرار بود ابعاد بنرهای تبلیغاتی ۹۰ * ۷۰ باشد اما بنر‌های بزرگ و تصاویر ثبت شده در نقاط مختلف شهر ساری و دیگر شهرها نشان می دهد این قواعد اجرا نشده است.
ضمن اینکه پروتکل‌های بهداشتی به هیچ وجه رعایت نمی‌شود و ستاد‌ها مملو از جمعیت است و در برخی ستادها شیرینی و شربت با شرایط غیر بهداشتی توزیع می شود.
سئوال اینجاست که کسانی که امروز، قانون را رعایت نمی‌کنند، فردا می‌توانند در چارچوب قانون حرکت کنند؟
با وجود تذکرات قبلی به کاندید‌ها در خصوص رعایت نکات تبلیغاتی در این دوره باز هم شاهد تخلفات و تبلیغات در نقاط خارج از چهارچوب و محل‌های از پیش تعیین شده برای تبلیغات محیطی هستیم.
انتظار می‌رود دستگاه‌های ناظر بر انتخابات پاسخگوی تخلفات مطرح شده از سوی شهروندان در راستای تنویر افکار عمومی باشند.

نیازی به تبلیغات میدانی نیست
رئیس ستاد انتخاباتی محسن رضایی از کاندیدا‌های ریاست جمهوری در استان مازندران می گوید: ما حرفهایمان را در مناطرات زدیم.
فضل الله نیا افزود: محسن رضایی در برنامه‌های خود در مناظرات و برنامه‌های دیگر صداوسیما حرف‌های خودش را زده و برنامه هایش را ارائه کرده و ما نیازی به تبلیغات میدانی نمی‌بینیم.
وی تصریح کرد: امیدواریم مردم با حضور گستره در انتخابات و انتخاب فرد اصلح و با برنامه، مردم را از این مشکلات اقتصادی و اجتماعی نجات دهند.


مشارکت مردم، هدف ما
رییس ستاد انتخاباتی عبدالناصر همتی از کاندیدا‌های ریاست جمهوری در استان مازندران گفت: هدف ما برای تشویق و حضور مردم در انتخابات است.
ولی رعیت افزود: رای ندادن مشکلی را حل نمی‌کند و مردم باید با حضور گسترده در انتخابات، حمایت خود را از اصل نظام اعلام کنند.
وی از راه اندازی ستاد همتی در قائم شهر خبر داد و تصریح کرد: هدف ما تبلیغات زیاد نیست.

فرماندار بابل نسبت به تجمع فشرده ستاد‌های انتخاباتی هشدار داد
فرماندار بابل با انتقاد از تجمع فشرده ستاد‌های برخی از نامزد‌های شورای اسلامی در این شهرستان، هشدار داد که اینگونه تجمع‌های مغایر مقررات ابلاغ شده به نامزد‌ها و نشانگر فقدان صلاحیت عمومی و احساس مسئولیت نسبت به جان شهروندان است.
قربانعلی ولی زاده گفت: برابر گزارش‌هایی که دریافت کردیم، برخی از داوطلبان شورای شهر بابل بدون توجه به پروتکل‌های بهداشتی چند صد نفر را در ستاد‌های انتخاباتی خود جمع کردند که کاملا در تضاد با رعایت پروتکل‌های بهداشتی مقابله با کرونا است و می‌تواند زمینه ساز موج جدیدی از شیوع کرونا در شهرستان شود.
فرماندار بابل افزود: جلسه توجیهی برای تمامی نامزد‌های شورا‌های شهر‌های بابل و امیرکلا در محل فرمانداری برگزار و تمامی دستور العمل‌ها برایشان تبیین و تشریح شد و به صورت مکتوب نیز در اختیارشان قرار گرفت، اما برخی از نامزد‌ها بدون توجه به سلامت مردم این دستور العمل‌ها را نقض کرده اند.
ولی زاده گفت: به تمامی داوطلبان شورای اسلامی شهر بابل اعلام شد: با توجه به وضعیت زرد بابل، تجمع بیش از ۳۰ نفر در ستاد ممنوع است، اما برخی از نامزد‌ها تا بیش از ۳۰۰ نفر را در ستاد خود جمع کردند که این امر یعنی زمینه سازی برای موج پنجم کرونا و روند افزایش بستری بیماران کرونایی و مرگ و میر در هفته‌های آینده می‌باشد.
وی افزود: پنج مکان روباز در شهر بابل مشخص شد که اگر داوطلبان شورای شهر بابل مراسم تجمع بیش از ۳۰ نفره دارند در این مکان‌ها حضور یابند نه اینکه در ستاد خود در فضای سربسته صد‌ها نفر را جمع کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کارگاه شعر مکتب گمنامی در زنجان به روایت تصویر
آغاز پویش ملی چله دعای عهد از امروز جمعه ۵ دی‌ماه
پیام تسلیت استاندار آذربایجان شرقی به مناسبت درگذشت پیشکسوت فرش
ایستگاه پایانی بیست‌وهفتمین جشنواره قصه‌گویی آذربایجان شرقی
کسب رتبه نخست رادیو آبادان در بین مراکز صدای کشور
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۵ دی ۱۴۰۴
اوقات شرعی اهواز، ۵ دی ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۵ دی ۱۴۰۴ به افق قم
شناسایی ۳۵۸ ملک مازاد برای مولدسازی در آذربایجان شرقی
پرتاب سه ماهواره ایرانی، نماد بلوغ علمی ایران
فراخوان پویش مدار اقتدار در چهارمحال و بختیاری
پایان رقابت دسته ۹۴ کیلوگرم لیگ برتر وزنه‌برداری در اهواز
قرآن و نهج‌البلاغه بهترین سلاح برای مقابله با هجمه دشمن
آشنایی کودکان با نحوه حفاظت از محیط‌زیست در شهرستان کیار
پایان هفته سمنان با آسمانی غبارآلود
ضرورت توسعه مسکن و اشتغال در گیلان با بهره‌گیری از اراضی بلا استفاده
کنترل و پایش واحد‌های صنعتی تولید کننده گرد و غبار در چهارمحال و بختیاری
رسیدگی به پرونده تخلف ۷۵۹ واحد نانوایی‌ در استان زنجان
شب لیلةالرغائب؛ شبی پر فضیلت برای رسیدن به آرزوها و پاک کردن دل از غفلت ها
تشکیل هیئت اجرایی گنبکی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تخریب بیش از ۱۰۰ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز در منطقه کرشت پردیس
رهبر انقلاب: آیت‌الله میلانی واقعاً احیاگر حوزه علمیه مشهد بود
رقابت‌های فینال و رده بندی پنج وزن نخست امشب برگزار می‌شود
امروز؛ اختتامیه جشنواره تئاتر شهر
پیش بینی بارش باران در نوار شمالی؛ آلودگی هوا در برخی شهر‌ها
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۴ دی
نقش‌آفرینی مجریان رسانه ملی در صیانت از زبان فارسی
ساپینتو: از پیروزی مقابل المحرق و صعود خیلی خوشحالم
آغاز عرضه بنزین سوپر وارداتی در تهران
فردا، آخرین مهلت پذیرش بدون آزمون دانشجو در دانشگاه تهران
مظفری‌زاده: پیگیری حق و حقوق باشگاه از طریق کمیته استیناف هستیم
تاکید بر ضرورت کار کارشناسی و دقت نظر در بررسی لایحه بودجه
معرفی اعضای هیئت مدیره جدید خانه موسیقی
محمد جمالو؛ رئیس سازمان ثبت احوال کشور شد
افزایش قیمت کاغذ و کاهش سرانه مطالعه
قالیباف: ریشه بحران آب در ضعف حکمرانی مصرف است  (۱ نظر)
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
مدارس آذربایجان‌غربی روز چهارشنبه ۳ دی ماه تعطیل شد  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)
این بار سلاح سرما علیه مردم غزه  (۱ نظر)