• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۵۰۹۵۹
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۴۰۰ - ۱۶:۳۵
اجتماعی » حقوقی و قضایی

کاهش حدود ۲۰ هزار شکایت از تامین اجتماعی به دیوان عدالت

مدیر کل حقوقی و قوانین سازمان تأمین اجتماعی: با پیگیری‌هایی که صورت گرفته است فکر می‌کنیم امسال ۱۸ تا ۲۰ هزار شکایت از سازمان تأمین اجتماعی به دیوان عدالت اداری کاهش پیدا کند.

کاهش حدود ۲۰ هزار شکایت از تامین اجتماعی به دیوان عدالتآقای عمران نعیمی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در پاسخ به سوالی مبنی بر این که چه اقداماتی کرده اید تا شکایات مردم از سازمان تأمین اجتماعی به دیوان عدالت اداری کاهش پیدا کند؟ افزود: ما در اقدامی کلان همه بخشنامه‌های متعدد سازمان را تنقیح و تجمیع کردیم به این ترتیب که ما هم اکنون بیش از ۵۰۰ شعبه در کشور داریم و برای اداره این شعب تاکنون حدود ۲ هزار بخشنامه و دستورالعمل صادر شده بود که شورای تنقیح قوانین و مقررات سازمان به ۴۰ مورد کاهش داد.
وی گفت: مثلاً در حوزه بازنشستگی در تأمین اجتماعی فقط یک بخشنامه، در حوزه پیمانکاری‌ها فقط یک بخشنامه و در حوزه از کار افتادگی همچنین یک بخشنامه وجود دارد در حالی که فقط در برخی از این موارد ۷۰ تا ۲۰۰ بخشنامه وجود داشت و کاهش بخشنامه‌ها منجر به شفافیت شده است.
مدیر کل حقوقی و قوانین سازمان تأمین اجتماعی افزود: ما در تدوین بخشنامه‌ها و قوانین بالادستی و با توجه به آراء دیوان عدالت اداری تلاش کردیم از نمایندگان کارفرمایان، اتاق ایران و تهران و اتاق تعاون و اصناف دعوت و از نظر آن‌ها در تأمین بخشنامه‌های مربوط به کارفرمایان استفاده کنیم.
آقای نعمیی گفت: هم اکنون در تأمین اجتماعی هیچ بخشنامه و دستورالعملی صادر نمی‌شود مگر آن که واحد حقوقی سازمان قبل از صدور آن را از حیث انطباق با قوانین کنترل کرده باشد.
وی افزود: اگر رویه‌ها اصلاح شود منجر به شکایات نخواهد شد.
مدیر کل حقوقی و قوانین سازمان تأمین اجتماعی گفت: مثلاً در موضوع بحث مرخصی زایمان از شش ماه به ۹ ماه ما در سال گذشته ۱۴ هزار شکایت به دیوان عدالت اداری داشتیم که با پیگیری‌های متعددی که از ناحیه دولت صورت گرفت، دولت در اردیبهشت امسال مصوب کرد این مورد را متقبل شود و دیگر مشکلی در این بابت نداریم و شاید ۱۰ درصد شکایت‌هایی که به دیوان عدالت می‌شود، منتفی شده است.
آقای نعیمی افزود: در خصوص معلمان حق التدریس، کارکنان سازمان آموزش و پرورش مسائلی را داشتیم که توافق نامه آن نهایی شد و به زودی بخشنامه‌ای صادر می‌شود که دیگر نیاز نیست مردم به دیوان عدالت اداری شکایت کنند.
وی گفت: درباره ۲ درصد حق بیمه مربوط به ایثارگران در زمان بازنشستگی هم به گونه‌ای عمل کردیم که دیگر شکایتی صورت نمی‌گیرد و این اقدامات را در حوزه‌های مربوط به ارتقاء بهره وری و سختی کار و اعمال رتبه در مقابل اشعه انجام دادیم.
مدیر کل حقوقی و قوانین سازمان تأمین اجتماعی افزود: برآورد ما این است که امسال ۱۸ تا ۲۰ هزار شکایت به دیوان عدالت اداری کاهش یابد.
آقای نعمیی گفت: درباره احتساب سابقه ادعایی بخش خصوصی مربوط به کارفرمایانی که کارگران شان را بیمه نکرده بودند با ۸۰ هزار پرونده مواجه بودیم که همه در داخل سازمان رسیدگی شد و ۸۰ درصد این پرونده‌ها به گونه‌ای حل و فصل شد که دیگر نیازی به طرح شکایت به دیوان عدالت اداری نبود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم روز و اوقات شرعی بیست و هفتم آذر به افق آبادان و خرمشهر
امدادرسانی به ۲ مصدوم برخورد سواری پژو با خودروی راهداری
بدمینتون بین‌المللی قزاقستان؛ پیروزی نمایندگان ایران در دور مقدماتی
ادامه بارش برف و باران در خراسان رضوی، در ۲۷ آذرماه
رئیس جمهور وارد بیرجند شد
پایان عملیات اصلاح و تعمیر خط انتقال فاضلاب شرق اصفهان
مسدود شدن رودخانه شریفی جاسک
هوای پاک اصفهان ارمغان باران
ایران قوی با جهاد علمی محقق می‌شود
قطعی برق در بخشی از شهر مشهد در پی بارش برف
هدایت و ذخیره‌سازی ۵۰ هزار مترمکعب روان‌آب برای آبیاری فضای سبز بیرجند
کتابی برای پرورش نسل مسئولیت پذیر در عصر جنگ ترکیبی
اختتامیه نوزدهمین دوره مسابقات قرآن کریم
گوترش نگذارد غربی‌ها از او علیه ایران استفاده کنند
جام جهانی اسکیت رولبال؛ بانوان ایران بر سکوی سوم جهان ایستادند
رانندگان قهرمان بی نشان جاده‌ها
اختراعی مقرون به صرفه در ساختمان سازی
چرا گردو برای صبحانه توصیه می‌شود؟
پلمب پوشاک‌فروشی فاقد پروانه کسب در رازوجرگلان
هشدار بارندگی برای نیمی از کشور در روز پنج شنبه ۲۷ آذر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
واریز اعتبار مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۲۹ آذر
قطعی آب برخی مناطق به دلیل کاهش ظرفیت تولید تصفیه خانه بزرگ آب گیلان
پدافند هوایی شعار ارتش فدای ملت را معنا کردند
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
جاده های خراسان رضوی در زیر کولاک، برف و باران
هشدار نارنجی بارندگی برای ۲۳ استان کشور
برف و باران قم را به رنگ زمستان درآورد
روحیه استکبارستیزی امام (ره) در عرصه بین الملل جذابیت دارد
ساعت کاری بانک‌ها از اول دی اعلام شد
دشمن شکست‌خورده و به جنگ روانی روی آورده است
بارش برف در چهارمحال و بختیاری
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۶ آذر
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)