• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۴۵۰۵۰
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۸
اجتماعی » جامعه و شهری

ضرورت اهتمام اجتماعی برای مهار اعتیاد در کشور

دبیر اجرایی مراسم هفته مبارزه با مواد مخدر: جهت‌گیری برنامه‏‌های بزرگداشت هفته مبارزه با مواد مخدر سال ۱۴۰۰ در راستای تقویت گفتمان و اهتمام اجتماعی به منظور مهار اعتیاد در کشور است.

ضرورت اهتمام اجتماعی برای مهار اعتیاد در کشوربه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای حمیدرضا صرّامی گفت: مجمع عمومی سازمان ملل در سال ۱۹۸۷ میلادی، روز ۲۶ ژوئن مصادف با پنجم تیر ماه را به عنوان روز جهانی مبارزه با سوء مصرف و قاچاق مواد مخدر اعلام کرده و مقرر شده است همه کشور‌ها ضمن ارائه فعالیت‏های صورت پذیرفته، نسبت به تقویت اقدامات و همکاری‏های منطقه ‏ای و بین‏ المللی برای نیل به جهانی عاری از اعتیاد و مصرف مواد تلاش جدی کنند.
وی ادامه داد: مشکل مواد مخدر یکی از چالش‏ برانگیزترین مسائلی است که جامعه جهانی با آن رو به رو بوده و متاسفانه تاثیرات نامناسبی را در ابعاد مختلف فردی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، امنیت و جلوگیری از توسعه پایدار در جوامع گذاشته است.
مدیر کل دفتر تحقیقات و آموزش ستاد گفت: جمهوری اسلامی ایران به عنوان پرچمدار امر مبارزه با مواد مخدر با اتخاذ راهبردی جامع، متوازن و فراگیر در عرصه‏‌های مختلف با بهره‏ گیری از ظرفیت‏ها توانسته است در سه سال اخیر، علیرغم افزایش تحریم‏‌های ظالمانه از سوی آمریکا و اعمال محدودیت در دستیابی دستگاه‌های مبارزه کننده به تجهیزات و فنآوری‏‌های روز، با اقدامات یکپارچه، علمی، هدفمند، فوق‏ العاده و جدید، دستاورد‌های ارزشمندی را در راستای منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی و همچنین جهت‏ گیری‌های صورت پذیرفته از سوی دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر، به منظور مهار و کنترل اعتیاد به دست آورد.
صرّامی تصریح کرد: با تلاش چشمگیر تمامی دستگاه‏‌های امر مبارزه در سه سال اخیر، شاهد کشف ۲۹۱۷ تُن انواع مواد مخدر و روان گردان، ضربه ۲۷ هزار میلیارد تومانی به شریان‏‌های اقتصادی قاچاقچیان، انجام بیش از ۸۲۰۰ عملیات و درگیری و انهدام ۶۶۰۰ باند از قاچاقچیان مواد مخدر، تقدیم ۳۲ شهید گرانقدر، تلاش جهادی با راه اندازی ۱۵ مرکز نگهداری با ظرفیت بیش از ۲۶ هزار نفر برای ساماندهی معتادین متجاهر در کلان شهر‌ها با اولویت استان تهران و درمان و حرفه ‏آموزی آنان، راه اندازی سامانه آنلاین با نصب ۴۰ دستگاه تشخیص هویت معتادان متجاهر بر اساس ویژگی‏های بیومتریک عنبیه در مراکز غربالگری ماده ۱۶ استان‏های کشور به منظور شناسایی هوشمند معتادین متجاهر و جلوگیری از ثبت مجهول الهویه بودن آنان بودیم؛ هم‏زمان نیز گام‏های اساسی برای اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر برداشته شده و مراحل لازم برای آماده شدن لایحه قضایی قانون مبارزه طی شده است.
وی گفت: در عرصه کاهش تقاضا نیز در سه سال اخیر با اجرای طرح یاریگران زندگی در مدارس کشور و ارائه آموزش مهارت‏های خود مراقبتی و با بهره ‏گیری از سامانه شاد، چهل و دو هزار مدرسه با هشت میلیون و پانصد هزار نفر از دانش آموزان زیر چتر برنامه‏‌های پیشگیری از اعتیاد قرار گرفته و براساس اعلام وزارت آموزش و پرورش آهنگ رشد شیوع مصرف مواد در نوجوانان متوسطه دوم کشور متوقف شده است؛ همزمان نیز والدین این دسته از دانش ‏آموزان، آموزش سبک فرزندپروری و مهارت‏های زندگی را فرا گرفته و بالغ بر پانصد هزار نفر از مربیان مدارس، آموزش‏های لازم را در ابعاد مختلف پیشگیری کسب نموده‏ اند. علاوه بر این در محیط ‏های دانشجویی، محیط‏‌های کاری و محیط‏‌های عمومی و محله‏‌ها بیش از ۲۵ میلیون نفر- مورد، تحت آموزش‏های پیشگیری اولیه از اعتیاد قرار گرفته و بالغ بر ۱۵ هزار برنامه در عرصه مبارزه با مواد مخدر از طریق شبکه‏‌های سیما در عرصه ‏های ملی و استانی، برای ارتقاء سطح آگاهی آحاد جامعه پخش شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شناخت درست دشمن و تقویت قدرت رسانه‌ای لازمه مقابله با سلطه‌طلبی استکبار است
اجرای طرح بنزین سه نرخی در خوزستان
ضرورت بازآرایی رسانه‌ای در برابر جنگ ترکیبی دشمن
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
پرواز ناموفق تهران به بغداد
آغاز اجرایی شدن طرح سه نرخی شدن بنزین در جایگاه‌های سوخت مهاباد
فعالیت ۱۴۷ واحد گلخانه‌ای در استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۲ آذر ۱۴۰۴
باران آمد، قزل اوزن جان گرفت
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های خوزستان در ۲۲ آذر
رقابت بانوان تنیسور در جام حذفی تنیس
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
۶۰ هزار نفر در صف ثبت قرارداد‌های ملکی
خبر‌هایی از برگزاری جشن های میلاد حضرت فاطمه(س)و هفته مادر در استان سمنان
ارزیابی ۵۳ اثر هنری البرز در داوری مهر اصالت ملی
ورزشی‌های بیست ویکم آذر ماه در استان سمنان
مرگ پنج نوجوان هرمزگانی در تصادف موتورسیکلت‌ها
غیر حضوری شدن برخی مدارس سمنان
اجرای طرح مهر ماندگار در سراب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
هوای مشهد امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ سالم شد
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
هشدار زرد هواشناسی خوزستان مبنی بر کاهش دما و یخ زدگی زمین
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم
آغاز بارش ها از روز جمعه در آذربایجان غربی؛ دما کاهش می یابد
لیگ برتر کشتی آزاد؛ صعود بانک شهر به مرحله نهایی
توقیف نفتکش ونزوئلایی ضد قوانین دریانوردی آزاد است
دستور عارف برای رسیدگی فوری به مصدومان سانحه اتوبوس در استان فارس
بانوان ایرانی در دفاع مقدس ۱۲ روزه، پشتیبان رزمندگان شدند
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)