• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۴۲۲۱۷
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۴
سیاسی » مجلس

مجلس یازدهم؛ آماده تعامل گسترده و سازنده با دولت آینده

مشاور و رئیس حوزه ریاست مجلس شورای اسلامی گفت: مجلس یازدهم آماده تعامل گسترده و سازنده با دولت سیزدهم در مسیر حل مشکلات کشور و بهبود وضعیت معیشت مردم و اقتصاد کشور است.

مجلس یازدهم؛ آماده تعامل گسترده و سازنده با دولت آیندهبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ؛ آقای بابک نگاهداری در گفتگو با خبرنگاران و در تبیین اهمیت حضور با شکوه مردم در انتخابات افزود: حضور گسترده و باشکوه مردم عزیز ایران در انتخابات همواره تاثیر به سزایی در ناامید کردن دشمنان کشور در اجرای نقشه‌های شوم خود در تضعیف کشور، ایجاد شکاف بین مردم و حاکمیت و نامشروع نشان دادن نظام جمهوری اسلامی ایران داشته است.
مشاور رئیس مجلس ادامه داد: بسیاری از طرح‌ها و راهبرد‌ها غربی‌ها در مقابله با ایران، پس از انتخابات و حضور پر رنگ مردم تغییر کرده است. طرح‌ها و راهبرد‌هایی که به دنبال برهم زدن امنیت کشور، تقویت قومیت‌گرایی و ایجاد اختلافات شدید داخلی و حتی جنگ داخلی بوده است.
وی همچنین گفت: انتخابات ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ نیز بسیاری از این نوع نقشه‌های از پیش طراحی شده را که حتی ممکن است دستگاه‌ها اطلاعاتی و امنیتی کشور نیز از آن‌ها بی اطلاع باشند خنثی نموده است و این موضوع به خوبی اهمیت انتخابات و حضور پرشور مردم را نشان می‌دهد.
رئیس حوزه ریاست مجلس شورای اسلامی افزود: در سال‌های اخیر مردم از جهات مختلف تحت فشار قرار داشتند. تحریم‌ها ضد انسانی، سوء مدیریت‌های داخلی که فشار تحریم‌ها را دو چندان می‌ساخت و در یک سال و نیم اخیر شیوع ویروس کرونا، باعث شده بود فشار اقتصادی و معیشتی بالایی به اقشار مختلف مردم و به خصوص اقشار کم درآمد وارد شود.
آقای نگاهداری تصریح کرد: دشمنان کشور با امید بستن به این شرایط، از ماه‌ها قبل، تحریم انتخابات و عدم حضور مردم در انتخابات را به صورت گسترده در رسانه‌های خود تبلیغ می‌کردند، از طرف دیگر و با ابراز تاسف برخی شخصیت‌های سیاسی داخلی نیز در هفته‌های گذشته با دشمنان خارجی هم‌صدا شدند و تحریم انتخابات را تبلیغ کردند.
وی در ادامه گفت: علیرغم همه این تحریم‌ها، بار دیگر مردم ایران آگاهی و آینده‌نگری خود را به روشنی نشان دادند و حضوری شکوه آفرین در انتخابات را به نمایش گذاشتند. صمیمانه باید از آن‌ها تشکر و قدردانی کرد و قدر و منزلت این مردم عزیز را دانست و برای خدمت به آن‌ها روز را از شب و شب را از روز تشخیص نداد.
مشاور و رئیس حوزه ریاست مجلس شورای اسلامی به شرایط فعلی کشور و مسیر سخت و دشوار دولت آینده اشاره کرد و افزود: صاحب‌نظران، مسئولان و نامزد‌های انتخابات حتما از شرایط سختی که کشور با آن روبه رو است و چالش‌ها مختلفی که در بخش‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی وجود دارد آگاه بوده‌اند و با این آگاهی وارد میدان انتخابات شدند. حقیقتا این نامزدی اگر برای کسب رضای الهی بوده است، جهادی بزرگ و از خودگذشتگی بالایی است و رئیس جمهور منتخب امروز بار سنگینی را بر دوش دارد.
وی با ابراز امیدواری نسبت به تحقق وعده‌ها و خدمت به مردم و بهبود شرایط کشور از سوی رئیس جمهور منتخب تصریح کرد: همه گروه‌ها و جریان‌های سیاسی و همه صاحب‌نظران و متخصصان باید دولت آینده را در ایجاد تحول در کشور و تغییر شرایط کمک و از امروز فضای رقابت را به فضای همراهی و کمک تبدیل کنند، زیرا که اگر دولت و رئیس جمهور منتخب مردم در چهار سال آینده موفق عمل کند این موفقیت در نظر مردم، موفقیت کل نظام و مسئولان کشور خواهد بود و اگر ناموفق باشد، همه مسئولان کشور و نظام مورد سوال و انتقاد قرار خواهند گرفت.
رئیس حوزه ریاست مجلس همچنین گفت: مجلس یازدهم نیز به عنوان مجلس انقلابی، در کنار دولت انقلابی قرار دارد و آماده است با تعامل گسترده و سازنده با دولت سیزدهم، مسیر حل مشکلات کشور و بهبود بخشی به وضعیت معیشت مردم و اقتصاد کشور را بیش از پیش هموار کند تا مردم به خوبی از همکاری و تعامل سازنده دو قوه مقننه و مجریه بهره‌مند شوند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش خردسالان بوکس چهارمحال و بختیاری در مسابقات کشوری
شناسایی ۵۶ نوع مخاطره در ایران
پایان هفته بیستم لیگ برتر بسکتبال
خطر ابتلا به روده تحریک پذیر در اثر مصرف فست فود در دانش آموزان
روحانیت اصیل اسلام ،پیشگام در عرصه شهادت
ایران جان در بیان ظرفیت‌های هرمزگان موفق بود
فوتبال لیگ اروپا؛ قرعه پلی آف امروز مشخص می‌شود
سپاه سرمایه‌ای مردمی است که با برچسب‌های سیاسی مخدوش نمی‌شود
تأمین ۹۰ میلیون دلار برای اجرای زیرساخت‌های مرز‌های منذریه و سوماردر عراق
بررسی ویژه‌برنامه‌های هفته جوان در آذربایجان‌غربی
با فعالیت بزرگترین گلخانه استان مرکزی در زرندیه
پاکستان: به توافق سازش با رژیم اسرائیل ملحق نمی‌شویم
اثرگذاری آتش‌نشانی اصفهان در تصمیم‌های کلان حوزه ایمنی کشور
فوتسال جام ملت‌های آسیا؛ امروز: مصاف ایران با عربستان برای مجوز صعود
آذربایجان‌غربی بر قله راه و شهرسازی ایستاد
آغاز ساخت مسکن برای کارکنان نیروی انتظامی کهگیلویه و بویراحمد
کیفیت قابل قبول هوا در سمنان
مشمولان غایب می‌توانند از مشوق‌های مهارت آموزی بهره‌مند شوند
توسعه و تکمیل راههای اصلی و فرعی فریمان
اجرای ۶ هزار برنامه برای بزرگداشت دهه فجر در کرمانشاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
کشته‌سازی‌ها برای توجیه حمله نظامی به ایران بود
پزشکیان: ایران در دفاع مقتدرانه از خود تردید نمی‌کند
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
عراقچی فردا به ترکیه می‌رود
هشدار نماینده ایران درباره پیامد اظهارات جنگ‌طلبانه ترامپ
پوتین: روسیه از نزدیک تحولات ایران را زیر نظر دارد
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تأکید وزیران پیشین بر وحدت مردم و پشتیبانی از ولایت فقیه
اقدام شورای اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران محکوم است
اگر دشمن حماقت کند «بلادرنگ» پاسخ خواهیم داد
تبعات خصمانه علیه سپاه متوجه سیاستمداران اروپایی است
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)
قالیباف: دیکته کردن را مذاکره نمی‌دانیم و نمی‌پذیریم  (۱ نظر)
اولویت رسیدگی به خانواده‌های شهدا و مجروحین در حوادث دی ماه  (۱ نظر)