• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۴۷۱۶۱
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۴۰۰ - ۱۸:۲۵
خراسان رضوی » اجتماعی

سفر کمیسیون اجتماعی به سبزوار

رییس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: مجلس ۲هزار میلیارد تومان اعتبار برای ساخت مسکن محرومان مشخص کرده است که از محل این اعتبارت سالانه یک میلیون مسکن محرومان احداث شود.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، اسماعیلی در حاشیه جلسه جمع بندی سفر کمیسیون اجتماعی به سبزوار افزود:تعیین بیش از ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار برای ساخت مسکن محرومان توزیع متوازن امکانات و توجه روستا‌ها می‌تواند در کاهش حاشیه نشینی در مناطق مختلف شهری موثر باشد و ما در کمیسیون اجتماعی به دنبال تحقق این برنامه‌ها هستیم.
 
وی گفت: هیچ کجای دنیا اینچنین فضای مجازی بدون رده بندی سنی رها نشده است که ضرورت دارد در جهت حفظ بنیان خانواده و جوانان، به آن رسیدگی شود.
 
رییس کمیسیون اجتماعی مجلس افزود: بحث‌های خوبی در نشست امروز در خصوص ابلاغ سیاست‌های کلی تامین اجتماعی مطرح شد. این مهم در حال حاضر در مرحله جمع بندی در مجمع تشخیص مصلحت نظام قرار دارد و به زودی نهایی خواهد شد.
 
اسماعیلی گفت: در خصوص نظام دیوانی و بانک اطلاعاتی در بخش پرداختی‌ها با مدیران دولت، کمیسیون اجتماعی در نظر دارد در راستای شفافیت، سامانه‌ای جامع برای دریافتی مدیران پیش بینی کند تا این اقدام در کارنامه مجلس یازدهم، به یادگار بماند.
 
وی ادامه داد:کمیسیون اجتماعی مجلس از شرکت‌های دانش بنیان حمایت می‌کند و درباره مسئله وجود آسیب‌های اجتماعی و تاثیر آن بر طلاق، جدای از بحث بیکاری و مسائل اقتصادی که تاثیر ویژه‌ای در آمار طلاق دارد، فضای بهم ریخته و ولنگار مجازی نیز بر این مسئله دامن زده است.
 
نماینده مردم سبزوار، جوین، جغتای، خوشاب، داورزن و ششتمد در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس از طریق تعاملی که با دستگاه‌های اداری دارند در تسریع رفع مشکلات اجتماعی حاشیه نشینی نقش مهمی بر عهده دارند.
 
عنابستانی تصریح کرد: سبزوار از محدود شهر‌های غیر مرکز استان کشور است که با مشکلات حاشیه نشینی عمیق مواجه است و نیاز به توجه ویژه‌ای دارد.
 
وی گفت: ساکنان مناطق حاشیه شهر سبزوار از کمبود فضا‌های آمورشی، فرهنگی، اجتماعی، ورزشی و خدمات زیر ساختی و بیکاری رنج می‌برند.
 
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس افزود: باید تلاش شود با تخصیص اعتبارت ویژه و ارتقای خدمات زیر ساختی در کنار توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی مشکلات ساکنان محلات حاشیه شهر سبزوار به حداقل برسد.
 
دبیر ستاد بازآفرینی شهر سبزوار نیز گفت: سبزوار یک از شهر‌های پیشرو کشور در موضوع بازآفرینی محلات هدف است و بدین منظور طی چهار سال گذشته ۲۰۷ اقدام و طرح شهری در این مناطق آغاز شده است.
 
مهدی برزویی افزود: طرح‌های مختلفی در بخش‌های مختلف عمرانی، آموزشی، بهداشت و درمان، خدمات شهری و فرهنگی با رویکرد بهسازی بافت و توانمندسازی اجتماعی و اقتصادی ساکنان محلات هدف شهر سبزوار در دست اجراست.
 
وی گفت: نخستین همایش ملی تخصصی بازآفرینی پایدار محله‌های هدف شهر سبزوار در سال۹۳ و همایش بررسی تجارب بازآفرینی شهری کشور در سال۹۷ با تاکید بر تجربه سبزوار در این شهرستان برگزار شد.
 
سبزوار رتبه دوم حاشیه نشینی را پس از مشهد در خراسان رضوی دارد.
 
این شهر از جمله شهر‌هایی است که با مساله سکونتگاه غیررسمی مواجه است و نزدیک به ۷۰هزار نفر از جمعیت این شهر در سکونتگاه‌های غیررسمی که دور تا دور آن را فرا گرفته است زندگی می‌کنند.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش عضو نوجوان کانون چهارمحال و بختیاری در جشنواره ملی شعر کودک ایران
۳۵ هزار معلول آذربایجان‌غربی زیر چتر حمایتی بیمه سلامت
پیش بینی افزایش غلظت آلاینده‌ها و کاهش دما در خوزستان
یک کشته و ۳۲ مصدوم در حوادث رانندگی سمنان
اعلام برنامه های ۱۳ آبان در خراسان رضوی
کشف کالای قاچاق در یزد
ضرورت تقویت زیرساخت‌های انتخابات الکترونیک
درخشش بانوی اردبیلی در جام جهانی پاراتیراندازی
پیش‌بینی افزایش سرعت باد و خیزش گردوخاک
ایجاد اشتغال و کمک به تولید در خوزستان با واگذاری اراضی ملی
سقوط ۱۰ پایه برق در دهستان خیر آباد گچساران
رقابت دختران در مسابقات دوومیدانی نابینایان و کم بینایان
پیش‌ بینی بارش باران و برف در خراسان رضوی
صدور حوله‌های الکترونیکی انواع نهاد‌های کشاورزی در استان
دادوستد بیش از ۱.۶ تن زعفران نگین
توقیف بیل مکانيکی قاچاق در الیگودرز
برگزاری رزمایش ارزیابی پایداری سیگنال رسانی در رسانه ملی
توقیف موتورسیکلت‌های قاچاق ۳۰ میلیاردی در خراسان جنوبی
برگزاری همایش بزرگ خودرویی و موتوری در البرز
درخشش مراکز تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی بابل در رتبه‌بندی کشوری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تأکید امام جمعه ساری بر تزریق نگاه بصیرتی به نسل جوان
در شیوه جدید اختصاص کالابرگ؛ یارانه حذف نمی‌شود
نتایج کامل رقابت‌های ایران در بازی‌های آسیایی جوانان
لیگ برتر کشتی آزاد؛ پیروزی استقلال جویبار مقابل مدعی عنوان قهرمانی
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی
نتایج دیدارهای هفته نهم لیگ برتر فوتبال
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
اسرائیل منابع کافی برای مقابله با موشک‌های ایرانی را نداشت
انتقادها از تسلیم شدن آمریکا در مقابل چین
لاریجانی: باید از اختلافات عبور کنیم
ایران و روسیه در برابر سیاست‌های غرب برادرانه ایستاده‌اند
رای گیری کم سابقه دو حزبی بر ضد ترامپ در سنای آمریکا
موفقیت متخصصان کشور در تولید داربست نخاعی
توافق چین و آمریکا از منظر رسانه انگلیسی
ساپینتو: به تیمم افتخار می‌کنم، عالی بودیم
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قدردانی لاریجانی از طراحی هنرمندانه ایستگاه متروی مریم مقدس (س)  (۱ نظر)
توان دفاعی ایران با قابلیت‌های بیشتر به‌روز می‌شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
افتتاح‌ زمین چمن مصنوعی در جغتای  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)