• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۵۱۷۳۴
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۴۰۰ - ۱۷:۲۷
اجتماعی » حقوقی و قضایی

مبارزه با مواد مخدر راهبرد جدی و قطعی ماست

رئیس دیوان عالی کشور گفت: جمهوری اسلامی ایران قاچاق مواد مخدر را فساد می‌داند و مبارزه با آن راهبرد جدی و یکی از سیاست‌های قطعی و حتمی نظام جمهوری اسلامی است.

مبارزه با مواد مخدر راهبرد جدی و قطعی ماستبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، ​ حجت الاسلام و المسلمین سیداحمد مرتضوی مقدم امروز در نشست مشترک ستاد مبارزه با مواد مخدر به مناسبت هفته قوه قضاییه و هفته مبارزه با مواد مخدر افزود:​ تقدیم سه هزار و ۸۰۰ شهید در این راه نشان دهنده عزم جدی و راسخ جمهوری اسلامی ایران در مبارزه با مواد مخدر است.

وی گفت: ما در خاکریز مستقیم مبارزه با مواد مخدر هستیم و نیاز به حمایت جدی دولت و دستگاه قضا داریم.
رئیس دیوان عالی کشور افزود: کسانی که پیامد‌های شوم مواد مخدر را درک کرده اند می‌دانند که باید به صورت ریشه‌ای در این راه مبارزه کنند و انگیزه و عزم جدی داشته باشیم.
حجت الاسلام و المسلمین مرتضوی مقدم گفت: تمام تلاشمان را خواهیم کرد که دیدگاه‌های خود را توسعه دهیم، زیرا مواد مخدر در کل جهان یک موضوع راهبردی است و این موضوع برای تولید کنندگان و توزیع کنندگان نیز اهمیت راهبردی دارد و باید با تمام ظرفیت در این راه گام برداریم.
وی افزود:​ تفاوت مبارزه ما با قاچاقچیان این است که توزیع کنندگان و تولید کنندگان مقید به فجایای اخلاقی، دینی و انسانی نیستند و از هر راهی سعی می‌کنند که مواد مخدر را وارد کشور کنند حتی اگر فرد بی گناهی در این راه قربانی شود، اما ما مقید به اصول انسانی و دینی هستیم.
رئیس دیوان عالی کشور گفت: نباید بگذاریم قاچاقچیان دست برتری داشته باشند و باید از تمام امکانات استفاده کنیم.
وی افزود:ستاد تلاش‌های زیادی دراین زمینه کشیده است، اما حمایت‌های جهانی با توجه به اینکه مبارزه با مواد مخدر برای سایر کشور‌ها نیز مفید و موثر است جنبه شعاری دارد.
حجت الاسلام و المسلمین مرتضوی مقدم گفت: امروز ۲۶۵ میلیون نفر در جهان به مواد مخدر آلوده هستند و بایستی کشور‌های دنیا هر چه سریعتر به این موضوع ورود پیدا کنند.
رئیس دیوان عالی کشور افزود: متاسفانه دیدیم که با حضور امریکا تولید مواد مخدر در افغانستان افزایش یافت اگر عزم جدی وجود داشت باید تولید کاهش پیدا می‌کرد نه اینکه افزایش پیدا کند.
وی در خصوص اقدامات دیوان عالی کشور گفت: در دو سال اخیر اقدامات خوبی در دیوان عالی کشور شده است از جمله تشکیل شعب ویژه در برخورد با مواد مخدر و سرعت رسیدگی به پرونده‌های مواد مخدر افزایش پیدا کرده است.
حجت الاسلام و المسلمین مرتضوی مقدم افزود:​ تلاش‌ها در این شعب به گونه‌ای شده که موجودی پرونده‌ها کاهش پیدا کرده است و اطاله دادسری وجود ندارد و پرونده‌های معوقه نیز بروز شده است.
رئیس دیوان عالی کشور گفت: نظارت بر دادگاه‌ها نیز افزایش پیدا کرده است و همچنین اگر درخواستی از ستاد مبارزه با مواد مخدر به دیوان عالی کشور ارسال می‌شود سریعاً رسیدگی می‌شود.
قاضی ذبحی یکی از قضات دیوان عالی کشور نیز در ادامه این نشست با اشاره به اینکه سیاست اصلی نظام همان مبارزه با مواد مخدر است گفت: درست است که ضربه به بنیان‌های مالی و اقتصادی قاچاقچیان از اهمیت زیادی برخوردار است، اما بایستی به کاهش آسیب‌ها و درمان و اعتباراتی که برای آن در نظر گرفته می‌شود توجه کرد.
وی افزود: کاهش تعداد مصرف کنندگان و کاهش تقاضا از اهمیت بالایی قرار دارند و بایستی کمیته‌های شناسایی اموال قاچاقچیان نیز تقویت شود تا بتوانیم ضربات بیشتری را در بحث مسائل مالی وارد کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
انتقاد نخست‌وزیر اسلواکی از عملکرد سازمان ملل در قبال حمله آمریکا به ایران
راه اندازی میز خدمت تا ایستگاه مشاوره
موج مجازی با نام «خلیج همیشه فارس» در سایه بیانات رهبری
هیچ شناور متخاصمی وارد خلیج فارس نخواهد شد
امنیت مراودات با دنیا را در خلیج فارس ایجاد می‌کنیم
سازمان ملل: هزینه جنگ علیه ایران برابر با کمک به حدود ۹۰ میلیون نفر است
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
مدیرکل صمت زنجان: اجازه توقف چرخ تولید حتی یک واحد را نخواهیم داد
تاکید اسپانیا بر لغو فوری توافق همکاری اتحادیه اروپا با رژیم صهیونیستی
افزایش خطر تب کریمه‌کنگو با آغاز فصل گرما
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
سنندج میزبان جشنواره امتنان از کارگران نمونه
اوقات شرعی اهواز، ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵
سفارتخانه‌های ایران با هشتگ «پرشین گلف» از تاریخ خلیج فارس نوشتند
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
روشن ماندن چراغ آموزش در روستای خرمتا با همت معلم سقزی
دعوت هیئت دولت از مردم برای شرکت در مراسم چهلم شهید لاریجانی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵
قدردانی از وزارت جهاد کشاورزی برای مدیریت خوب بازار در شرایط جنگ
دستگیری سارق حرفه ای در تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
بازگشت به جنگ آثار مخربی بر غیرنظامیان خواهد داشت
«کادر فنی» و «پویش پرچم»، از شبکه ورزش
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
دبستان شجره‌ طیبه، نماد مظلومیت و عزت ملت ایران
فراخوان مسابقه عکس خط مقدم مرهم
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پزشکیان: ادامه محاصره دریایی غیرقابل تحمل است
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
امارات برای گذران زندگی طلا‌های خود را حراج کرد
پیکر عبدالحمید نقره کار پیشکسوت معماری ایرانی- اسلامی به خاک سپرده شد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)